Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- Házi hangfal építés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
A szolgaltatonal voltam mult héten, azt, mondja, hogy bajok vannak a samsung, okosorakkal. Nem tudta meg csinalni. En is meg lepődtem rajta.mikor haza értem, fel mentem az, oldalukra, és mindenkinek ugyan az a baja az a baj mint nekem. Valamit basztatott multheten rajta, mondta hogy 24 orat varni kel vele mig a szolgaltato be kapcsolja. De mai, napig nem történt vele semmi. Mondta ha nem lesz jó, mennyek vissza hozza. Ugy hogy holnap megyek vissza hozza. Telefont non keresztul kapcsolodik, de ha ki, kapcsolom a telefont, nem mukodik az, óra. Lenyegeben olyan mint a wi fi valtozat
-
motown5l
senior tag
E sim, problémat megoldhatnak mar. Tavaly augusztusba vettem meg a Pro verziot. De még telefonálni nem sikerült vele.
-
bordi10
senior tag
Mintha valami 2 pálcás bazári óra lenne ezzel a számlappal a képen...PRO...az
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest