Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Na, én nem vagyok annyira türelmes mint VinoRosso. Letöröltem a játékot, majd a 24-re visszanézek. Ennek így, ebben a formában az égvilágon semmi értelme. Csak időpocsékolás, ráadásul órák… És még csak a kilépegetés sem játszik, mert direkt közel tart a játék a döntetlenhez, hogy ne lépj ki, hátha, de a góllövést totál ellehetetleníti. Aztán a hajrába kapok 2-3-at is akár úgy hogy amúgy egy fikarcnyival sem jobb az ellenfél.
Nem találok már szavakat arra, hogy milyen szinten lehetetlenít el a játék. Ott ül az ember felette 2-4 órát akár és a végén úgy áll fel, hogy basszus semmit sem haladtam. Parádés.
Egész meccsen dominálok, közel 70%-os labdatartás, 150-170 passz/meccs majd egyszer csak a 70-80. perc környékén a semmiből, a meccsen mindeddig 30-at passzoló Zeiter/Valbuena 4-3-3 fanatikus Pistike 3 darab Stunning lapos indítással 1v1-ezik a kapusommal. És nyilván gól a vége. Nem lenne ezzel semmi gond, mondjuk 6-7 meccsenként, mert megesik az ilyen. De minden meccsen így kapok ki, és minden egyes meccsen ugyan ilyen taktikával játszanak ellenem.Meguntam. Ha kezdenek valamit a játék taktikai részével, ha enyhítik, NE ADJ ISTEN kiveszik a kódolt játékmenetet, akkor lehet még esélye a játéknak.
Ez így időpocsékolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest