Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Melyik volt az, nekem is privátot plíz!

peterszky: mondjuk én még sosem ittam desztillált vizet, pedig kíváncsi lennék, hogy milyen az igazán íztelen víz. Na most, ami bnőméknél szokott lenni ásványvíz, az a csapvíznél is rosszabb szerintem, mintha még íztelenebb lenne, mint a csapvíz.
Mondjuk a csapvíz is változó, mamáméknál olyan, mintha patakvizet innék, van ahol több klór van benne, mint máshol, jódozni is szokták, kerületenként is változik.
De amit én iszok ásványvizet, az tényleg mellékízes. Persze attól még belerakhatnak bármit.
De ezt nem hiszem, nem lehetne titokban tartani éveken keresztül, és még egyetlen szenzációhajhász írást nem láttam, hogy csapvíz lenne az ásványvíz. Én az ásványvizeknél akár el is hiszem, hogy az ásványok mennyisége is annyi, amennyi rájuk van írva, esetleg csak pár %-kal kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest