Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz ledger91 #5376 üzenetére
Szia.
Lesz egy beosztás, hogy neked hányra kell, és hol lenni. Ugye van egy tételsor, amiből asszem nem húzol előre, hanem amikor bemész a szobába húzul egyet. Bár nem vagyok ebben biztos.
Engem HZ és Saci feletetett, illetve voltak még bennt rajtuk kívül is.HZ a Petri hálókból akart volna defaultból feleltetni ami MsC-s anyag Szerencsére ez nem történt meg, úgyhogy nem volt para.
Én azt javaslom neked, hogy nézdd át normálisan az anyagot, de nem kell félned mert nem arra mennek, hogy ne vegyenek fel, hanem arra, hogy felvegyenek.
Szóval nyugi, meglesz az ^^
Az MsC meg klasszisokkal jobb mint a BsC szv jól döntöttél, hogy jössz
Ja és grat az államvizsgához, végül mi lett a külsős taggal?
[ Szerkesztve ]
-
skoda12
tag
válasz ledger91 #5390 üzenetére
Nem a szakiranyodtol fugg, hogy milyen pozicioban fogsz dolgozni es milyen gyorsan leptetnek elo, szoval emiatt nem kell aggodni. Viszont ha sem a programozas sem a DB vonal nem erdekel, akkor kar ilyen vonalon MScre menni. Nezz korul mas egyetemeken is, hatha van olyan MSc sav, ami erdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest