Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger91
csendes tag
Sziasztok! Szeptembertől megyek MSC képzésre - már ha holnap felvesznek
- és ha valakinek van véleménye a msc-s szakirányokkal kapcsolatban, akkor azt szívesen elolvasnám. A gondom az, hogy az elejétől fogva multimédia szakirányra szerettem volna menni, de az sajnos pont megszűnt
A matekkal nincs gondom, de a modellalkotás kevésbé motivál, így a szoftvertechnológia és az információs rendszerek szakirányok közül fogok választani, csak még nem igazán tudom melyiket is. Úgy-ahogy otthon vagyok a programozásban meg a technológiájában és az adatbázisok háza táján is, de nem igazán vonz az egyik sem a másikánál jobban. Tehát mostmár tényleg csak az a szempont maradt, hogy melyik által nyújtott tudással lehet majd jobb pozíciókat megpályázni, illetve gyorsabban, magasabbra lépni a szamárlétrán. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- és ha valakinek van véleménye a msc-s szakirányokkal kapcsolatban, akkor azt szívesen elolvasnám. A gondom az, hogy az elejétől fogva multimédia szakirányra szerettem volna menni, de az sajnos pont megszűnt
A matekkal nincs gondom, de a modellalkotás kevésbé motivál, így a szoftvertechnológia és az információs rendszerek szakirányok közül fogok választani, csak még nem igazán tudom melyiket is. Úgy-ahogy otthon vagyok a programozásban meg a technológiájában és az adatbázisok háza táján is, de nem igazán vonz az egyik sem a másikánál jobban. Tehát mostmár tényleg csak az a szempont maradt, hogy melyik által nyújtott tudással lehet majd jobb pozíciókat megpályázni, illetve gyorsabban, magasabbra lépni a szamárlétrán. Szerintetek?