- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DesertDog
tag
Sziasztok!
A kérdésemet már betettem az alaplapos topicba, de itt talán nagyobb eséllyel találok valakit, aki az adott alaplappal már foglalkozott korábban. Tehát a probléma:
Abit IL-90MV alaplapom van, és képtelen vagyok feltuszakolni rá a viiv és a quick resume drivereket. Jumper és BIOS beállítások a leírás szerint (S3 suspend enable, USB wake up enable) de a viiv install programja azt mondja, a hardverem nem viiv kompatibilis. Ez persze nem igaz. Kipróbáltam az Intel kompatibilitási teszt programját is, ami azt mondja, hogy a chipsettől elkezdve, gyakorlatilag semmi sem viiv kompatibilis a gépemben, ami egy baromság. Szóval valahogy át kéne verni a drágát, vagy kitalálni azt a BIOS beállítást ami miatt ezt csinálja.
Igazából nekem nem is a viiv a lényeg, hanem az S3 suspend (quick resume). Ha valaki esetleg azt meg tudja mondani, hogyan tudom működésre bírni viiv nélkül (XP MCE 2005), az lenne az igazi királyság. Sajnos az Inteles drivernek előfeltétele, hogy a viiv szoftver fent legyen, tehát valami kerülő út kéne, vagy a viiv-et életre hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Asustor NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest