Hirdetés
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFChicken
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki én is beszálltam a klubba. Egy TP x220, PE4L és egy GTX 560Ti hármassal csupán néhány kérdésem lenne a témában tapasztaltabbakhoz. Mert bár elolvastam a fórum minden bejegyzését még mielőtt beléptem volna. Nem emlékszem, hogy olvastam volna, ha igen akkor hol, melyik fórumbejegyzésnél volt.
-Mire jó a két pines kábel?
-A 24 pines ATX csatlakozóval ellátott pcb az fixen zárja a táp megfelelő csatlakozóit a bekapcsoláshoz
-Ha külön kapcsolót szeretnék rá tenni azt hova érdemes bekötni?Azt hiszem így elősre ennyi. De biztos lesz még?
Az első teszteken túlvagyok egyébként és egész szépen muzsikált. De akkor még egy ideiglenes PC tápról futott a kártya, azt pedig nem szereltem ki a gépből csak a megfelelő kábeleket vezettem ki az adapternek és a kártyának és a bekapcsolást a gép bekapcsolása jelentette. De ez amolyan 0. próbálkozás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest