Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ez is a csalás egyik típusa. Nekem február óta csinálja csak 3 oszlop helyett 1 oszloppal. Az elején hamar felismerhető volt mivel csak akkor csinálta amikor 3 pontra voltam az 50 cointól, egyébként soha. Volt, hogy 10 percig pörgettem és csak 1 oszlopos ellenfél jött. Pedig előtte 3 volt végig. Pár hónapja ritkábban fordul elő, gondolom mert nem okozott akkora hátrányt, és mer hozzáadtak új csaló scripteket amik jobban szolgálják a célt.
Ha neked volt három felett valaha akkor te csókos vagy, mert nekem mióta ez az oszlopos raring van háromnál több sose volt. Előtte A-s courtesy ratingem volt mindig is.Target man nem jó szvsz, csak LBCre. Ha fel akarsz ívelgetni CFre arra jó, egyébként nagyon statikus, nemigen indul be, nem jó a rövid passzoknál mert lassú, megelőzik.
Advanced striker jó mindenre, esetleg Fox in the box. Lewa, Haaland, Drogba, azt csúcsékek nagyjából ennyi. SS-be Messi, Müller, Mbappe, Cruyiff, Del Piero, Rummenigge, Maradona (nagyon ritkán látom mostanában) ezekből van rengeteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest