Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Asztrofotózás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
you_zsolex
üzenetére
Ezek alapján meg lehet csinálni: 1 2 3
Letöltesz 2 programot. Az egyikkel kiolvastatod a kellő infót, átírod a kérdéses helyet -ha kell kicsit javítod a kódot, mert lehet nyaffog 1-2 dolog miatt-, majd vissza fordítod és beolvastatod. Innen nekem fixen van ilyenem[link].
Ez után még mindig kell compaction is, de az már csak technikai részlet.
Csak elsőnek tűnik bonyolultnak. Sima mezei user-ként, 0 programozói ismerettel, némi logikázás után nekem kb 3-4 órát vett igénybe. Ha elakadsz valahol, és konkrét kérdésed van felteheted itt, vagy akár PÜ-ben is, de nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy kíméljenek meg a "most ezt akkor hogy?" jellegű kérdéssekkel, mert azoknak nem fogok reagálni, akik semennyire nem álltak neki maguktól a problémának. Ahhoz, hogy tudjak segíteni szépen el kell mondani pontról pontra, hogy addig mit csináltál, mi nem akar össze jönni és képpel, esetleg fájlal megtámogatni.
Másrészt meg ilyen 7-es 8-as geforce-okkal nem láttam még nagyon tapasztalatokat. Több 10 éves gamer cuccoknál szerintem örülni kell, ha egyáltalán beindul valamilyen körülmények között...
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Gigabyte 1660 OC 6GB hibátlan.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest