- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ez is a csalás egyik típusa. Nekem február óta csinálja csak 3 oszlop helyett 1 oszloppal. Az elején hamar felismerhető volt mivel csak akkor csinálta amikor 3 pontra voltam az 50 cointól, egyébként soha. Volt, hogy 10 percig pörgettem és csak 1 oszlopos ellenfél jött. Pedig előtte 3 volt végig. Pár hónapja ritkábban fordul elő, gondolom mert nem okozott akkora hátrányt, és mer hozzáadtak új csaló scripteket amik jobban szolgálják a célt.
Ha neked volt három felett valaha akkor te csókos vagy, mert nekem mióta ez az oszlopos raring van háromnál több sose volt. Előtte A-s courtesy ratingem volt mindig is.Target man nem jó szvsz, csak LBCre. Ha fel akarsz ívelgetni CFre arra jó, egyébként nagyon statikus, nemigen indul be, nem jó a rövid passzoknál mert lassú, megelőzik.
Advanced striker jó mindenre, esetleg Fox in the box. Lewa, Haaland, Drogba, azt csúcsékek nagyjából ennyi. SS-be Messi, Müller, Mbappe, Cruyiff, Del Piero, Rummenigge, Maradona (nagyon ritkán látom mostanában) ezekből van rengeteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR5 5600MHz CL40
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- HP Victus 16-s0002nh 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest