Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdseldon
csendes tag
Üdv!

Akkor is mehetsz TO-ra nyugodtan ha nem vagy hallgató én is olyankor mentem estis to-ra és nagyon segítőkészke voltak,
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/Lapok/felfogadas.aspx
szerintem Csillag András -hoz menj először vagy a felesleges körök elkerülése végett kérdezd meg mailban
, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá!