- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
defi73
csendes tag
Kedves egybegyűltek!
Az alábbi dilemma eldöntésében kérem a segítségeteket:
- Miért épít az ember (HS) egyáltalán HTPC-t?Vagyis:
Megannyi jó kis médialejátszó szerkezet létezik már, ami kicsi is, meg nem is zajos, meg nem is fogyaszt annyit és szépen játssza akár az 1080p-s mozikat is.Ha építek egy jó kis PC-t, amibe teszek passzív processzorhűtést (valami víztartályos ketyere), meg lehetőleg halk vinyót, meg halk videokártyát, akkor többe kerül az egész, mintha megveszek egy szépen dobozol Sigma chipes kész (cél)eszközt.
Azért értem én a másik oldalt is, miszerint a HTPC sokkal több mindenre jó és ezerféle egyéb szoftvert pakolhatok rá, meg böngészhetem is vele a netet, stb., valamint ha új hardver kell bele valamiért, akkor nem kell menten kihajigálni az egészet, csak bizonyos alkatrészeket újítani. És az alapgépet kényemre-kedvemre alakítgathatom, fejlesztgethetem amíg csak élek.
Ha viszont megveszek egy kész médialejátszót, akkor azon nem kell a szoftvertelepítéssel bajlódnom, az már jól le van tesztelve és egy ideig ahhoz is jönnek az új firmware-ek.
Akkor most mit tegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest