Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érd.lány
csendes tag
Sziasztok!
Én mostanában gondolkodom azon, hogy jó lenne elvégezni ezt a szakot, viszont a fórumokat olvasva vannak aggályaim. Először is, én lány vagyok. Nem tudom, hogy mennyi lány jár erre a szakra, biztos nem sok, de nem ez zavar a dologban, hanem érdekelne, hogy emiatt van e bármilyen "megkülönböztetés"? Mennyire vannak a lányok hátrányban a fiúkkal szemben? Aztán, olyanokat olvastam, hogy aki nem tud programozni, az ne is jöjjön erre a szakra. Nos, én nem tudok, sosem próbáltam, nem ismerem a programozási rendszereket, csak a nevüket hallottam eddig. Infóból 5-re érettségiztem, de csak középszinten, abban nem volt programozás, csak az ECDL modulok, egy kis HTML, de ennyi. A matektól nem félek, mindig is jó voltam belőle és már van egy közgazdász diplomám, aminek az alapja szintén matek, bár nem ilyen szintű, de azért találkoztam már néhány dologgal amiket a tematikákban olvastam. Szorgalmas vagyok, szeretek tanulni, érdekel ez a szak, de nem tudom, hogy elegendő-e a tanulmányi előmenetelem. Ti hogy látjátok? Tényleg kinéznek ha úgy mész oda, hogy nem tudsz programozni? Mit gondoltok, jó ötlet lenne belevágnom?
Még egy dolog van, estire szeretnék járni, ott csak egy szakirány van, a programalkalmazó, az betű szerint melyiknek felel meg?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest