- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érd.lány
csendes tag
Sziasztok!
Én mostanában gondolkodom azon, hogy jó lenne elvégezni ezt a szakot, viszont a fórumokat olvasva vannak aggályaim. Először is, én lány vagyok. Nem tudom, hogy mennyi lány jár erre a szakra, biztos nem sok, de nem ez zavar a dologban, hanem érdekelne, hogy emiatt van e bármilyen "megkülönböztetés"? Mennyire vannak a lányok hátrányban a fiúkkal szemben? Aztán, olyanokat olvastam, hogy aki nem tud programozni, az ne is jöjjön erre a szakra. Nos, én nem tudok, sosem próbáltam, nem ismerem a programozási rendszereket, csak a nevüket hallottam eddig. Infóból 5-re érettségiztem, de csak középszinten, abban nem volt programozás, csak az ECDL modulok, egy kis HTML, de ennyi. A matektól nem félek, mindig is jó voltam belőle és már van egy közgazdász diplomám, aminek az alapja szintén matek, bár nem ilyen szintű, de azért találkoztam már néhány dologgal amiket a tematikákban olvastam. Szorgalmas vagyok, szeretek tanulni, érdekel ez a szak, de nem tudom, hogy elegendő-e a tanulmányi előmenetelem. Ti hogy látjátok? Tényleg kinéznek ha úgy mész oda, hogy nem tudsz programozni? Mit gondoltok, jó ötlet lenne belevágnom?
Még egy dolog van, estire szeretnék járni, ott csak egy szakirány van, a programalkalmazó, az betű szerint melyiknek felel meg?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest