Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

senior tag

válasz S_x96x_S #6689 üzenetére

Ezeket már megnéztem!
    Ebben a videóban a 20. másodperc körül látható jobbról a sarokban(alul) az egyetlen NVMe SSD foglalat, amihez a felsorolt méretű és sebességű SSD-ket lehet használni. Egyet! Nincs több aljzat! A DELL leírása félreérthető. Itt van előttem a burkolat nélküli Latitude 3500-ös: a Yt-videóval egyező a helyzet. Nem tudok ettől eltérő másik altípust!
    Ide+-ebbe jobb alsó pozícióban lévő SSD aljzatba tettem be a korábban említett:

SSD=>USB 3.0=>PCIe x16, +VGA(-k) adatláncot, amivel a boot alatt el is indul a VGA-k ventilátora, de nem jelenik meg a csatlakoztatott VGA sem a BIOS-ban, sem az Eszközkezelő-ben, sem a GPU-Z-ben. A "lapos" sem és ennél fogva a Windows sem látja!
    A BIOS-ban nincs erre vonatkozó beállítási lehetőség.

Említ ugyan egy másik SSD-t a DELL adatlap, az a 20. másodperc körülp pozíció bal alsó szélénél van, az akkumulátor alatt, de az egy SATA-SSD csatlakozás és rögzítés. Ez nem használható eGPU célra. Van még a jobb felső sarokban egy WiFi(miniPCIe), de erre a legtöbb ilyen modul forgalmazója sem esküszik meg, hogy fog működni, elég bizonytalan lehetőség: nagyon gyártó és azon belül modell függő!

A jelenlegi helyzet(kis túlzással : ) : :O :W :O

Új hozzászólás Aktív témák