- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragonblood
csendes tag
Sziasztok,
Kicsit on, kicsit off topic, de információkat szeretnék kérni Qn90B, C2, illetve S95B tulajoktól (ha jár valaki erre). Jelenleg egy KS8000-es (EU) TV-t használok, nincs vele bajom, de megérett már a cserére, filmnézés és gaming (jelenleg ps4pro, hamarosan ps5 lenne rákötve) amire használva van, SD adás semmi.
Tavaly november óta nézegetem a piacot, Qn90B / C2 /S95B vonalon. Rengeteg tesztet végigolvastam, YT videókat néztem, személyesen is megtekintettem a készülékeket nem egyszer...viszont ár értékben nézelődöm. Tudom hogy nincs tökéletes TV, mindegyiknek megvan a maga pro és kontra oldala.. De sajnos minél több tesztet olvasok, annál nehezebb a választás. Ráadásul most költözöm, igaz csak kb 1 évig leszek a jelenlegi helyen, ott pedig délután éri a nap a TV falat (igaz van redőny..), de ez is be tud határolni egysmást. Filmek kapcsán DV vagy HDR+...Gyengébb vagy magasabb fényerő (gaming).
Illetve van még valami, ami lehet marketing fogás, de szeretnék egy egész normális atmos soundbart, ami jelen esetben egy Samu 930B lenne és azt sajnos nem tudom, a q-symphony mennyire bullshit vagy valós élményt tud adni.
Mai árak alapján a 65 C2 elérhető 600K-ért, a QN90B 505K-530K között. Az S95B ára most felment (nincs még akcióban - 685K-700K, de hiába QD-OLED, első generációs és ahogy olvastam, a legutóbbi firmware update agyoncsapott elég sok mindent benne.. illetve ez most elég drága számomra)
Mint említettem, a C2 képe is tetszik (főleg hogy nincs blooming), A QN90B képe sem rossz, és most lényegesen olcsóbb. Illetve a több hangszóróval rendelkezik, mint a C2, kérdés egy samu soundbar kihasználja e a TV dedikált "atmos" hangszórit vagy azt lekapcsolja. Az LG C2 hangszórói számomra meglepően jók még úgy is, hogy nincs benne dedikált magassági, hanem AI imitálja az élményt.
Ha lesz is most vétel, mindenképp kalibrálva lenne, szakember által.
Mivel a KS8000-et is életciklusa végén vásároltam, ezért ha most nem veszek 2022-es TV-t, akkor a köv leghamarabbi alkalom 2023 BF lehet, amikor a 2023-as TV-k kezdenek elérhető árban lenni.
Minden információt előre is köszönök.
Ha rossz helyre írtam a kommentet, az adminoktól elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged