Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso76
aktív tag
válasz
Patice
üzenetére
Még 1X köszi a leírást. Mindent a leírtak és a linkelt oldal szerint megcsináltam. Szépen indul a rendszer, belenéztem pár filmbe, eddig minden OK. Végpontozni szerettem volna a OE-hez a tv-t. Erre az AVC HD 709 beállító lemez, idevonatkozó Basic setting ábráit szoktam használni. Black clipping kikeres, leokézom erre csontra fagyott az NyitottElek. Még vagy 3 hasonló fájlt megpróbáltam és mind fagyi a vége.

Van még egy anomália: Ha O gombbal kiíratom a audio-video infot akkor a refresh rate-re mindig 60.006Hz-et ír, pedig rendben van frissítés. Szépen megy a 23,876Hz is.
Pedig tetszene az OS. A 2GB ram-bol, nem egész 200MB-ot zabál fel. Pörgős-pattogósabb mint a Win8.1 kodival.
Lehet rákérdezek a Kodi fórumán, fritsch kollégára, hátha tud valamit tekerni az előgyújtáson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest