Hirdetés
Aktív témák
-
khron
tag
A Fuji eladva!
-
khron
tag
Akkor már csak a rendszerhűtő Gamestar magazin van eladó
15 száma DVD mellékletekkel 2004 szeptemberétől 2005 decemberéig, gyakorlatilag, a 2005-ös termés. 4000Ft-ért.+Adok mellé 3 BASF DVD-RW-t.
Ja van még egy Fuji S5500-is 62000Ft-ért(gar+doboz+256MB XD+táska) -
khron
tag
-
khron
tag
-
khron
tag
-
khron
tag
Ahogy fenntebb írtam fix 22k
-
khron
tag
Igen ez tényleg egy piac, és szoktam én is alkudozni, de van egy bizonyos határ, amit nem szoktam átlépni. Alkudni általában egyszer szoktam, amit vagy elfogadnak, vagy nem, utánna nem teszek rá még egy lapáttal.De, én se akarlak megbántani, a másokkal való félreértések miatt írtam ide a válaszom.
További szép napot -
TXT
őstag
Jól gondoltad, nem Nekem kell és akinek lenne, ennyit tud hangfalra szánni. Az hogy alkudozom, az itt megszokott, mert ugye ez egy PIAC, Hardver piac. Nem megbántás a célom az ajánlatommal, hanem egy mindenkinek megfelelő ár megtalálása. Egyébként azért küldtem priviben az ajánlatomat, mert nem itt akartam alkudozni, de látom, nehezményezted.
Ha van részedről e kettő ár között elfogadható aranyközépút talán a srác is enged, de ezt még jelzem.
Maradok Tisztelettel
TXT -
khron
tag
Szia! Igen olvastam a 18000Ft-os ajánlatod. Viszont nem értem ez mire jó neked, hiszen amint látom a Z5500-ad van, gondolom nem neked kell. Azt, hogy mindig az aktuális ár alá alkudsz 4000!!!!! forinttal, elég nevetséges.Remélem lesz akivel korrekt módon lehet üzletelni.Egyébként elvitték volna 25-ért is, csak sajnos a szállítását nem tudtuk megoldani vidékre.
UP! -
szandro
senior tag
Az a rendszer venti lehet, hogy érdekelne! Postázol?
UP! -
khron
tag
Hát csak nem viszi senki, pedig én tavaly épphogy találtam, mert sehol nem lehetett kapni.
Még utoljára megragadom az alkalmat és fix 22000-ért valaki viheti, mert nem férek el a szobámban tőle. -
khron
tag
Megkérem, az illetékeseket, hogy töröljék a topicot érdeklődés hiánya miatt
-
khron
tag
-
khron
tag
Senkinek nem kell? 25K, csak vigye már valaki. Ez alá már nem megyek, inkább elajándékozom.
-
khron
tag
up
-
khron
tag
UP
-
khron
tag
Továbbra is eladó a rendszer!
-
up a cuccnak! Én is csak a nagytestvérért cserébe válnék meg tőle
-
khron
tag
Up!
Még délig várom az ajánlatokat! -
khron
tag
UP
-
hdanesz
őstag
Szia!
Mennyi idős a cucc?Mármint a Z2300..
[Szerkesztve] -
khron
tag
Van még egy Coolink 8cm-es hőérzékelős rendszer ventim is, mondjuk 500 pénzért.
-
khron
tag
upsz
-
khron
tag
Uppp
-
khron
tag
Senki?
-
khron
tag
Tehát Logitech Z-2300-as THX-es 200W-os hangrendszer 27000Ft-ért minden tartozékával,garanciával! Megvettem a nagytestvért Z5500 és most már meg kell válnom tőle.
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2173,CONTENTID=9372
A pár apróság:
Fekete IDE133 Vipower rack 1 ventis 800Ft
Gamestar magazin 13 száma DVD mellékletekkel 2004 szeptemberétől 2005 decemberéig, gyakorlatilag, a 2005-ös termés. 5000Ft-ért.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest