- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Igen M.o.-n nem elérhető Netflixen, fene tudja kinél vannak a jogok...
Prime-on én UK-ben látom mind a 4-et, és Amazon kevésbé régiózik általában lebotolja mindenhova. A 4.-ből még csak most jön a bővített ahogy írtam, talán jövőre lesz már Amazonon."Pedig fent volt mind a 3 felújított rész."
A Rebuild nem felújítás, hanem újragondolás(újraépítés) és csak az első és második film követi valamennyire az eredeti sorozatot, de a második már eltér végkifejletben, a 3. és a 4.(3.0+1.01) pedig már inkább továbbviszi. -
C64
őstag
Szerintem ezekre a lapokra semmi szükség.
A maximalistákról vakarnak le még egy vastagot.
Ennyi a létjogosultságuk! -
Csabis
aktív tag
Evangelion pl sehol nincs streaming szolgaláltatokon..
Egy helyen láttam fent.. de ott is csak angolul volt az az amason prime tv .. de fél év után eltűnt.. igy kb 1.5 éve sehol nincs..
Akkor kérdeztem lesz e magyar felirat hozzá.. akkor azt mondták hogy rajta vannak.. hát ez kb .. semmi történt..
Pedig fent volt mind a 3 felújított rész.. bővítetten. -
Csabis
aktív tag
Ez a Plusz DIMM foglalat mire is van .. nem volt egyértelmű leírás az oldalon sem .. Asus részről.., De itt az oldalon sem fedeztem fel .. mi a jóság lenne.
Vagy átsiklottam felette..
ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE
up:
EXTRA M.2 foglalt lenne?! -
Sz.L.
aktív tag
Ha jól gondolom, akkor a Prime széria csak bios frissítést kapot. (Mert pl. a Prime z790-p már piacon van egy ideje.)
-
vicze
félisten
Semmi.
Rebuild of Evangelion 2021-ben befejeződött és most jött a 3.0+1.1 BD-je extra hosszal angolul, de kb. ennyi. 2019-ben volt egy nagyobb hype mikor végre jött streamingre (Netflix), Amazon meg elhappolta a Rebuild-et. Akkor felkapottabb lett egy időre és szélesebb közönséget kapott meg fiatalabb rajongótábort.
Tavaly volt 01, idén van 02, kb. ennyi. -
Végre
-
anulu
félisten
nem értem, hogy pont a 3 csúcs lapnál (Dark Hero, Formula és Apex) miért kellett úgy megoldani, hogy ha SSD-t akarsz cserélni, akkor ki kelljen hámozni a GPU-t :S
-
Fr3eWar
őstag
Néhány hete a csapból a neon genesis folyik, mi történik, jön folytatás?
kb 25 éve láttam, nagyon király anime volt, de WTF-ez az alaplap? -
Pipó
őstag
Nem semmi kavalkád! Komolyan nem tudnám megmondani milyen színű az alaplapom, idén még nem vettem le az oldallapot, de lehet, hogy tavaly sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Összesen nyolc modell van terítéken, és egyik komolyabb, mint a másik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest