Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

NTX
tag
válasz

dabadab

üzenetére
						A második linkben Peak fórumtárs írta le, a crc és egyéb dolgokat.
Én még egyszer csak azt szeretném megkérdezni, hogy valaha csináltál A-B tesztet két HDMI vagy digitális kábellel vagy csak úgy gondolod, tapasztalat nélkül, hogy nem lehet különbség?
Engem nem érdekel a különbség oka, háttere, stb, de LÁTOM és HALLOM a különbséget! És nem csak én, hanem sokan mások is! Ezért linkeltem az avx fórumot. Ha ott felteszed a kérdéseid az okokról, biztosan kapsz rá szakmai választ is.
Részemről a vita lezárva, mert nem tudok mást mondani arról, hogy ha én tapasztalok valamit személyesen érzékszerveimmel (meg még rengeteg ember rajtam kívül is), akkor ne akarjon senki meggyőzni arról, hogy az nem lehetséges. Továbbra is azt tudom ajánlani, hogy próbáld ki egy hifiboltban, vagy tesztelésre vigyél haza kábeleket. Az sem véletlen, hogy jelentős mennyiségű kábelt gyártanak, adnak el a drágább kategóriákból is, nemcsak az olcsóból.
Példának még itt van egy szaklapból egy hdmi kábel teszt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő