Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pyrodarker

csendes tag

válasz kzsolt00 #2187 üzenetére

Szia!
    Akkor látom elírtam a felhasználó neved... elnézést érte. (Címed lenne? :D)

OSDT - DSDT igen elírás, vizuális típus vagyok :)

Az error 12 erőforráshiányt jelent. Legjobb tudomásom szerint ez pont a TOLUD.
    Ha jól értelmeztem a Techinferno-n olvasottakat akkor címzési rendszer a TOLUD, amibe minden más kártyát is bele kell számolni a gépen nem csak az EGPU-t (pl wifi), bár nem 100%-ra értem... :)
    Az ottani leírásban is DSDT az egyik megoldás rá. Bár eddig konkrét programnak hittem :)
    A setup1.xx is ajánlott opció a TOLUD hiba esetén.
    De mint írtam már nagyon kezdek belegabalyodni az ottani fórumba.
    És igen a TOLUD-ra nem gugliztam rá. azért itt kérdezek mert ha valamit nem értenék vissza tudok kérdezni... :)

A rendszer még nincs építés alatt egyébként. Még csak ott tart a dolog hogy meg próbálok minél több infót magamba gyűjteni mielőtt belevágnék. Tudom hogy kialakítható a rendszer, tudom hogy sokaknál "szeszélyes", sokaknál meg P'N'P...
    Arra próbálok rájönni mitől is lehet ez... :) Tudom nem egyszerű a kérdés és a legtöbben azt mondanák hogy próbáljam ki és meglátom de én megérteni szeretném. :D

A ram kiszedése nem opció mert munkámmal kapcsolatosan kell használnom egy programot ami konkrétan ram zabáló... gondolom nem túl jól optimalizált de ebbe ne menjünk bele mert ipari titok... :D

Robot-technológusként van viszont rálátásom, sok érintőleges információm a kérdésre de ez az EC csatolón keresztül PCIE átalakítás lehetőleg veszteség mentesen---- kérdéskőr azért kívül esik ismereteimen... :D

A GTX960-at messziről elkerülöm. Több embertől olvastam hogy nem tudta életre kelteni mint amennyitől az ellenkezőjét.
    Viszont tipikusan ajánlott összeállításról még nem hallottam. Tudom mindenkinek határt szab -a pénztárcája... -és az igényei... kető között kell keresni a kompromisszumot és tadam olyan kártyát kell venni... :)
    De mégis lenne amit kifejezetten tudnátok ajánlani?

Adapter ugyan csak.
    PE4l-PE4H-PEAC-Beast stb... :)
    Lehetőségek vannak, és tudom ez is részben amolyan ki mire esküdik kérdés pedig igazából sokkal exaptabb dolog ez mint amilyennek a fórumot olvasva tűnik... :)
    Természetesen erről is jó lenne egy kis gyűjtemény ahol össze írnánk hogy mégis melyik kinek ajánlható, mellőzve a marketinget, kifejezetten specifikációk alapján. (proceszor, (ram), alaplapi chip, driverek, bios, kártya)
    Mert csupán gép márka és típus alapján csak közvetetten tartalmaz információkat azoknak akiknek nem listás a gépük konfigurációja. Pedig ezeken múlik a dolog.

Én sem tudom kisilabizálni melyik adapter lenne számomra jó. Beast mondjuk árában kedvezőnek tűnik de itt pont nem ennek kellene a fő szempontnak lenni.

Tudom úgy hangozhat mintha fenhangon beszélnék de nem ez a célom... sőt... egyszerűen csak információkat amiket össze gyűjtögettetek kibogozni...

U.I.: bocsi hogy hosszasan írok de tombol a tudásszomj :)

Új hozzászólás Aktív témák