Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
callmeakos #12171 üzenetére
+_drk
Hát nem egyszerű, de talán kezdek ráérezni. Talán 2 éve próbálkoztam először, de akkor csak magamat deflecteltem.Most lassabban haladok, extrán figyelve a játékra hogy mik a szabályok+kihasználni a kis előnyöket biztosít. Az biztos, hogy sokkal kevésbé megengedő, mint az ER.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12112 üzenetére
Szerintem nem, mert a barátokkal való játékot az eddigi jelszavas rendszerrel oldották meg. Ha nincs jelszó akkor gondolom az mm összedob két másik emberrel, talán még valami lobby is van a pályák előtt karakterválasztáshoz. Holnap már okosabbak leszünk.
Duo hiánya egy óriási baklövés részükről és a gondolatot sem értem mögötte, ahogy én tapasztaltam a DS óta eltelt másfél évtizedben a két fős koop a leggyakoribb minden játékukban.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12105 üzenetére
Dióhéjban ez egy Elden Ring Fortnite lett tényleg.
Gyakorlatilag nincs benne semmi, ami az alap Elden Ringben tetszett az embereknek, a fejlődési rendszert, felfedezést, sandboxot kukázták, az itemizáció és harcrendszer is érdekes módon egyszerűbb lett, cserébe az egész játék erre az újonnan kitalált kasztrendszerre épül és sokkal pörgősebbnek tűnik.
-
Rony949
őstag
válasz
callmeakos #12044 üzenetére
Faith/Strength-nek indult, aztán így a végére Faith/Dex/Strength keverék lett.
Az elsődleges fegyverem a Winged Scythe, két kézben fogva.
-
Gothmog
senior tag
válasz
callmeakos #12044 üzenetére
Ha ideális sorrendben haladt, akkor már csak Farum Azula és (a leégett) Leyndell van hátra. (Illetve feltételezem, hogy Maleniáig és Mohgig egyaránt eljutott, tehát azokon a területeken már csak a két boss keseríti meg az életét.) Egyik sem egy hosszú/nagy hely, főleg az utóbbi nem az. Szvsz messze nem 20-30 óra az akkor, hanem ~10 órán belül lemehet. (Persze Malikethnél vagy Placidusaxnál el lehet időzni, ha nem fekszenek az embernek. Mint ahogy a "pankrátor" vagy a játék végi főboss is újráztathat néhányszor. Bár Maleniához képest ezek is mind GYP-sek...
)
-
WATERDACA
őstag
válasz
callmeakos #12029 üzenetére
Elnézve a 2025-ös megjelenéseket, nehéz dolga lesz ennek a címnek.
-
válasz
callmeakos #12027 üzenetére
Szvsz nem temeti senki, csak szimplán mintha kicsit zavar lenne az erőben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12016 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne ketten is tolni, szimplán csak ki akarták hangsúlyozni, hogy egyedül is lehet, nem muszáj koopban.
-
válasz
callmeakos #12018 üzenetére
Én is ezt gyanítom.
WATERDACA:
Egyelőre hasonlóan élem meg én is. -
Weareus
addikt
válasz
callmeakos #12016 üzenetére
Akkor ez egy coopra kihegyezett pve lesz?
Nem gondolnám, hogy a From mellényúlna vele. Nem szoktak azért, na...
Ráadásul coopban ismerősökkel tolni 1000X játékélmény minimum.
Mondjuk akkor esélyes, hogy a coop részt normálisan megcsinálják legalább és nem ilyen kis pár percre-bossra összelépős partizánakciók jellemzik majd a mókát.
Én várósnak látom... -
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #4371 üzenetére
Ez esetben nem, Millicent questjének nincs köze egyik endinghez sem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #4369 üzenetére
Nem értem a kérdést, Malenia a fősztori szempontjából opcionális, Millicenthez se kell közvetlenül semmi, csak minden újabb kontaktnál beszélj vele meg némelyiknél adni kell neki valamit (spoiler nélkül). Szerintem nyugodtan utánaolvashatsz, nagy spoilerek nincsenek nála, csak néhány helyen kicsit bujkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest