Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hiba. Látod ez a hátránya az online segítőknek. Radahn garantálran elküld még felfedezgetni, ha nincs elég scadutree fragmented és egymagad állsz belé.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az igazat megvallva gyanúsan gyors is voltál
Elég sok terület van ott, amit trükkösen lehet csak elérni. (Igaz, van jó néhány terület, főleg a map keleti felén, ami kis túlzással üres, bár látványra ütősek azért.) -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Lore, meg azok mellett mindig van scadutree fragment.
-
Rigormortiis
veterán
Van valami szerepe a bonfirek mellett lévő keresztelnek?
-
Rigormortiis
veterán
Tegnap visszamentem a az alapjáték kezdőterületére bóklászni...nem is emlékeztem, hogy ez ennyire jól néz ki! Meg az egész játék fantasztikus! Mókás, hogy anno skippeltem a tóban tanyázó sárkányt, most meg Keszeg hátáról szó szerint pár bökés volt csak
Ng pluszt biztos nem kezdek, ahhoz túl sokat kell kolbászolni benne, igazából a Legacy Dungeonokat szeretem.
De ha egy tippem lehet azoknak, akik eszik az ideget játék közben: használjátok a summoning poolokat!
Így is remek élmény, és ps-en rengetegen játszanak vele. -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Konyec.
-
Rigormortiis
veterán
Lement DLC Radahn is. Innen merre kell menni? Volt egy szöszi a harc utáni videóban, gondolom ő a következő.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem, az simán lement mert annak nem volt 80%-os magic defje és írtó lassúak nagyon könnyű dodgeolni, ennél értem a sztorit, hogy ez a sárkány Liurnia-ban mágusokat evett és ezért is ilyen glinstone-os a teste meg minden, de ha nem kezdtem volna el pont azzal próbálkozni korábbban, hogy valami int+faith buildem legyen, akkor konkrétan nem tudtam volna sebezni a sárkányt. Így is a Flame Sling egy nagyon lassú spell elég alacsony hatótávval és csak a fightot tudtam vele nyitni meg 1-2mozdulatát dodgeolva rögtön rádobni egyet dehát alig sebzi az is(100-120 ha feje közepére esik), ami miatt le tudtam gyakni az a kardon lévő ash of war, vagyis hogy szerencsére valahol korábban felvettem meg azt a stone-t amivel tudtam blood affinityt rátenni a kardra ezzel az ash of war-ral(3x proccoltam rá hemmot és ugye procconként növekszik, hogy mennyit kell bevinni a proccoláshoz, szóval nem volt kevés idő úgy, hogy mage buildel a melee sebzésed 30-40), és olyan helyen még nem jártam ami nem a szintemnek megfelelő lett volna, szóval maximum ezek lehetnek normál esetben nálad. Az összes tűzokádása one shotol és képes bebugolni, hogy mielőtt elindítja ezeket a fújásokat pont a fújás előtt elmozdul így teljesen máshova fújja mint ahova várnád, amikor meg maga alá fújja az a legcsodássabb, mert a környezet miatt van hogy szikla miatt vagy egy k.va farönk miatt nem mozdul a sárkány semerre hanem csak felszáll, ugyanis normális esetben ilyenkor kicsit hátrébb rugaszkodik pont ezért lehet alóla ló nélkül is akár kifutni ha jó a reflexed és kb azonnal észleled, hogy ezt fogja csinálni, de itt a bugos fos környezet miatt lehet neked 0.1ms reakciód, nem fogsz tudni elmenekülni. Szóval adott egy fight ami simán a Te hibád nélkül képes one shotolni, 5percen át tökéletesen csinálok mindent erre egy ilyen bugos maga alá szarása miatt meghalok...
Ha ez nincs akkor lemegy egy try alatt, de RNG az egész, hogy az adott harc alatt most épp hányszor sorolja be az AI, hogy maga alá köpjön, máskor lehet, hogy 1x se csinálja mert full random, nincs fix moveset, hogy mi után mit tol.*szerk.: Most Raya Lucaria is pofán ver, mert alig sebzek varázslatokkal, rám persze astro cuccban (magasabb magic def mint bármelyik nehezebb, "komolyabb" armor amim lehetne jelenleg) is 500-akat lőnek a sorcik.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én a legelső végigjátszásomban behívtam, mert akkor ugye maga a stílus is új volt, és ez a Bloodhound Darriwil legyőzhetetlen akadálynak tűnt ott az elején. Arra a harcra már nem emlékszem pontosan, míg a második végigjátszásomban egyedül öltem le. Viszont a második végigjátszásomban akkor nem jelent meg a harc után az evergaol mellett Blaidd, hiába beszéltem vele korábban. Ezért a banditával legutóbb már behívtam (kellett a +2-es kő a Reduviához), és akkor már kíváncsiságból ráhagytam. Blaidd úgy elverte Darriwilt, mint a sz@rt...
Bár biztosan volt benne egy jó adag random faktor. -
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Blaidd kinyírja a lovagot magában is, ha valaki nem bír vele.
A "Vastrón" kardot én is használtam a legutóbbi végigjátszásomban egészen addig, míg meg nem szereztem a Greatswordöt. Az aow-ja a játék elején nagyon jó, míg később azért már olyan nagyon sokat nem oszt, nem szoroz szerintem a buffja, ha már alapból is van elég pontod Vigor/Endurance/Strength vonalon. (Persze ha buffolni/varázsolni akar az ember harc előtt/közben, és pont annyi hiányozna adott spellhez Int/Faith/Arc vonalon, de nem akar rá külön költeni, akkor később is aranyat érhet az aow-ja.) -
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ezért írtam, hogy jogos
(Bár én pl. sokadik végigjátszásoknál is szeretem felfedőzen vinni a game-eket, és nem rohanok előre cuccokért. Na jó, mondjuk most viszonylag hamar el fogok menni Weeping Peninsulára a blood infusionös aow-ért, illetve az ottani kereskedőhöz a lost ashes of warért, hogy a két scimitarra hamar rá tudjam nyomni a blood infusiont a kerekasztalos kovácsnál. A kerekasztal mielőbbi eléréshez meg nyilván elszaladok Caelidre megnyitni egy ottani grace-t. De ezt sem sietem el, nem top prioritás, csak fogalmazzunk úgy, hogy amikor amúgy is Weepingre mennék, akkor előreveszem ezeket a dolgokat.)Különben a Bloodhound's Fang is beleillik a sorba. (Tudom, hogy tudod, ezerszer jobban is, mint én, de nekem mindig az a fegyver jut eszembe, mint olyan darab, ami a játék végéig rohadt erős marad, egyenletesen, és gyakorlatilag kezdőterületen megszerezhető. Úgyhogy muszáj volt megemlítenem még ide.
)Szerk.: A bloodos aow persze nem Weeping Peninsula, hanem Limgrave East (még reggel van...)
-
VikMorroHun
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Agheel Lake dragonra gondolsz? Egyrészt opcionális, másrészt Rock Slinggel nekem is kényelmesen sikerült legyőzni. Na jó, egyszer elintézett közben.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Gothmog
üzenetére
De ez igaz mindegyik hasonló fegyverre. Teljesen egyértelmű, hogy azért van ott, ahol a Guts GS, Reduvia, Uchigatana, Meteor staff+RockSling, Godslayer Seal vagy a Dragon Seal, hogy hamar elérj egy olyan fegyvert bármilyen karakterrel, amivel gond nélkül végig lehet vinni az egész játékot. Az első órában mindenféle komolyabb gond nélkül lesz egy erős fegyvered 40-50-es szinten, hogy ne legyen mindig nyűg a játék elején fejlődni.
Kezdő játékosként nyilván a felfedezés az első, de sokadik végigjátszásra áldás ott az a tehetetlen anyasárkány meg az op fegyver.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Jogos, viszont ha valaki nem guide-ból játszik (vagy nem vitte végig korábban és emlékszik rá, hogy mi hol volt pontosan), az jó eséllyel csak valahol a 30-60. játékóra között találja meg a varázslatot.
Mondjuk az a sárkány, ha nincs más lehetőség, Torrent hátáról egy rozsdás késsel is viszonylag biztonságosan agyondöfködhető, csak a lehelet elkerülésére kell vigyázni. Aláírom, ez nem a legelegánsabb megoldás, de ha a spellek nem fogják, hát marad a közelharc. És mivel ott a sárkány lehelet még oneshot jellegű, biztonságosabb hátasról intézni az ügyet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Szerinted véletlen van ott a rock slung úgy, hogy a játék kezdete után öt perccel elérd egy kardcsapás nélkül? Na ugye, ennyit arról, hogy nem kéne hozzájutnod.

-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Azt hittem agyvérzést kapok már

-
AsakuraDave
őstag
Pfff nah jó ez a játék amúgy tényleg egy hatalmas nagy bullshit, konkrétan nulla, de kibebaszott nagy nulla agyuk van a fejlesztőknek, hogy a játék legelejére betesznek egy sárkányt aki konkrétan immunis a varázslatokra, így Sorci karakterrel úgy szopod a retkes faszt, hogy az valami csodálatos.... Rákerestem és a sok girnya kis csicska aki sorcival öli meg azok valamiért érdekes módon mind azzal a retkes rock slingel megy amit amúgy Lucarianal csak 3x magasabb szintű helyről tudsz megszerezni, ergo rohand be a mapot a csicska kecskelovaddal szedj fel olyan itemet amihez kurvára nem kéne még hozzájutnod, csak azért, mert a sorcinak konkrétan nulla sebzése van minden spellel ebbe a retkes sárkányba... Emellett ugyebár a csicska sárkány akármeddig eltud szállni és simán respawnol a helyére, szerencsére a HP-ja nem regenerálódik, de ez most komoly? Ordít a játékról, hogy nem, hogy nulla de konkrétan minuszban van a quality controllja.
Jah és amikor maga alá fújja a szarját az olyan bugos fos, hogy néha eltávolodik így van esélyed kifutni LÓVAL IGEN KIBEBASZOTT LÓVAL, amúgy meg elkezd követni és ESÉLYED SINCS
-
törölt tag
Nézek videókat az utolsó bossról, ezt a bullet hellt hogy a francba gondolták??? És persze kettőt kéne zsinórban megölni. Na elmegy a picsába a From...
-
törölt tag
Egyszerűen megőrülök ettől a szartól. Ott a tetves mimic mellette de zsinórban már nem tudom hanyadjára csinálja meg, hogy bead valami one hit támadást és azt rám tolja nem a mimicre. sdg ahybx
-
Gothmog
senior tag
válasz
üzenetére
Az alapjáték toronymagasan legnehezebb ellenfele, ráadásul nem kötelező megölni.
Szerintem vidd végig a játékot, és utána térj vissza hozzá, ha lesz még kedved hozzá. Ha végigviszed, a játék rákérdez, hogy akarsz-e "új utazást" (ez az NG+). Ha azt válaszolod, hogy nem, akkor belépve az aktuálisan vitt játékodban vagy, vagyis Maleniához is vissza tudsz még menni. Már ha minden igaz. Ha esetleg nem így lenne, nem sértődöm meg, ha kijavítanak a többiek.
Viszont vigyázz, ha igent válaszolsz, NG+-ba kerülsz, és viheted végig újra az egészet, bukva a felfedezett területeket, grace-eket stb. (Megmarad a szinted, minden tárgyad stb., de a játékbeli ellenfelek is erősödnek ilyenkor.)
-
törölt tag
Godfrey vagy hogy hívják meglett végül de Maleniával nem tudok mit kezdeni. Egyszerűen olyan kombókban tolja a támadásokat hogy nem tudok életet tölteni. Nagy nehezen túléltem mikor rámküld ilyen szellemeket, erre utána még ő is berobban, és egy másodperc múlva már megint a levegőben volt hogy megint támadjon, ezt hogy kéne?
-
persil
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor nem csak bennem inditott el valamit az a hsz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Én nagyon szomorú leszek, mikor befejezed és soha többé nem térsz vissza. Kicsit olyan érzés, mint végignézni egy epic trilógiát, együtt szenvedsz a szereplőkkel és a végén ürességet érzel, mikor beteljesítik a sorsukat. Te vagy Frodó, a mimic Samu és épp lépkedtek fel a Végzet-hegyének oldalán, már nincs sok hátra, Godfrey meg még egy idiotizmus utána és kész is. Maleniát le kell szarni, semmirevaló hulladék amúgy is.

-
törölt tag
Gyűlölöm ezt a játékot gyűlölöm gyűlölöm gyűlölöm gyűlölöm
-
Gothmog
senior tag
válasz
üzenetére
Csak pár ötlet:
1. Taktikusan közelítsd meg őket, ne az összeset próbáld meg lerohanni egyszerre. Lopakodj, és szúrj hátba egyet vagy verj rá egy charged heavyt (utóbbi, ha elég nagy fegyvered van, talán kapásból poise breakeli). Nyilván ha többen vannak, erre reagálni fog a többi, de addigra egyet már ki is iktattál.
