- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
A villanyszerelők 160 as vagy 180 as fogókat használnak ?
(csípő; kombinált )" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
inf3rno
nagyúr
Egy 800Ft-os lamellás csiszolókorong is elég lett volna arra. Voltak olyan részek (talán 10-20% összfelületben), amin azt használtam. Igaz volt, hogy a fémbe is egy kicsit belemart, elég erős cucc. A négertárcsát nem próbáltam, gondolom ugyanazt tudja, csak puhább változatban.
A vékony rudakra nekem ez a fajta drótkefés jött be:
A nagyobb felületekről meg nem akartam teljesen leszedni a festéket, csak amit lekap, ha egyszer átmegyek rajta, arra ezt a fajta drótkeféset használtam:
Nem érdemes ezekből a drótkefésekből a puhább változatot venni. Nem viszi úgy, és gyorsan elkopik. Inkább azzal próbálkoztam, hogy letörjem a festéket a drótkefésekkel, minthogy csiszoljam. Néha sikerült így nagyobb darabokban leszedni, néha jobban odatapadt. Lehet, hogyha nincs rajta 6 réteg előző festék, akkor nem váltak volna be ezek a legjobban, passz.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
No én végeztem a kerítés csiszolással. Az egész olyan 30 méter lehetett. Körülbelül 15k elment különböző fejekre, leginkább a legerősebb drótkeféset használtam, mert sok kis rúdból, hajlatból, stb. áll az egész kerítés. Bár nem naplóztam, de saccra elmehetett 50 óra sarokcsiszolásra és még 50 óra arra, hogy kalapáccsal és festékkaparóval kiüssem az olyan helyekről a régi festéket, amiket a géppel nem értem el. Valami ilyesmik az előtte - utána képek, de csak az utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy megörökítsem.
A tanulság, hogy jobb olyan kerítést csinálni, aminél minden panel lecsavarozható és nem ilyen ujjnyi rudakból áll az egész. Ennél is egy vágással panelenként megoldható lett volna a dolog, mert nagyobb részt csavarozva van, de nem lettem volna sokkal előrébb ha ugyanazzal a módszerrel csinálom. Legközelebb szerintem leszedem a paneleket, és homokfúvás lesz, az oszlopokra meg marad a sarokcsiszoló. Saccra harmadolni lehet a munkaidőt így. Persze még egyszerűbb új paneleket csináltatni, aztán csak felcsavarozni őket, de én szívesebben költök szerszámokra.
Apropó homokfúvóknál érdemes szettet venni, vagy inkább külön kompresszort és szórófejet?
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
veterán
Sziasztok!
Parkside kompresszorról mik a vélemények, használja esetleg valaki?--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Vesa
veterán
"10 centitol ki akarna nagyobbat vagni dekopirral az oroszokon kivul? "
Ez a lényeg, ezek állandóan fordítva ülnek a lovon. Rossz nézni eleve, hogy egy hengeres tárgyat a sík felületekre tervezett szerszámmal akar fűrészelni, ráadásul olyan méretben, amire ez a gép teljesen alkalmatlan. Látszik a videón, hogy képtelen egyenesen tartani, mivel nincs hova felfektetni a gép talpát. Rázkódik is az egész, amiben simán benne van, hogy eltörik a lap és ha nincs szerencséje, megy a szemébe a marhájának. Őszintén, az oroszokon kívül kinek jut eszébe ezzel a balesetveszélyes megoldással szenvedni (mert szenved, csak meg kell nzéni a videót), miközben egy láncfűrésszel 10sec alatt elvágom, biztonságosan?
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Findzs
addikt
válasz Kiscsőke #7289 üzenetére
Lehet hogy van olyan de en meg nem talakoztam es meg nem is lattam sehol a neten.
Most is van 4 dekopirom de egyikbe sem tudnam berakni nem ferne bele. Es a videoban levoben sem fer bele azert koszorulik le. Egyebkent sem tudom mi haszna lenne hiszen egy orrfuresz lap nagyobb mint egy atlagos dekopir lap. Kb. 10 centitol ki akarna nagyobbat vagni dekopirral az oroszokon kivul?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz Kiscsőke #7286 üzenetére
2:33 nál mikor tartja látszik a penge nyaka és a köszörülés után 2:41 nél megint látszik, hogy a nyak el lett keskenyítve hogy be tudják fogatni. De egyébként 2:38 nál látszik ahogy köszörüli a fogakat szedi lefelé. De a srác is mutatja miközben magyaráz. De be sem tudná fogatni a dekopírba ha nem köszörülik meg. nem férne be.
Közben szerintem megtörtént a vágás is mert az új penge elég megviseltnek néz ki.
Sajnos nem tudok oroszul rég tanultam már és nem sok maradt meg."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Jó kis orosz technika Dnipro js110 dekopírfűrész rönkvágásra is jó:
[link]Megköszörülik az orrfűrész pengét, hogy jó legyen bele azt hagy szóljon
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Vesa
veterán
válasz BullZeye #7282 üzenetére
Attól függ, milyen fát és milyen vastagat!
Alapvetően erre nem jó ez a gép, maximum díszlécet vágni. Fűrészfogas lappal el lehet vágni mást is, csak nem lesz szép. Dekopírfűrész, gérvágó vagy körfűrész kell fához ha nem akarod, hogy felszedje az anyag szélét és csúnya legyen az él.A tudomány a valóság költészete!
-
Findzs
addikt
válasz BullZeye #7282 üzenetére
Nekem is van ilyen gépem csak nem akkusba.
Én a legutóbbi akcióban vettem ferrex pengekészleteket (kb. 1 hónapja) azzal jó.
Van többféle készlet és szokott lenni akció után is az ilyesmiből, érdemes megnézni pár aldit vagy írni nekik hol van készleten.De itt is van számtalan féle csak a felfogatására kell figyelni:
[link][ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #6918 üzenetére
Gariztatni nem lehetett, mert csak pénzt adnak érte nem cserét. Most szükségem lett volna rá, úgyhogy szétkaptam, a kapcsolója nem működött szerencsére, így azt megjavítva megy.
Annyi kérdésem lenne, hogy fát mivel lehet vágni ezekkel a multi csiszolókkal? A hozzá adott fogas fejjel szó szerint égeti a fát, ha lejjebb veszem a fordulatot akkor meg mintha kanállal próbálnám elvágni a fát.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Findzs
addikt
Na egy normális hirdető komoly cuccokkal:
[link]"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Ti látatok már ilyen parkside dekopír fűrészt?
[link]"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
inf3rno
nagyúr
Hát én mindig ívben vágok még ha egyenes is, nem nekem találták ki az asztalos szakmát. Igazából satuba fogott 2 centis alumínium vágásánál is volt ilyesmi úgy rémlik. Azt talán túl gyorsan próbáltam vágni, passz. A furnér lemez egyértelmű, hogy nem volt rendesen lefogatva. Gondolom akkor annál meg az a megoldás. Köszi!
Buliban hasznos! =]
-
Findzs
addikt
-
inf3rno
nagyúr
Bármi ötlet, hogy miért rángat néha az ilyen dekopir fűrész? Általában amikor a lemez vége felé érek, akkor szokott sűrűbben előfordulni. Úgy tűnt független attól, hogy mennyire nyomom rá, és elmúlik, ha visszahúzom egy pillanatra, és lassabban folytatom a vágást.
Buliban hasznos! =]
-
Findzs
addikt
A makita nem fordulatszam alitos ahogy nyomjuk a kapcsolot?
Errol nem talaltam infot. A szerszamcsere masodlagos a lenyeg a pontos vagas es a jo ralathatosag a vonalra.
Egyebkent nekem is a metabo jon be jobban. Ar ertek aranyban a legjobbnak nez ki a dekopirok piacan."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Lehiñito
senior tag
Az 1 Joulos lidlis akksis fúrókalapács is viszi a penelbetont, még a hozzáadott fúrószárral is. Csak tudni kell használni a gépet, és nem izomból nyomni a falnak, hanem hagyni, hogy dolgozzon az ütőmű.
Én is meglepődtem mikor nézegettem a makitákat, hogy "csak" 2,4J az ütőerő, de nincs okom panaszra.
Fúrásra csak a makitát használom, vésni meg megfelel a lidlis 3J,illetve 5Joulos gépe.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Ti melyiket valasztanatok es miert a 2 dekopir kozul?
[link]Erdekes, hogy a sarga nem maktec hanem makita.
-
Kiscsőke
aktív tag
Tegyük tisztába a dolgokat: Az első az fúrókalapács, a második kettő bontókalapács.
Természetesen nem neked szól inkább a webshop-ok szokták lesz@rni az egyértelmű dolgokat. Mellesleg fúráskor a második 2 a túl nagy ütőerő miatt +-os lyukat fog produkálni.
Kisebb vésési munkákat is el lehet végezni a fúrókalapáccsal, én is egy Parkside-ot nyúzok pár éve.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
emre
veterán
Én azt a választ kaptam hasonló kérdésre hogy betonoszlopot ne fúrjak, hanem kengyelt rakjak rá.
Egyébként komoly betonba 3 joule ütőerőt ajánlanak minimumként.
Én az 1050W-os 3 joule-os Parkside gépemmel a beton áthidalóba is bele tudtam fúrni.De egy minőségi fúrószár készletet vegyél hozzá, mert amit az ilyenekhez adnak nem lesznek hosszú életűek. A kisebbek 5-8mm elgörbülnek az ütés hatására, a nagyobb, 10-12mm-es meg elkopik.
A Makita Nemesis készlet most elég jó áron kapható. Én ez mellé még egy 12mm-est vettem."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
addikt
csatlakozok, betonba fúrni nem kell az ütőerő, nagyjából (valós) 1,5J felett mindegy mit veszel, mert az már megoldja
viszont a gép súlya kellemetlen, ha egész nap kézben kell tartani a magasban...“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
jeriko2
tag
Pár hete fúrtam betonba akksis Parkside fúrókalapáccsal pár lukat (nálunk lidl-ben ezt még lehet is kapni). Nem ment 10 másodperc alatt, de megoldotta - pedig nem bíztam benne. Bőven elég lesz szerintem az első is, a többi annyival fog többet tudni, hogy 10 perc alatt több lyukat tudsz fúrni, illetve bontásnál előny a nagyobb ütőerő és tömeg. Ugyanakkor viszont egy nagyobb ütőerejű gép elég rondán szét tudja verni az anyagot - ha oszlopot akarsz átfúrni, szerintem leviszi a felét, amikor kijön a fúró (a kicsi is többet mint szeretnéd).
[ Szerkesztve ]
-
Almos
aktív tag
Szükségem lenne egy fúrókalapácsra, elsősorban ház körüli, hobbi célokra: betonoszlopra lyukakat fúrni drótkerítés rögzítéshez, zsalukő kerítésre is kell majd fúrnom 1-2 dolgot, esetleg házban beton födémbe rögzíteni alkalomadtán. Új építésű a ház, így nagyon remélem, hogy néhány évig a bontás nem kerül szóba...
Ár/érték arányban elég jónak találtam az emagos Steinhaus gépeket, és alapvetően pozitívak a visszajelzések is.
Végül erre a 3 gépre szűkítettem a kört:
Steinhaus PRO-RH1050: 1050W, 2,8J, 3,2 kg
Steinhaus PRO-RH1000: 1000W, 4J, 3,8 kg
Steinhaus PRO-RH1500: 1500W, 5,5J, 5,6 kgÁrban 2000 ft különbség van, tehát az nem jelentős. Nekem az első a legszimpatikusabb, a forma és a kisebb súly miatt, viszont lehet megérné rászánni azt a plusz 2000 ft-ot, hogy egy jóval erősebb gépem legyen.
Tapasztalatok alapján mire elég egy 2,8J erejű gép? Vagy ne parázzak annyit a gép súlyán, válasszam a legerősebbet (ha már úgyis gépet veszek)?[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
nekem kisflexem van (115-ös) hitachi, be kellett regisztralni a blokkal és adtak hozzá kiterjesztett garit 3 évet, de semmi baja.. bírja. könnyű , egykezes, nekem bevált, nem bántam meg, újra megvenném ( nem is volt észvesztően drága) Ugy látszik bele lehet nyulni a joba ilyen noname dolgokkal is
-
Tombi
őstag
válasz scott_free #7251 üzenetére
hitachit vettem, hibátlan jól használható !
-
addikt
Makitám volt, most kék Bosch van, kb egy kategória
ezekkel egyikkel se tévedsz nagyot, bár a háromból én is a Makitát venném“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
YAS-dude
őstag
Makita.
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
az alábbi fúrókalapácsok között van lényegi különbség a tartósságot, élettartamot, megbízhatóságot, használatot illetően?
Makita HR2470
Hitachi DH24PH
Dewalt D25133KOtthoni felhasználásra melyiket érdemes választani közülük?
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Csiszolásnál sokat számít. Pl az enyémen nem szabályozható, és csak úgy nagyjából akartam lecsiszolni vele a kerítést, ami lekívánkozik alapon, de elég csak hozzáérinteni, és sok helyen lekapja az összes réteg festéket egészen a fémig, úgyhogy kénytelen vagyok rendesen végigmenni az egészen, ami jóval nagyobb meló. Ugyanígy bárhol gond lehet, hogy túl erősen csiszol, és nem lehet lejjebb venni.
Buliban hasznos! =]
-
Kiscsőke
aktív tag
Az kétkezes mivel egy kézzel nem is tudod működtetni a kapcsolója miatt. A linkelt bosch is kétkezes. A fél áron az mit jelent pontosabban? Elég nagy szórás van az áraik között cirka 4-15 ezer forint.
Mire használnád amúgy?
Fordulatszámszabályzásnak van haszna, pl ha faanyagot csiszolsz akkor lentebb veszed és nem égeti meg a felületet.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
jeni
félisten
Szia!
A fordulatszabályzás egy sarokcsiszolón mennyi számítana?
Gyakorlati jelentősége mennyire van?
Ha nem számiot akkor kettő közül melyiket vennétek meg legszívesebben?
Fél áron kapnám meg,a Metabo(k) bemutató darabok.
WE 17-125 Quick WE 17-125 Quick RT
Az utóbbi majdnem hogy kétkezes cucca fogása alapján.
A harmadikat néhány alkalommal használták
Bosch GWS 17-125 CIX
A fogyantyú Bosch de nem a sajátja,igaz kapható hozzá 1400Ft plusz postaköltség.A másik miben tér el ettől?
Bosch GWS 17-125 CIE -
mekkkelek
újonc
Teljes lakás felújítás lesz. Kéne egy kompresszor, csiszoló. Elég jók ezek a parkside-ok? Most lesz akciós a lidlben.. 10bar, 24l
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Adott egy Bosch PSR 1200 akkus fúró/csavarozó. Akku döglött. Gépet szeretem, de a töltője nem jelzi, hogy mikor van feltöltve az akku, valszeg így nyírtam ki.
Kérdés: találtam hozzá akksit Bosch-12V-O, de okos töltőt nem igazán.Már néztem a Lidl-ben Parkside akkus fúró/csavarozó-t, hozzá akksit PARKSIDE X 20 V Team és töltőt [link] ami már okosabb mint a Bosch töltője.
Ez mennyire megbízható készülék? Igazából a zöld Bosch sem volt rossz, de az akksit nem tudtam normálisan "kezelni".Ha a Parkside mégsem lenne megbízható akkor mit ajánlanátok?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
sanzi89
addikt
Blokkot megkeresed, telefonon felhívod a Lidl-t, elmondod a problémát. Valószínűleg küldenek futárt a rossz termékért, kb. 1 hét múlva meg kapsz egy új ugyanolyan terméket, vagy egy jegyet, amit beválthatsz/levásárolhatsz bármelyik Lidl-be. Más termékre csere nincs ráfizetéssel sem.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
csmat
senior tag
Sziasztok! Van egy 2 éves parkside 12v os csavarbehajóm , aminek elromlott a nyomatékhatárolója. (Vagy könnyedén megfogom 1és 18 között, maxon meg ráadja max nyomatékot.
Hogy működik a gari?
Szerintetek meg lehetne oldani, hogy 12 v helyett kapjak egy 20 vost? Akár rá is fizetnék
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz flegga92 #7163 üzenetére
Végül megvettem. 3-4 matracunk van, szóval nyaraláskor ki van használva. Amiben a hagyományos, kis méretű, "biztonsági" szelep (amit össze kell nyomni, hogy kinyíljon) azt is elfogadható sebességgel fújja fel, de az is csak azért lassabb, mert vékony a szelep szája, és így az adapteré is, amit át kell dugni rajta. Az újabb fajtákat, amin nagyobb átmérőjű szelep van, egy szempillantás alatt felfújja, és gyorsan le is ereszti, ha kell.
A kompresszorral fújtam kerékpár gumit, a beállított értéket nagyon gyorsan elérte (1,5bar-ról 3,5bar-ig fújtam, tényleg gyors volt).
Viszont hangos. Az akksi jó másik gépbe is, ahogy írtátok.
Én örülök neki, nem bántam meg. -
addikt
egyrészt azért, mert a 12v értelem szerűen általában gyengébb, másrészt mert a team20v vagy x20vteam vagy hogy a fenébe hívja a Lidl a 20v-os termékeinél az akku csereberélhetőségét csak a nagyobbra érvényes (ha később más terméket vennél, ami ugyan ezt a 20v akkut használja, akkor jól jön)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
mzso
veterán
Egyébként ez a két (?) Einhell nem kb ugyanaz mint a LIDL-ös?
Einhell TH-CD 12-2 Li (4513660)
(Azt végképp nem tudom megállapítani, hogy a kettő között mi a különbség.)
-
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok,köszi a válaszokat.
Rosszat linkelte be, erre gondoltam volna, még ma árulják.
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
addikt
darabokban nyilván nem jó, szokott lenni egyben is. ha most kell, akkor már inkább a 4-in-1 gép 29.9-ért
a második az 12v nem 20v
a harmadik kérdésre: igen, olyan mint a kerékkulcs“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
mzso
veterán
Ez így nem valami jó ajánlat, ugye?
Valaki 20 ezerért linkelte be szerintem ugyanezt csak egyben: https://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/30/129626_irh86rou1b8sufnn_kepkivagas_2.jpg
Meg valaki ilyet is linkelt 12-ért, ami nem tudom miben más:
Ilyen szokott még lenni a LIDL-ben?
Van egy ilyen is:
https://www.lidl.hu/hu/p/barkacs-ajanlatok/akkus-uetvecsavarozo/p37509
Az ütvecsavarozó az mit jelent? Olyan elven működik, mint az F1-ben amivel kereket cserélnek, hogy kis ütésekkel húzza meg a csavart? Ha igen, gondolom fúrásra nem alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Szerintem hamar lemerülne... Amúgy egy jó (Makita Nemesis) fúrószárral szerintem alkalmas a feladatra, de szigetelés dűbelezéshez sok lyukat kell fúrni, szóval nem bírná végig a munkát. Több akku kellene, legalább kettő. Bár az is igaz, hogy konkrét tapasztalatom nincs.
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Ez a gép jó lehet szigeteléshez a dűbeleknek előre fúrni a lyukat betonba, téglába?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
sanzi89
addikt
válasz ecaddsell #7209 üzenetére
Azt a pár csavart - amúgy tényleg nem tudom, hogy egy lapraszerelt, bútorlapból álló szekrényből hova kell több - kézzel utána húzom. Nem az a fárasztó, hogy fél/egy menetet még tekerni kell kézzel, hanem az előtte lévő 30.
Nekem egy 5NM-es Lidl csavarozóm van, meglepően sok oldalúan használható. Bútor összerakáshoz, elektronikai eszközök szereléséhez használom a legtöbbet. De gipszkarton lapokat is csavartam már fel vele.[ Szerkesztve ]
-
ecaddsell
aktív tag
válasz sanzi89 #7208 üzenetére
Ott azért vannak csavarok ahova a 4Nm kevés.
Nálam Salgó polc összerakására volt jó (többen csináltuk), de ott is azért amikor be lett állítva, hogy megfelelően álljon utána lett húzva ütve-csavarozóval.
Ezeknek a pici cuccoknak az előnye ott jön ki, ahol rengeteg csavart kell behúzni mindenféle lehetetten helyzetből. -
mzso
veterán
Helló!
4Nm csavarbehajtónál mire elég?
-
inf3rno
nagyúr
Nem hiszem, hogy tökéletesen oldották meg ezt a túlhevülés védelmet. Legalábbis rákérdeztem a boltnál, és az Extol-nál egy csomóan amiatt viszik vissza, aztán hajtják el őket, hogy nincs garancia, ha leégetik a cuccot. Pedig ebben is van védelem, mert nem engedte visszakapcsolni, amikor túlhevítettem.
Buliban hasznos! =]
-
hzsolee
őstag
Szerintem user error. Pontos típusra már nem emlékszem ( talán már 10 éve is volt), de pár gomb meg egy lcd volt a hátulján. Jópár ment javításra, kukába.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Teaway
veterán
válasz hzsolee #7202 üzenetére
Az hogy lehetséges??
A kék BOSCH Professional termékeknél:
„Túlhevülés ellen védő lekapcsolás: Túlmelegedés esetén (például levegőtorlódás miatt) az elektromos kéziszerszám a fűtést önműködően kikapcsolja, a fúvó ventilátor azonban továbbra is működésben marad. Ha az elektromos kéziszerszám ismét lehűlt az üzemi hőmérsékletre, a fűtés ismét automatikusan bekapcsolódik.”Nincs itthon csokid??
-
hzsolee
őstag
válasz inf3rno #7200 üzenetére
Hát ha közel tartod a drága is behal a hőtorlódástól. Az ára meg amúgy sem garancia semmire. Kék bosch hőlégfúvók adták be a kulcsot sorra egy cégnél mert nem bírták a strapát. Ja, és ment az anyázás az ára miatt. Pedig a kék ipari felhasználásra van ugyebár....
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest