- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ennél jobban nem is lehetne egy Apple reklámot másolni
-
podtibi
senior tag
Szimpatikus, csak 1 milla főlé kerülnék ha maxosan venném meg. Mert ugyebár úgy lenne legtöbb értelme.
Mondjuk az egy év gari meg sósav a szememben, ha az árával vetjük össze.[ Szerkesztve ]
Ui: Ezt inkább rád bízom.
-
addikt
válasz Döglött Róka #37 üzenetére
Sokkal relevánsabb a témát tekintve mint a tiéd.
-
addikt
Hűha, sikerült lemásolniuk a Vaio flipet?
Ritka nagy fostartály volt. Se alkatrész, se kapcsolási rajz. MS amúgy is szeret javíthatatlan vackokat gyártatni, így érthető a döntésük. -
doooo
veterán
válasz #57171968 #29 üzenetére
Akkor meg úgy kell írni, mint a termékoldalon (meg a drága linkeden is): "NVIDIA RTX 2000 Ada Generation".
Muszáj megkülönböztetni őket, szóval továbbra is rosszul volt írva korrában, és most is rosszul lesz, ha ezt nem írja oda Synthwave.
És ezt az egész kálváriát megspórolod, ha szimplán belinkeled ezt (amit nyilván magad sem tudtál rendesen értelmezni, különben tudnád, hogy mi a teljes neve) és nem játszod magad, mint egy utolsó troll. Mennyivel könnyebb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz #57171968 #14 üzenetére
Konkrétan RTX A2000 a neve (de sok helyen a Quadro is ott szerepel előtte, hogy egyértelmű legyen, hova tartozik), szóval helytelenül lett a cikkbe írva. És még mellesleg az RTX 3000-es széria "rokonáról" is van szó, szóval ilyen értelemben semmi köze a 4060-hoz.
Így aztán végképp semmi értelme ennek a fennkölt, cseszegetős hangnemnek részedről.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Igen értem, és ez teljesen jogos és életszerű usecase hogy hozod-viszed hát erre van kitalálva. Csak amikor úgy keresel laptopot hogy alapból dokkolóban lesz túlnyomó többségben, azt nem tudom hova rakni. Ugye kinek mi, nekem most iPad (elvinni) + Laptop (otthon), mert ennyire van most szükség. Minden más csak ablakon kidobott pénz lenne.
#20 a threadre reagáltam nem személy szerint neked, csak így jött kiMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
gliskard
senior tag
válasz Döglött Róka #22 üzenetére
"kevesebb kutyuvel jobb az elet" – ezzel egyetértek, bár bizonyos esetekben hatékonyabb és jobban használható a "több". A Desktop+notebook kombót én is kerülöm, de a 13" macbook pro-t mellett viszem az iPad Air-t (+stylus) is, mert ezek együtt a közös töltővel+kábel sincs olyan súlyuk mint egy komolyabb 15-16" notinak amihez egész napos használatra szintén kellene a töltő.
iPad kiváltja a jegyzetelés és még sok minden másra is elég, a 13" macbook pro pedig elég erős és sokáig bírja, persze amikor leülök dolgozni jobb rákötni egy nagyobb monitorra, de az van itthon is meg az irodában. -
gliskard
senior tag
Vajon ez egy tech demo vagy konkrét (és valós) felhasználói szokások és igényekre adott megoldás?
Stylus-t használni "kicsit nehézkes" vastagabb gépeknél, nekem még az iPad Air-nél is szoknom kellett egy kicsit, egy összecsukott notebook vastagságánál már sokaknak tényleg kényelmetlen lesz. Persze csak, amikor napi használatban a papír jegyzet fűzet helyett is ezt akarja használni (iPad Air, de pláne a Pro erre elég jó). Ha csak rajzolgatni kell vagy az ügyfeleket kicsit szédíteni, az egy nagyon más use-case... -
Döglött Róka
veterán
válasz macilaci78 #5 üzenetére
Nekem elozo Laptop Studio (ceges, szoval kognitiv disszonancia kizarva) van mar tobb mint egy eve, nem esik szet a kijelzo es eleg massziv epitmeny. Ha meg nekiallnal nyomkodni meg a kijelzonel fogni a gepet a kezedre utnek Ha egy ilyen cucc kerul a kezeid koze osztonosen nem vagy barbar vele, megiscsak tobb mint egy milla (az enyem i7 32gb 1tb nv3060)
Aki meg desktop+ultrabookozik. Kosz nem, szeretem egy gepen tudni a dolgaimat, kevesebb kutyuvel jobb az elet. Ez a kijelzo meg elheto meret.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
opr
nagyúr
válasz moleculez #19 üzenetére
Mert lehet, hogy hordozva van.
Nekem nem egy kollégám van, akinek van egy ugyanolyan setup otthon meg az irodában is, illetve relative sokat utazik is.
A megoldás egy hordozható de erős gép. Otthon, irodában usb-c dokkolóval van használva, ha meg utazás van, laptopként.
Igaz, ezek közül mindenki valami rendes workstation vagy nagyon felsőpolcos gamer (ha olyan a meló, hogy kell a kraft) notit használ, nem ilyen túlárazott konzumer marhaságot.
Kivéve ha inkább adminisztratív melója van, mert akkor meg valami örökké bírja akkuról ultrabookot.Szerk: amúgy én is desktop + ultrabook párti vagyok, aztán ha nagyon úgy van, hogy út közben/nem otthon kell olyat dolgozni, hogy kell a kraft, inkább remote desktop, mint hogy a noti visítását hallgassam, de van, aki meg azt utálja. ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
moleculez
veterán
Ezt sosem értettem, ha nagyrészt “be van építve”, akkor minek laptopnak lennie? Laptopos topikokban gyakori, hogy: dokkolo + perifériák + monitor setupban fogja élni az életét a gép. Akkor miért nem egy desktop?! Ár/ érték arányban + bővíthetőség sokkal jobban ki. Ha meg fontos a hordozhatóság akkor minek annyira beépíteni, hogy ez probléma legyen?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
veterán
Nézegettem testközelből egy hasonlót, egyik kollégámnak van egy korábbi verzió. Ötletes, formás, kicsi, könnyű, szuper.
Nincs belőlük magyar billentyűzetes verzió, így nálam kiesett... -
-
Astroboy
őstag
"...választható NVIDIA GPU-k tekintetében 6 GB-os GeForce RTX 4050-et, 8 GB-os GeForce RTX 4060-at és szintén 8 GB-os RTX 2000-et vonultat fel"
...
Némi zavart érzek az erdőben. -
addikt
Köszi
C64-en kezdtem a pályafutásom. Nekem ez volt az első “konzol”. Aztán lett Nintendóm (sárga kazettás) valamikor 13 éves koromban kaptam egy saját C64-et. Ez volt az első saját számítógépem. Kazettás fejegység.
Régi szép idők
Kurzor nyilak kezelésére nem emlékszem, hogy hogyan volt…
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
ledgeri
nagyúr
[link] Ha van negyedórád, és értesz angolul, akkor ajánlom a linkelt vidit...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
moleculez
veterán
2000$ és az még IGP verzió… azért beeshetett volna 1800 alá.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
addikt
válasz macilaci78 #5 üzenetére
Igen, pont ezért van eggyel beljebb, mert amikor a mostani del helyén volt, akkor mindenki kikapcsolta a gépet
Kurzor nyilak, akkor már lehetnének egységesen kicsik —> olcsóbb gyártás, szebb, talán egyszerűbben szokható.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Kell egy dokkoló, amin szintén van egy kapcsoló gom.
Én ebből a szerkezetből nem nézek ki sok jót. Mármint tabletként hajtogatva hogy lesz ez mobil készülék? Ha a zsanér felől fogom, elbírja a mechanika, hogy a fedél alját, tetejét összenyomom? Ha alul fogok rá, elbírja a kijelző, hogy meghajlik az alsó harmadban?
A billentyűzetet szokni kell, egyszer mellényúlsz a DEL-nek és ki is kapcsoltad munka közben.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
wolfman
veterán
Sokkal minőségibb érzetet kelt, ha a bekapcs gomb a gép oldalán van akár bemélyítve. Teszem azt, mindent külsö egység vezérel és jelenít meg én meg nem akarom ennek beindítására felnyitni a fedelet, már előrébb lennék. Na ez a nagyon ritka.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
addikt
Nem tudom kinek volt a kurzor mozgató nyilak az ötlete de nah
Legalább a del gomb a helyén van[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Rendőrségi feljelentés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga (1st Gen) érintőképernyős laptop és tablet egyben
- Apple MacBook Air 15 M3 Midnight
- 2019 MacBook Pro 13 TB / i5 2.4 GHz / 8GB / 256GB SSD / Magyar / Space Gray / Új Aksival ! ! !
- HP Pavilion X360 érintőképernyős laptop/i5-1235U/16GB RAM/512GB SSD/14"/
- HP pavilion Dv6. Alkatrésznek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest