Hirdetés
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
A hétvégén "retróztam" egyet, visszanéztem a topikot. Nem semmi, miket lenyomtunk itt
Többi tettestárssal mi a helyzet? Mawyx, bbazsy, gygabor, nickwearby, proof, raczger, szalontai, Tele von Zsinór (bocs, ha kihagytam valakit) 
Ami egy jó tanács: gyakornoki hely! Nagyon fontos! Minél előbb, én is előbb végezhettem volna, ha ezt időben jól választom meg, sajnos az első nagyon fos volt (FHB Bank), utána meg kicsit leült a lelkesedés és mivel nekünk (2006-os, én nem mentem át újabbra) nem volt kötelező a gyakorlat, így el is halványult kicsit a dolog. De most majd egy éve vagyok a jelenlegi helyemen, ahol előbb csak "szakdolgozat író" voltam, majd gyakornok és jelenleg már alkalmazott (azaz vállalkozóként, de ez részletkérdés). Ennek köszönhetően egy elég komoly országos projektben vagyok résztvevő (röviden: [link])
Szóval erre minél előbb rámenni. Megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Trollok komolyan
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többi tettestárssal mi a helyzet? Mawyx, bbazsy, gygabor, nickwearby, proof, raczger, szalontai, Tele von Zsinór (bocs, ha kihagytam valakit)