2. Ha van a terepen olyan pont, ahol nem fér mindenki hozzád egyszerre, azokat is kihasználhatod.
3. Ha nincs más, menekülj, és figyelj rá, hogy ki követ, meddig követ - ha szétszakadnak egymástól, akkor egy-egy ellenre már rámehetsz.
+ Ha olyan fegyvered van, amivel lehet "vízszintesen kaszálni" az mindig bejön több ellenfél ellen, mert egyet ütsz (aki lockolva van), de ha egymáshoz vannak tömörödve, többet is eltalálsz közülük.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Godfrey is egy vicc, átmegyünk második fázisba és azonnal nekemrohan, esélyem sincs életet tölteni és addig dobál megállás nélkül míg meg nem halok. Röhely komolyan.
Azt sem először játssza ez a fos, hogy második próbálkozásra sokkal nehezebb a boss. Először több mint fél élete volt még a mimicnek második fázisra, most szétszedte mint a falt.
Kontrollernek meg annyi azt hiszem mert rosszul céloztam mikor be akartam vágni az ágyba és a falat is elkapta... Kibaszott rakás szar fos játék de tényleg. Undorodom gyűlölöm mint a szart hányas szintre fejlődjek hogy sikerüljön ez a szemét????????????????????
-
Gothmog
senior tag
válasz
üzenetére
Nagyon rászoktál a summonra... A bossnál tudsz idézni, az elvonja a boss figyelmét, és ketten szétkapjátok (kivéve Maleniát, akivel nem boldogulsz). A mezei ellenfeleknél pedig magadra vagy utalva, és hát, ezek játék végi területek, keményebbek a sima ellenfelek is. (Főleg, ha ideges vagy, kapkodsz, nem koncentrálsz, nem azt figyeled, hogy az ellenfél mit akar csinálni, hanem helyette csak automatikusan támadnál, pofonokba beleszaladsz stb.)
Amúgy ha megvan Maliketh, mehetsz vissza a fővárosba, nem kell tovább Farum Azulában szenvedned, ha nem akarsz.
-
törölt tag
Mondom akkor folytatom azt a viharkáoszt. Ott meg olyan ellenfeleket pakol elém hogy egyszerűen képtelen vagyok haladni. Egy bazi nagy lovag az egyik irányban, másikban meg kapok egy invade-et, meg még három rohadt nagy ilyen baltás szőrös izét. Nem normálisak a készítők. Ezt most hogy? 170-es szinten szétszednek mint a szart. Alig sebzem őket. Nem értem.
Jó hát elfutottam a lovag mellett, Maliketh meg elsőre sikerült. Érdekes a nehézség ebben a játékban, nem a bossnak kéne nehéznek lennie és a moboknak nem annyira?
-
törölt tag
Egyszerűen őrületbe kerget már Malenia. Amint meghal a mimic, benyom valami olyan támadást amivel one hitel. Olyan minha a mimic nem is skálázna az életemmel, már 1700 hp-m van, mégis hamar szétszedi a második fáziban. Ez az élettöltése ne lenne legalább, szerintem akkor már sikerült volna.
Mikor felrepül és sorra küldi le a kivetüléseit, azzal egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Futok, ugrálok, eltalálnak bármit csinálok és max hp-ről kinyírnak. Rakás fostos szar at eh w.éem8ixbís HZOEÁJnEHRÉKJAVPOIMOE T.AHVORQI T.BJLHKWEAás r_LHKAÉJEŐVOÉÚP
JKFÁLRWetű
PZÉ4QB,JLKzrw ÁŰHÉFDGYŰLÖLÖM EZT A RAKÁS SZAR JÁTÉKOT GYŰLÖLÖKM GYŰLÖLÖM GYŰLÖLÖL RZEÉKSVJEGS9PŰ5ZOQEGZÚeŰNOÍFDCÁJREIQTZÚPAVUúwf
-
Gothmog
senior tag
Elszórakoztam kicsit a karakterindítónál... Először az Evil_Drizzt nevet adtam neki
, de úgyis csak offline játszom (meg Drizztnek bíborszínű volt a szeme és nem őt akartam megalkotni), úgyhogy Squishy_Drow lett végül, utalva a választott játékstílusra (ikerkardok stagger nélkül, minimális poise break lehetőséggel, könnyű vértben, parry/guard lehetősége nélkül - amolyan egypofonos).
Sajnos már eldöntöttem, hogy drow karakter lesz (nem mintha bármit is számítana a játékban, de ez van most a fejemben, na
), pedig tetkóval elég állatul tudna kinézni (pl. lásd alább) - csak úgy már nem lenne igazán drow.
Nem szoktam egyébként vacakolni karakter fizimiska prüntyögéssel különösebben, de most valahogy beugrott a warrior klasszról Drizzt,és poénból megnéztem, mit lehet (azután inkább general drow irányba mentem el közben, mert úgyis szemét leszek, és kinyírom a kereskedőket
) -
Rigormortiis
veterán
Ng pluszban mennyivel több xpt kapunk?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jobbra menj, a híd felé. Az egyik legidegesítőbb része a DLC-nek.
-
Rigormortiis
veterán
Rauh romoknál merre kell elfutni, hogy a gólem ne verjen tele a tűzzel?
-
-
Magic scorpion charmot akartam volna megszerezni,
de már küldiztem itt Rennalánál és meg van förmedve Seluvis, akkor ez ha jól gondolom már bukta? -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az egy bőven lvl100, +22-25 terület. Farmolni jó ott a cigánykerekező idiótákat low level is, de elég felesleges, később leszel túlszintezve.
-
törölt tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Fuss át rajtuk. Mondjuk a boss is kemény lehet ilyen szinten.
-
Mohgwyn Dynasty Mausoleumban menetelek épp, hát őőő, lehet még szinteznem kellene egy kicsit
LVL76 +7es Moonveil meg + 14 Uchi lehet kevés lesz ide..36-os vigorral 2 ütés vagyok az ilyen bloodloss-t toló muksónak. Mondjuk egy ilyen megölése 6k soul.
-
Ma 50 éves a mester.
-
Rigormortiis
veterán
Most teleportáltam fel Ancient Ruinshoz. Végre egy kis zöld.
-
Hát ez a szerencsétlen Thops nem futott be valami nagy karriert raya lucarián...
-
Meg kell, hogy állapítsam... mocsok jó az astrologer is.
-
Weareus
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én az ER után a ds1-et nyomom most ps3-on.
-
_drk
addikt
válasz
Gothmog
üzenetére
Nekem a legtöbb fegyver így működött, hogy hiába nem úgy akartam használni de a végén csak annak a spammelése ment ami működött.
Moonlight GS és moonveil katana meg kifejezetten ilyenek voltak, hogy csak a L1-L2 ment. Sima támadásnak semmi semmi értelme nem volt.
De jobban belegondolva meg így helyes. Egy varázsló minek csaokodjon.Amúgy annak rapír kell, az se olyan jó az elején, de biztos jobb mint tőr.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Gothmog
üzenetére
Képben vagyok a játékkal, a megjelenésekor vittem végig még ps4en, majd a dlcket is, inkább a futásteljesítmény érdekelt, de ezek szerint megéri újra beszerezni (ezt pont nem digitálisan vettem meg).
A BB futásteljesítménye sajnos kritikán aluli PS5ön, az ember szeme kifolyik tőle.
-
Gothmog
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Dual wieldnél elvileg úgy kellene működnie, hogy a jobb kezedben lévő fegyver ash of war-ja aktív, és a másik kézben lévőt akkor tudod csak aktiválni, ha swappeled a kettőt vagy két kézre fogod a balost.
Pajzsoknál adott, hogy olyankor a fenti helyzet felejtős, és kézbe véve a pajzs aow-ja lesz aktív, már ha van rajta ilyen.
A varázslási "segédkütyük" ugye ebbe nem szólnak bele elvileg, mert ott azok a megfelelő betárazott varázslatok elsütését teszik lehetővé. Az aow a jobb kézben tartott fegyveré.
Viszont ha nem egyforma típusú fegyvereket veszel dual wieldbe, akkor nem lesz powerstance. Nem is tudom hirtelen, hogy mi van ilyenkor? (Esetleg külön tudsz támadni a jobbos és külön a balos fegyverrel? Pl. R1 a jobbos alaptámadás, L1 a balos alaptámadás?)
Más: Én Limgrave lepucolása után hagytam a banditát. Élvezetes a tőr (szerintem felhúzva, amulettekkel, megfelelő cuccokkal tipikusan NG+ mókára lehet ideális - most így látom), de ha "normálisan" játszik az ember kezdő karakterrel, vagyis nem rohan el extra kövekért, hogy hamar fel legyen húzva, nem siet előre kulcsfontosságú talizmánokért stb., hanem szépen úgy játszik, ahogy adja magát (Pl. Limgrave West, Limgrave East, Weeping Peninsula, Stormveil Castle és környéke, majd utána Liurnia), akkor kijön, hogy maga a tőr rohadt gyenge egy csomó szituációban:
1. Mikropöcs szintű a reach: gyakorlatilag pl. az ellenfélen keresztüldodge-olva ha egyből szúrsz utána is tízből kilencszer nem fogod elérni az ellent.
2. Nem jó a move set (dual wieldben pláne nem): egy az egy elleni küzdelemhez jó, de ha már tömeg van, akkor is egyszerre egy ellenfélre tudsz csak koncentrálni, és hiába gyors a fegyver, a kicsi alapsebzés miatt sokat kell gyorsan döfni - ez alatt valaki tuti letol egy sallert látótéren kívülről.
3. Nem vár az ember staggert a tőrtől, félreértés ne essék, de olyan szinten nem akasztja meg sehogy egy csomó ellenfél mozgását a tőrrel bevitt sebzés, hogy gond nélkül tolják a támadásanimációkat aközben is, hogy kapják a szúrásokat. Ergo bizonyos ellenfelek (tipikusan beinvade-elő NPC-k, bossok) ellen nem megy a gyorsan szétszurkálom, mert közben odacsap, és mivel squishy vagy, az nem egészséges. Helyette lesed a kis ablakokat, amikor egyet-egyet gyorsan oda lehet szúrni, így csippentve le az életerőből. (És ugye tőr powerstance-ben, L2 nyomogatásával mennének a kombók, ahol bele is ragadhatsz mozdulatba, és akkor már nem fog működni a hű, csessze meg, dodge, dodge - hiába nyomod, nem fog dodge-olni, mert még egyet odaszúr a tőrrel előtte. Te meg kapod a maflást.)A fentiek olyanok, amikhez lehet adaptálódni, csak hát amikor a Reduvia ott van már az ember kezében, akkor elkezdni használni is az ilyen helyzetekben, mert azért kevés az az ember, aki szereti direktbe szopatni magát. A Reduvia aow-ja pedig "broken" dolog, olyan, mint egy shotgun, vagyis közvetlen közelről iszonyat sebez, minimál FP-ből, és brutálisan építi fel a bleedinget. Így azt vettem észre, hogy egy idő után bármi kicsit húzósabb szituáció jött, már spammeltem is a Reduvia aow-jét. Ezzel meg gyerekjáték minden ellenfél a kezdőterületeken. Ez nem tetszett, nem örültem, hogy ezt csinálom, viszont nem akartam átállni más fegyverre - duál tőr ötlet miatt indítottam a karaktert.
Így az lett most a vége, hogy dobtam a banditát, és indítottam tegnap este egy warriort. A pajzsát elhajítottam a legelején, dual wield scimitar van. Ez a karakter is squishy, a scimitar lepattan a nagyobb pajzsokról (még te staggerelődsz), de jobb a reach (a tőr után bármi jöbb ebből a szempontból), jobb a moveset, versatilisebb, és egyelőre élvezetesebb is. Oda kell figyelni, sokat dodge-olok már itt az elején is, teljesen másképpen kell rámenni sok ellenre, mint a kétkezes fegyókkal korábban. (De gondom még nem volt senkivel. Igaz, talán két boss gyűlt be még csak a tarsolyomba.) A tervem, hogy maradok végig dual wield egykezes fegyvereknél, akár az ilyen szablya forma fegyvereknél egész végig. Viszont valamikor fogok rá építeni státusz effektet, mert ordít a fegyverpárról, hogy arra való valójában, csak alapból nem tettek rá semmit. (Futós L2 és ugrós L2 is egyaránt legalább 4 vágást jelent - ezt az isten is rot/bleeding/frost pakolásra teremtette.)
-
törölt tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Melyik gomb van rá?
-
törölt tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ez is olyan hogy miért nem lehet inventory tabon beállítani melyik skill legyen aktív ha mindkét fegyvernek van? Azért mert ez egy 10/10-es játék és direkt van, nem tervezési hiba.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
ER után játszottam ki a DS3-mat. Teljesen jó, sőt nekem jobban tetszett, mint az ER. Viszont kötöttebb a DS3 (cserébe profi tervezésű minden terület, mintha csupa-csupa legacy dungeont tolnál az ER-ben egymás után), és kisebb szvsz az újrajátszások élvezeti értéke (az ER változatosabb, variálhatóbb buildekre ad lehetőséget pl. Szerintem.)
Arra készülj, hogy kicsikét lassabb a DS3 (nem zavaró mértékben, de az ER-hez képest picit kevésbé tempósak a támadások stb. benne), így pl. a jó időben dodge-oláshoz kell egy kis idő (de nem kell sok, kb. fél délután játszol, és már rá is álltál), míg rászokik az ember.Én - ha az ER summon segítségét nem számítjuk, tehát magad mégy neki minden ER bossnak felállás van - úgy éreztem, hogy a bossok összességében könnyebbek a DS3-ban (van több "puzzle jellegű" boss is, ahol a mechanikára kell rájönnöd, és akkor pofonegyszerű), míg a bossok közötti részek ellenben keményebbek, jobban oda kell figyelni, mint amikor az ER-ben nyílt terepen kalandozgatsz jobbra-balra.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem random, ki kell tapasztalni. Én se próbálgattam végig mindent.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szerintem bőven élhető a DS3, én pár száz óra Elden Ring után platináztam. Az én szememnek a grafikája is kellemesebb, de azért láthatóan alacsonyabb felbontás.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én az er után nyomtam a ds3-at. Simán jó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Tippem van és ezzel korrigálnám is a korábbi kommentem: dual wielding esetén is a jobb kéz skillje aktív, a játék úgy fest úgy veszi, hogy a dagger+colossal sword ebbe a kategóriába esik, a colossal+fist viszont már nem számít annak. Nézd meg esetleg más hasonló kombókkal, mi lesz az aktív skill.
-
Janusz001
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szerintem Ds3 teljesen jó, BB -ben sem a fapados grafika idegesít, hanem a 30fps, sőt leginkább sokszor annyi se, bántóan darabos a mozgása ps4 pro -n.
-
Rigormortiis
veterán
Mennyire élhaető a DS3 az Elden Ring után? Van benne 150 órám, megjelenéskor végigvittem, aztán a slc-ket is, de az már régen volt...
Azért kérdem csak, mert múltkor feltettem a BB-t is...350 órám van benne, megjelenéskor platináztam, imádtam minden porcikáját, de az Elden Ring után nagyon cseszte a szememet és kb úgy néz ki, mintha a Switchel játszanék dokkolt módban...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
De közben meg a Godrick fist weapon spécijét beadja ha az van bal kézben, még úgyis ha nincs meg hozzá minden statod:

-
AsakuraDave
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem tudom, muti egy képet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Mindig a bal kéz eszközének a skillje aktív, kivéve ha abba a no skill ash of war lett berakva, mert akkor a jobb kéz lesz aktív. Két kézbe fogva bármelyiket értelemszerűen az, amelyik használva van.
-
AsakuraDave
őstag
Az mitől függ vagy mi határozza meg, hogy mi lesz a spéci támadásom? Mert pl jobb kézben GS Lions Claw + bal kézben Godrick sárkány fist weapon és a specko ability ilyenkor a Godrick fist weapon a tűzhányás nem pedig a Lions Claw, viszont beteszem bal kézbe a Black Knife daggert és ilyenkor meg a GS Lions Claw lesz a spécim nem a Black Knife féle OP move
-
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Vannak jól kinéző spellek, nem azt mondom, de összességében a sorcery varázslatoknál nincsenek szebbek. Lehet hogy ebben az is benne van, hogy én kékb*zi vagyok.

-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A mage eleje nem valami izgalmas, de merőben más mint a szájba verek bárkit str, az bizos.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nekem a mage kari a legeasybb mind közül. Pofátlanul könnyű. Viszont most Faithtel tolom, a spellek magenél sokkal látványosabbak, jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha ez nincs akkor lemegy egy try alatt, de RNG az egész, hogy az adott harc alatt most épp hányszor sorolja be az AI, hogy maga alá köpjön, máskor lehet, hogy 1x se csinálja mert full random, nincs fix moveset, hogy mi után mit tol.

)

), pedig tetkóval elég állatul tudna kinézni (pl. lásd alább) - csak úgy már nem lenne igazán drow.

Ha nincs semmi jobb kézben akkor konkrétan a Kick spécit adja
Bal kézben GS, marad a Black Knife spécije: