Hirdetés
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Ma kipróbáltam az egpu 2.1b-t a Dell Latitude E6320-assal. Ennél tökéletesen működik minden buherálás nélkül. Még olyat is tud, hogy a noti bekapcsolása előtt beteszem az EC karit, tápot adok a DVGA-nak (GTX660 OC 2GB) egyből a DVGA-n ad jelet és az integrált vga be sem kapsol.
Sajnos a tápom - ami itthon volt elekvőben - nem tudott elég áramerősséet adni a DVGA-nak, így csak a windows7-es teljesítménytesztet tudtam lefutatni. A 3DMark 11-nél meg sajnos az első tesztnék a felénél kikapcsolt.
A táp egy LC Power 420-as volt. De próbáltam egy Codgen 400-assal is, sőt a legtovább egy ősrégi codegen 350W-os táppal ment. Sajnos mindegyik elkezdett "zizegni" a táp és vagy kikapcsolt a táp, vagy a DVGA-t kikapcsolta egy pillanatra és utánna a tesztprogi is kilépett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A táp egy LC Power 420-as volt. De próbáltam egy Codgen 400-assal is, sőt a legtovább egy ősrégi codegen 350W-os táppal ment. Sajnos mindegyik elkezdett "zizegni" a táp és vagy kikapcsolt a táp, vagy a DVGA-t kikapcsolta egy pillanatra és utánna a tesztprogi is kilépett.