Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Ja mert szerencsére nem volt olyan az elmúlt években hogy egyik napról a másikra eltűnt a "kriptobank" pár milliónyi dollárral, vagy hogy egyik napról a másikra 0 lett az értéke valaminek
Azóta kiderült hogy az állam megmenti a kisemberek pénzét ami a 2 banknál volt, egyedül a kockázati befeketőknek nem térítenek semmit.
Tudsz ilyenről a kriptóknál? Én nem.
Talán a Binancenál van valami védelem, de őszintén nem tudom elképzelni hogy ha mondjuk egyszerre 10 000 embertől lopnak ki mindent akkor nem nyekken bele a Binance a visszafinanszírozásba.Mellesleg még mindig nincs semmi értelme a kriptónak. Anno lehetett vele pizzát venni pár helyen, mostanra szerintem nincs olyan értelmes szolgáltatás vagy termék ami elfogadná fizetségként.
Arról már ne is beszéljünk hogy a "pénzhelyettesítő" ami "atomstabil és kiáll minden válságot", ugyanakkorát bukott mint a tőzsdei részvények az első adódó alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest