- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz BullZeye #7282 üzenetére
Attól függ, milyen fát és milyen vastagat!
Alapvetően erre nem jó ez a gép, maximum díszlécet vágni. Fűrészfogas lappal el lehet vágni mást is, csak nem lesz szép. Dekopírfűrész, gérvágó vagy körfűrész kell fához ha nem akarod, hogy felszedje az anyag szélét és csúnya legyen az él.A tudomány a valóság költészete!
-
Findzs
addikt
válasz BullZeye #7282 üzenetére
Nekem is van ilyen gépem csak nem akkusba.
Én a legutóbbi akcióban vettem ferrex pengekészleteket (kb. 1 hónapja) azzal jó.
Van többféle készlet és szokott lenni akció után is az ilyesmiből, érdemes megnézni pár aldit vagy írni nekik hol van készleten.De itt is van számtalan féle csak a felfogatására kell figyelni:
[link][ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #6918 üzenetére
Gariztatni nem lehetett, mert csak pénzt adnak érte nem cserét. Most szükségem lett volna rá, úgyhogy szétkaptam, a kapcsolója nem működött szerencsére, így azt megjavítva megy.
Annyi kérdésem lenne, hogy fát mivel lehet vágni ezekkel a multi csiszolókkal? A hozzá adott fogas fejjel szó szerint égeti a fát, ha lejjebb veszem a fordulatot akkor meg mintha kanállal próbálnám elvágni a fát.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Met
nagyúr
válasz BullZeye #6916 üzenetére
Szerinted mitől rezeg?
Van benne egy motor aminek a tengelye meghajtja mindenféle irány és sebesség változtatás, után azt a fejet amire rárögzíted a csiszoló talpat. De valójában az nem rezeg hanem jobbra-balra forog egy kicsit.
Nekem vezetékes van, amikor meghúzom a csavart és túlhúzom, érzem, hallom hogy fordult egyet a motor.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Findzs
addikt
válasz BullZeye #4373 üzenetére
Én sokkal többet használom mint évente 2x, nyugodt lehetsz jó lesz
Volt olyan, hogy egyéb dolgok miatt nem került a kezembe pár hónapig de mindig kb. úgy volt az akku állapota ahogy leraktam. Ezeknek a li-ion akkuknak csekély az önkisülésük."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz BullZeye #4354 üzenetére
Akkor ez van, lenyelem, mondjuk ezzel együtt tudok élni főleg hogy kb évente előveszem itthon 2x... Cégnél többet van használva, de ott a nemrég említett Bosch van, az azért jóval minőségibb ahogy nézem. Ennek az irány váltó gombja is olyan gagyi, de persze ennyi pénzért, dobozzal, fejekkel azért ne várjunk csodát, jó ez így.
-
Findzs
addikt
válasz BullZeye #4334 üzenetére
Alap verzió de jó és olcsó.
Ugyanilyenem van csak az akku 1500 as lassan 3 éve és semmi baja.
[link]Ha most hirtelen kellene megint vennék ilyet.
Egyébként lesz pár jó cucc még az aldiban:
[link]
Csavarkészletek, teleszkópos mágnes, fűrészkészlet, stb.[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
ecaddsell
aktív tag
válasz BullZeye #4334 üzenetére
Ez tényleg a legalapabb verzió. Azt, hogy komolyabb mikor lesz nem tudom, de mivel ezeket minden évben kb. ugyanabban az időszakban akciózzák megkeresed tavaly mikor volt. (Kb. tavasz és ősz vége környékén szoktak több gépet dömpingezni).
Vagy veszel valami komolyabbat többért. Vagy, ha nagyon ragaszkodsz ehhez a kategóriához (nem látok különösebb okot rá, ipari kategóriás gépek is lehetnek jók ár értékben), használt piac, e-bay stb. Pl. valaki nem vállalja a pótakku beszerzésének maceráját (nem lehetetlen, de tényleg nagyobb macera mint kellene legyen) és inkább vesz kettőt majd kiszórja akku nélkül a gépet. -
ecaddsell
aktív tag
válasz BullZeye #4330 üzenetére
Az akkumulátoros 20k körüli ütvefúrók fel tudnak nőni csúsztatott zsalus vasbetonhoz? Vagy felejtsem el teljesen, és inkább kérjem kölcsön kollégámtól a nagyágyút ha szükség van rá?
Felejtsd el. Betonhoz fúrókalapács kell (SDS+), ütvefúróval csak szenvedni lehet és vagy a szárat vagy a gépet leamortizálni.
"Fél évente 1x hozzányúlnék" kategóriájú csavarbehajtó/fúró kellene. Azt mondták másik topicban, hogy Workzone és Parkside tökéletesen elég nekem Li-ion akksival. Viszont 1 hónapon belül szükségem lesz rá (bútor összerakás), és ha jól látom épp nem nagyon kaphatóak ezek.
Az imént linkelt Bosch cuccokhoz mérhető a vasárnaptól az Aldiban kapható csavarozó, csak valamivel olcsóbb. Ha ilyen akkus cuccal fúrni is szeretnél akkor kétsebességes kell legyen mert a fúráshoz gyorsabb forgás célszerű mint a csavarozáshoz (egyébként ez az akkut is jobban eszi).
Az a töltés közben használható funkció a fából vaskarika. Venni kell pótakkut és kész vagy ha az ember beruház akkor érdemes jobbat venni, pl. olyat ahol az akku több géphez használható és ekkor lehet a másik gép akkuját használni, nem feltétlen kell pótakku.
Nekem mostanában Lidl cuccok pont ezért bejövősek (korábban ezt inkább csak az ipari kategóriák tudták).
Kár, hogy sok cég még mindig nem jutott el oda hogy min 2Ah-ás akkukkal adja a gépeit. -
gyenesmartin
őstag
válasz BullZeye #4330 üzenetére
Ha nagyon sürgős akkor lehet jobban járnál valamelyik BOSCH-al.
Ezért lehet felakasztanak a fórumban, mivel eléggé túl vannak árazva, de ha 1 hónap múlva sem kapni és már kéne, akkor itt vannak ezek is:
[link] 1 sebességfokozat, de töltés közben lehet használni is.
[link] 2 sebességes.
Esetleg szerszám kölcsönzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest