- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #12772 üzenetére
Én el tudnék képzelni rá egy adott rádiuszon kívüli finom blurt a távolba. Így oldották meg a Nehrimnél is. Akkor ugye nem volt ilyen modok, így a gyári LODot kellett valahogy élhetőbbé tenniük. Néhol egész realisztikus.
Az ugrids attól még kellhet, mertugye a cselekmények-eventek távolságát is az befolyásolja, bár ilyen technika mellett annak tényleg nem jut más szerep. Ez az OR úgy látom kezd igencsak kiforrni. Átfutott az agyamon, hogy viszatérek Cyrodba és építek egy szép setupot én is, de majd meglátjuk... a Nehrim egyelőre nem akar engedni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest