Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz
dabadab #15521 üzenetére
A második linkben Peak fórumtárs írta le, a crc és egyéb dolgokat.
Én még egyszer csak azt szeretném megkérdezni, hogy valaha csináltál A-B tesztet két HDMI vagy digitális kábellel vagy csak úgy gondolod, tapasztalat nélkül, hogy nem lehet különbség?
Engem nem érdekel a különbség oka, háttere, stb, de LÁTOM és HALLOM a különbséget! És nem csak én, hanem sokan mások is! Ezért linkeltem az avx fórumot. Ha ott felteszed a kérdéseid az okokról, biztosan kapsz rá szakmai választ is.
Részemről a vita lezárva, mert nem tudok mást mondani arról, hogy ha én tapasztalok valamit személyesen érzékszerveimmel (meg még rengeteg ember rajtam kívül is), akkor ne akarjon senki meggyőzni arról, hogy az nem lehetséges. Továbbra is azt tudom ajánlani, hogy próbáld ki egy hifiboltban, vagy tesztelésre vigyél haza kábeleket. Az sem véletlen, hogy jelentős mennyiségű kábelt gyártanak, adnak el a drágább kategóriákból is, nemcsak az olcsóból.
Példának még itt van egy szaklapból egy hdmi kábel teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest