-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Beírtam a geexbox-os topicba is de ez jobban pörög...
A GeexBox bootolható cd-s változatát próbáltam, a mostani verzió simán ment olyan gépen is amin a két évvel ezelőtti nem. A videokártya (ATi Rage Mobility, 8mbde most cseréltem egy Radeon 7000-re, win alatt szebb a tv-s képe a réginél, remélem itt is az lesz) tv kimenetén teljesen jó. Viszont...
van egy RealMagic Hollywood Plus kártyám, aminek a tv-kimenete (a minősége) mindkét videokártyáénál jobb elvileg. Win alatt tényleg olyan képet ad, mint a Sony asztali dvd lejátszóm.
A GeeXbox tudja használni nem csak dvd, hanem divx lejátszáshoz is, sőt a ''GUI''-t is megjeleníti rajta (írták a faq-ban és ki is próbáltam), csak van vele két baj:
1) el van csúszva a kép balra, de annyira hogy csak a jobb oldali harmada látszik.
2) fekete-fehér, illetve egy berhelt kábellel [link] bezöldül meg belilul. Ez utóbbit azért remélem tudom orvosolni ha az s-video kimenetet nem kompozitra alakítom, hanem scart-ra (annak s-video tüskéit igénybe véve).
Tudtok megoldást erre? Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest