Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
realee
tag
Értem, köszi. Azért remélem megadják a 2. dékánit, hiszen hallottam/olvastam olyanról, hogy 3-4et is adott már le valaki.
Esetleg az újrajelentkezés anyagi vonzatáról tudsz valamit? Vagy arról, ha az ember abbahagyja a tanulmányait? Sajnos ezeket nekünk nem mondták el részletesen.. De szerintem megkeresem a TO-somat ezügyben.
-
stratever
csendes tag
Versenyjelentkezésnél csak a szad helyekre lehet jelentkezni időrendi sorrendben, létszámon felül nem. Viszont van olyan lehetőség,hogy egy TO-ról szerzett papírral bemész az első gyakorlatra (oda ahova járni szeretnél) és megkérdezed a tanárt,hogy engedi-e hogy hozzá járj a tárgyból, és aláírná-e ezt a tárgyfelvételes papírt. Ha aláírja, akkor leadod a to-n majd később utólagosan felveszik neked a Neptunban.
Egyébként nálam már jók a rangsor pontok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Óra topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest