Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Nem semmi kavalkád! Komolyan nem tudnám megmondani milyen színű az alaplapom, idén még nem vettem le az oldallapot, de lehet, hogy tavaly sem.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Fr3eWar
őstag
Néhány hete a csapból a neon genesis folyik, mi történik, jön folytatás?
kb 25 éve láttam, nagyon király anime volt, de WTF-ez az alaplap? -
anulu
félisten
nem értem, hogy pont a 3 csúcs lapnál (Dark Hero, Formula és Apex) miért kellett úgy megoldani, hogy ha SSD-t akarsz cserélni, akkor ki kelljen hámozni a GPU-t :S
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
addikt
Végre
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
vicze
félisten
Semmi.
Rebuild of Evangelion 2021-ben befejeződött és most jött a 3.0+1.1 BD-je extra hosszal angolul, de kb. ennyi. 2019-ben volt egy nagyobb hype mikor végre jött streamingre (Netflix), Amazon meg elhappolta a Rebuild-et. Akkor felkapottabb lett egy időre és szélesebb közönséget kapott meg fiatalabb rajongótábort.
Tavaly volt 01, idén van 02, kb. ennyi. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha nem számítana a pénz, simánlazán összeraknék egy fullos 01 és egy 02 buildet LAN-os gépeknek, de amikor belegondolok, hogy ez mennyibe kerülne, elkezdek fejhangon visítani, mint Shinji.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
anulu
félisten
mutattam pár napja asszonynak a 02 build videót YT-on, és mondtam neki, hogy de tök jó lenne...
annyi reagált, hogy "minek? amikor a monitoraidtól a mostani fények sem látszanak..."
ezzel nem tudtam vitatkozni, igaza van[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
addikt
De lehet te sem tudod, hogy minek kell még az a nadrág, még az a felső, még az a pirosító meg az a körömlakk..
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
anulu
félisten
ezeken már túl vagyunk, már időnként a gyerekek cuccait nem értem részéről
-
Sz.L.
aktív tag
Ha jól gondolom, akkor a Prime széria csak bios frissítést kapot. (Mert pl. a Prime z790-p már piacon van egy ideje.)
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Csabis
aktív tag
Ez a Plusz DIMM foglalat mire is van .. nem volt egyértelmű leírás az oldalon sem .. Asus részről.., De itt az oldalon sem fedeztem fel .. mi a jóság lenne.
Vagy átsiklottam felette..
ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE
up:
EXTRA M.2 foglalt lenne?![ Szerkesztve ]
-
Csabis
aktív tag
Evangelion pl sehol nincs streaming szolgaláltatokon..
Egy helyen láttam fent.. de ott is csak angolul volt az az amason prime tv .. de fél év után eltűnt.. igy kb 1.5 éve sehol nincs..
Akkor kérdeztem lesz e magyar felirat hozzá.. akkor azt mondták hogy rajta vannak.. hát ez kb .. semmi történt..
Pedig fent volt mind a 3 felújított rész.. bővítetten. -
C64
őstag
Szerintem ezekre a lapokra semmi szükség.
A maximalistákról vakarnak le még egy vastagot.
Ennyi a létjogosultságuk!Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, sajnos ezen, csak nem tekintem a szubjektív igényeimet általánosnak, hanem magától értetődőként kezelem, hogy másoknak más igényeik, szempontjaik, anyagi keretük és vágyaik vannak.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
addikt
válasz Synthwave #19 üzenetére
+1
-
vicze
félisten
Igen M.o.-n nem elérhető Netflixen, fene tudja kinél vannak a jogok...
Prime-on én UK-ben látom mind a 4-et, és Amazon kevésbé régiózik általában lebotolja mindenhova. A 4.-ből még csak most jön a bővített ahogy írtam, talán jövőre lesz már Amazonon."Pedig fent volt mind a 3 felújított rész."
A Rebuild nem felújítás, hanem újragondolás(újraépítés) és csak az első és második film követi valamennyire az eredeti sorozatot, de a második már eltér végkifejletben, a 3. és a 4.(3.0+1.01) pedig már inkább továbbviszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Újszerű - GIGABYTE H410M H LGA1200 alaplap + Windows 11 Home digitális licensz
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- ASUS Z690-Prime Wifi DDR5 Alaplap (LGA1700) Friss BIOS 13./14. Gen ready
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest