Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bad Pritt

félisten

válasz Phoen|x #12605 üzenetére

Szerintem nagyon jó, sokkal jobban bejön, mint azonos áron a SotE. Itt érzem először kb. a Bloodborne óta, hogy a FromSoft halad valamerre és játszik a formulával, rengeteg jó ötlet van benne, amik egy sokkal pörgősebb, letisztultabb élményt adnak, mint az Elden Ring. Az elején nehéz szerintem adaptálódni, mert teljesen mást vár el a játékostól, meg tényleg sokkal gyorsabb még a Sekirónál is, de aztán kezd ráállni az ember agya a megváltozott gameplay loopra és kárpótol, mikor bekattan a mixing and matching majd összeáll a build a harmadik nap végére. Jók a választható karakterek, nagyon jók a végső bossok, korrekt az előrehaladás és meglepően mély a lore mögötte ahhoz képest, hogy csak egy zanzásított fromsouls allstar brawlnak tűnt az elején, az meg külön vicces, hogy tényleg minden itt van egy kupacban, Bloodborne rally mechanika, Sekiro deflect, de még a DS2-ből meg DeS-ből is köszönnek vissza játékelemek.
    Viszont az tény, hogy nehéz tud lenni és a bossharcok jelentős része endurance fight, eltarthat hosszú percekig, ráadásul ha valaki nem bírja az időre történő feladatokat annak nagyon nem való. Én nem bántam meg, Helldivers 2 mellett ez a másik multi, amit rendszeresen előveszek.

Új hozzászólás Aktív témák