- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
bolcsodal #1776 üzenetére
A munkámhoz egyszálas teljesítmény kell, de az egyetemi dolgaimhoz meg ki akarom próbálni, hogy milyen lehet ha némi számítás a cpu-n, másik meg gpu-n fut. Asztali gépemen már kipróbálgattam a cpu+dedikált vga-t, hogy az adat ping-pongozik a két processzor között, itt talán meg lehet oldani kevesebb másolgatással.
És igen, ki akartam próbálni egy full amd gépet. Mondjuk hallottam rossz tapasztalatot is, unokatesómnak asszem kaveris gépe volt, és nem volt elájulva az üzemidőtől, és a driver támogatás sem volt 100%. De talán főleg az üzemidő volt a gyenge pont. Engem ez annyira nem izgat, mert kb mindig töltőről dolgozom. ha elmegy pár órát, hogy netezek/kódolok, akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest