Új hozzászólás Aktív témák

• Érd.lány

csendes tag

Sziasztok!

Én mostanában gondolkodom azon, hogy jó lenne elvégezni ezt a szakot, viszont a fórumokat olvasva vannak aggályaim. Először is, én lány vagyok. Nem tudom, hogy mennyi lány jár erre a szakra, biztos nem sok, de nem ez zavar a dologban, hanem érdekelne, hogy emiatt van e bármilyen "megkülönböztetés"? Mennyire vannak a lányok hátrányban a fiúkkal szemben? Aztán, olyanokat olvastam, hogy aki nem tud programozni, az ne is jöjjön erre a szakra. Nos, én nem tudok, sosem próbáltam, nem ismerem a programozási rendszereket, csak a nevüket hallottam eddig. Infóból 5-re érettségiztem, de csak középszinten, abban nem volt programozás, csak az ECDL modulok, egy kis HTML, de ennyi. A matektól nem félek, mindig is jó voltam belőle és már van egy közgazdász diplomám, aminek az alapja szintén matek, bár nem ilyen szintű, de azért találkoztam már néhány dologgal amiket a tematikákban olvastam. Szorgalmas vagyok, szeretek tanulni, érdekel ez a szak, de nem tudom, hogy elegendő-e a tanulmányi előmenetelem. Ti hogy látjátok? Tényleg kinéznek ha úgy mész oda, hogy nem tudsz programozni? Mit gondoltok, jó ötlet lenne belevágnom?
    Még egy dolog van, estire szeretnék járni, ott csak egy szakirány van, a programalkalmazó, az betű szerint melyiknek felel meg?

Köszi a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák