Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
grHawk
üzenetére
Az X3 egy sandbox szimulátor! Az, hogy nem ismered, nem az én hibám. Az X3 Reunion az év játéka is volt. Az X-rebirth-ről valóban azt olvashatod sok helyen, hogy sz*r, és ezt én is osztottam sokáig, mivel megjelenését követően hatalmas csalódás volt az X3-hoz képest. De a Rebirth előtti X3 széria mindenhol jól értékelt, még Steam-en is.
A multis dolgot én is említettem, de minden más tekintetben lényegesen komplexebb játék az X, sokkal több lehetőséggel még azzal együtt is, hogy nincs 4 milliárd rendszer. Valójában kiválóan összehasonlítható a két játék, még akkor is, ha a multi miatt nem teljesen azonosak, de ennyi eltérés meg minden játéknál van. Az X a kezdetektől egy ős Elite klónként van számon tartva, csak lényegesen továbbfejlesztett klónként. Az ED érkezése előtt éveken át nem volt más alternatíva a műfajon belül.
"Csak aztán jött a "a játék szar, bezzeg más játék..."
nem nagyon követed a kronológiaia sorrendet, mert az egész csak azért vetődött fel, mert Duvi kolléga konkrétan rákérdezett, hogy milyen játékot tudunk mondani amiben sok száz/ezer órát el lehet lenni. Erre érkeztek válaszként az említett játékok, nem csak úgy a semmibe kezdett bárki is idecitálni egyéb címeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs