- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Müge
tag
Ha erősen processzor igényes is, nehogymár ne legyen neki elég egy 3700...
Sztem messze nem nyújt annyit, mint amekkora a gépigénye! Irreális.
Ódákat zengenek a grafikáról - hát, én egyáltalán nem padlóztam tőle, sőt, semmi rendkívüli...
Egyedül a naplemente/napnyugta üt
Ok, megpróbálom AF nélkül...
Köszi -
george11
addikt
Az a mod amivel páncélja lesz a lónak,az csak optikai tuning, tehát csak látványelem,nem lesz tőle jobb a ló .
De ha nincs az istállóban,akkor valaki/valami megölte.
Nekem ezerszer volt már,hogy gyorsutazással közlekedtem, akkor ugye mindig velem együtt odateszi a lovat is ahova érkezem. A lovat otthagytam,és gyalog indultam tovább, majd dolgom végeztével ismét gyorsutazással vissza a vársba,és a ló mindig bekerült a karámba.
Szal ha nem jelenik meg akkor meghalt -
Spyx
tag
lehet lovat megölni , de nem ezt, ez úgy viselkedik mint egy quest NPC kiírja hogy unconsious de nem döglik meg,
azért akarom lerakni mert idegesít hogy állandóan sebzem szegény a területre ható varázslatokkal, meg ha melléütök a szörnyek akkor néha eltalálom és fogy a kardomból a charge. -
Sárpac
nagyúr
Javítom a hszt mert baromira látszik, hogy megzavartak írás közben!
2kérdésem van.
1. Hogy tudod beállítani a játékot, hogy több memóriát használjon és kevesebb legyen a töltögetés, ha mondjuk 2giga ramod van? Hogyan kell az init megbuherálni?
2. 7800gtx karim van sm3at automatikusan használja a játék vagy ezt is be kell kapcsolni? -
Alvin_ti4200
félisten
-
törölt tag
hát én 9600xt-n futtatom, most egy oblivion.ini graf-beállt nézek, ezen most 1024×768, Bloom, teljes látótávolsággal, teljes belső árnyék, összes víz maxolva, összes láthatóság maxolva, teljes fű, legmagasabb textura részletességgel, és az apróbbak is felhúzva fut 24fps-en,
ami nincs bekapcsolva (sajnos) semmi külső árnyék, se fű se fa árnyék, se hdr, semmi élsimítás.
(ja és nincs Vsync.)
érdemes szöszölni, bár ahogy olvastam sokaknak többféle módszer van a gépigény csökkentésére.
Sztem kell egy tehermentes win, megfelelő vga driver, és szöszölés a grafbeállal.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Garmin venu 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest