Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
100b
tag
válasz
beencee #1747 üzenetére
Lehet, hogy most még hülyébbnek tartotok majd, de nekem még a 66 watt is sok (ezt olvastam a belinkelt topicban). Egyébként a belinkelt topic képeitz csak én nem tudom megnyitni, vagy a kepfeltoltes.hu-n változott valami.
Egyébként a lakásautomatizálás nekem is hosszútávú célom. De persze ezt is energiatakarékosan!
Mondjuk ha figyelembe vesszük, hogy egy darab AC/DC adapter (kis asztali halogénlámpa, USB háttértár, LCD monitor, nyomtató, router, modem stb mind-mind 3-6 wattot fogyasztanak akkor is, amikor nem is működik a rájuk csatlakoztatott cucc (csak ilyen jó hatásfokú trafókat sóznak ránk)... Akkor nem is olyan gáz a 66W... De ha lehet kevesebb is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max