- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
callmeakos #12237 üzenetére
Hát jah, ha új enemyt vagy új pályarészletet láttam, az nekem is tetszett.
Videók alapján jobbra számítottam, mindig láttam valami új helyszínt, de hát a youtuberek nem 100%-ra mennek. Én meg az RPG játékoknál mindig, ezt szívtam be.Számomra nem vészes játék, de csak 15 dodóért. És én nem érzem game of the yearnek se, annyira nincsen kidolgozva, sok régi régi megoldás van benne, de a láthatatlan falakat például nem kellett volna visszahozniuk.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
callmeakos #12232 üzenetére
Az a baj túl repetitív az egész map. Sokszor az volt az érzésem, hogy olcsósított megoldásokkal van tele, pl ugyanazok az ellenfelek kisebb nagyobb változatba, mob boss, többféle szín... Mapnál még ennyi változatosság se. Ha már spóroltak a modelekkel, csinálhattak volna egy törpe várost vagy egy óriás várost. Vagy egy várost ami a hegy oldalán fekszik 90 fokban. Hiányolom az apró kis területeket saját történetiséggel. Mint pl a szélmalmok a táncoló némberekkel, az jó volt. Kicsit a Medievilt jutatta eszembe. De lehetett volna akkor már valami búzamező is valahol, nem? Ilyen területeknél mindig hangosan felsóhajtottam, hogy VÉÉGRe valami más.
Maximalistáknak nem ajánlott, mert nincs mit felfedezni. Ha fő sztoriszálakra koncentrálsz, akkor lehet nem rossz
-
Gothmog
senior tag
válasz
callmeakos #12232 üzenetére
Limgrave esetében nem értek egyet veled: kezdő karakterrel, frissen kiszabadulva a világba, konkrétan bárhova lépsz, valami érdekes dologgal mindig találkozol. Kint a terepen katonai táborok, lesből rajtad ütő demihuman bandák, tó sárkánnyal, ami tetszik. Mellé pedig egy csomó kisebb dungeon: barlang, kripta, bánya... amit csak akarsz. (Oké, Limgrave East már határozottan üresebb az induló részhez viszonyítva.)
És tök jó érzés mindig meglépni az első pár szintet, elkezdeni összeszedni cuccokat és örülni, ha valami jóra bukkan az ember. Főleg, ha Wretch-csel kezdesz esetleg. (Oké, lehet úgyis játszani persze, hogy az ember rögtön elrohan azért, ami kell neki - pl. rögvest lecsapja az evergaol bloodhound knight-ot a kardjáért, ha az eltervezett karakteréhez passzol a fegyver. Én nem szeretek így játszani. Inkább csak olyan szinten tervezek, hogy amiről tapasztalatból tudom, szívatós lenne még, azokat kicsit későbbre hagyom.)Én szeretem például Caelidet is, de Limgrave-hez képest kihaltabb (persze a rot miatt ez érthető is valahol).
A Ranni questline-t én is szeretem, és azt soha ki nem hagynám!
(Az első végigjátszásomban az ő befejezését választottam.)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
callmeakos #12205 üzenetére
Az a baj hogy a kisebb fegyós támadásokat meg folyamatosan megszakítják. Hiába erős és gyors, ha nem tudsz sose egyet beütni. Bezzeg a nagy fűrészkerekes monstrummal csak csapkodok amíg az ellenfél meg nem döglik.
Valahogy unbalanszolatlan az egész. -
persil
nagyúr
válasz
callmeakos #12205 üzenetére
"utálom a vállon hordó grateswordokat"
Pedig, ha mar nagy dog, akkor az a legmenobb modja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12194 üzenetére
A DS Archthrones meg a fentebbi ER Reforged bossok szintjén is van olyan jó, ha nem jobb, mint az alapjáték.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12192 üzenetére
Vannak poénosak, az Elden Ring Reforged pedig egy objektív jobb játék, mint a vanilla. Én azt biztos kipróbálnám, ha PC-n játszanám.
-
válasz
callmeakos #12171 üzenetére
+_drk
Hát nem egyszerű, de talán kezdek ráérezni. Talán 2 éve próbálkoztam először, de akkor csak magamat deflecteltem.Most lassabban haladok, extrán figyelve a játékra hogy mik a szabályok+kihasználni a kis előnyöket biztosít. Az biztos, hogy sokkal kevésbé megengedő, mint az ER.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12112 üzenetére
Szerintem nem, mert a barátokkal való játékot az eddigi jelszavas rendszerrel oldották meg. Ha nincs jelszó akkor gondolom az mm összedob két másik emberrel, talán még valami lobby is van a pályák előtt karakterválasztáshoz. Holnap már okosabbak leszünk.
Duo hiánya egy óriási baklövés részükről és a gondolatot sem értem mögötte, ahogy én tapasztaltam a DS óta eltelt másfél évtizedben a két fős koop a leggyakoribb minden játékukban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12105 üzenetére
Dióhéjban ez egy Elden Ring Fortnite lett tényleg.
Gyakorlatilag nincs benne semmi, ami az alap Elden Ringben tetszett az embereknek, a fejlődési rendszert, felfedezést, sandboxot kukázták, az itemizáció és harcrendszer is érdekes módon egyszerűbb lett, cserébe az egész játék erre az újonnan kitalált kasztrendszerre épül és sokkal pörgősebbnek tűnik.
-
Rony949
őstag
válasz
callmeakos #12044 üzenetére
Faith/Strength-nek indult, aztán így a végére Faith/Dex/Strength keverék lett.
Az elsődleges fegyverem a Winged Scythe, két kézben fogva.
-
Gothmog
senior tag
válasz
callmeakos #12044 üzenetére
Ha ideális sorrendben haladt, akkor már csak Farum Azula és (a leégett) Leyndell van hátra. (Illetve feltételezem, hogy Maleniáig és Mohgig egyaránt eljutott, tehát azokon a területeken már csak a két boss keseríti meg az életét.) Egyik sem egy hosszú/nagy hely, főleg az utóbbi nem az. Szvsz messze nem 20-30 óra az akkor, hanem ~10 órán belül lemehet. (Persze Malikethnél vagy Placidusaxnál el lehet időzni, ha nem fekszenek az embernek. Mint ahogy a "pankrátor" vagy a játék végi főboss is újráztathat néhányszor. Bár Maleniához képest ezek is mind GYP-sek...
)
-
válasz
callmeakos #12029 üzenetére
Elnézve a 2025-ös megjelenéseket, nehéz dolga lesz ennek a címnek.
-
válasz
callmeakos #12027 üzenetére
Szvsz nem temeti senki, csak szimplán mintha kicsit zavar lenne az erőben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12016 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne ketten is tolni, szimplán csak ki akarták hangsúlyozni, hogy egyedül is lehet, nem muszáj koopban.
-
válasz
callmeakos #12018 üzenetére
Én is ezt gyanítom.
WATERDACA:
Egyelőre hasonlóan élem meg én is. -
Weareus
addikt
válasz
callmeakos #12016 üzenetére
Akkor ez egy coopra kihegyezett pve lesz?
Nem gondolnám, hogy a From mellényúlna vele. Nem szoktak azért, na...
Ráadásul coopban ismerősökkel tolni 1000X játékélmény minimum.
Mondjuk akkor esélyes, hogy a coop részt normálisan megcsinálják legalább és nem ilyen kis pár percre-bossra összelépős partizánakciók jellemzik majd a mókát.
Én várósnak látom... -
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #4371 üzenetére
Ez esetben nem, Millicent questjének nincs köze egyik endinghez sem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #4369 üzenetére
Nem értem a kérdést, Malenia a fősztori szempontjából opcionális, Millicenthez se kell közvetlenül semmi, csak minden újabb kontaktnál beszélj vele meg némelyiknél adni kell neki valamit (spoiler nélkül). Szerintem nyugodtan utánaolvashatsz, nagy spoilerek nincsenek nála, csak néhány helyen kicsit bujkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest