- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrodarker
csendes tag
válasz
kzsolt00
üzenetére
Szia!
Akkor látom elírtam a felhasználó neved... elnézést érte. (Címed lenne?
)OSDT - DSDT igen elírás, vizuális típus vagyok

Az error 12 erőforráshiányt jelent. Legjobb tudomásom szerint ez pont a TOLUD.
Ha jól értelmeztem a Techinferno-n olvasottakat akkor címzési rendszer a TOLUD, amibe minden más kártyát is bele kell számolni a gépen nem csak az EGPU-t (pl wifi), bár nem 100%-ra értem...
Az ottani leírásban is DSDT az egyik megoldás rá. Bár eddig konkrét programnak hittem
A setup1.xx is ajánlott opció a TOLUD hiba esetén.
De mint írtam már nagyon kezdek belegabalyodni az ottani fórumba.
És igen a TOLUD-ra nem gugliztam rá. azért itt kérdezek mert ha valamit nem értenék vissza tudok kérdezni...
A rendszer még nincs építés alatt egyébként. Még csak ott tart a dolog hogy meg próbálok minél több infót magamba gyűjteni mielőtt belevágnék. Tudom hogy kialakítható a rendszer, tudom hogy sokaknál "szeszélyes", sokaknál meg P'N'P...
Arra próbálok rájönni mitől is lehet ez...
Tudom nem egyszerű a kérdés és a legtöbben azt mondanák hogy próbáljam ki és meglátom de én megérteni szeretném. 
A ram kiszedése nem opció mert munkámmal kapcsolatosan kell használnom egy programot ami konkrétan ram zabáló... gondolom nem túl jól optimalizált de ebbe ne menjünk bele mert ipari titok...

Robot-technológusként van viszont rálátásom, sok érintőleges információm a kérdésre de ez az EC csatolón keresztül PCIE átalakítás lehetőleg veszteség mentesen---- kérdéskőr azért kívül esik ismereteimen...

A GTX960-at messziről elkerülöm. Több embertől olvastam hogy nem tudta életre kelteni mint amennyitől az ellenkezőjét.
Viszont tipikusan ajánlott összeállításról még nem hallottam. Tudom mindenkinek határt szab -a pénztárcája... -és az igényei... kető között kell keresni a kompromisszumot és tadam olyan kártyát kell venni...
De mégis lenne amit kifejezetten tudnátok ajánlani?Adapter ugyan csak.
PE4l-PE4H-PEAC-Beast stb...
Lehetőségek vannak, és tudom ez is részben amolyan ki mire esküdik kérdés pedig igazából sokkal exaptabb dolog ez mint amilyennek a fórumot olvasva tűnik...
Természetesen erről is jó lenne egy kis gyűjtemény ahol össze írnánk hogy mégis melyik kinek ajánlható, mellőzve a marketinget, kifejezetten specifikációk alapján. (proceszor, (ram), alaplapi chip, driverek, bios, kártya)
Mert csupán gép márka és típus alapján csak közvetetten tartalmaz információkat azoknak akiknek nem listás a gépük konfigurációja. Pedig ezeken múlik a dolog.Én sem tudom kisilabizálni melyik adapter lenne számomra jó. Beast mondjuk árában kedvezőnek tűnik de itt pont nem ennek kellene a fő szempontnak lenni.
Tudom úgy hangozhat mintha fenhangon beszélnék de nem ez a célom... sőt... egyszerűen csak információkat amiket össze gyűjtögettetek kibogozni...
U.I.: bocsi hogy hosszasan írok de tombol a tudásszomj

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)