Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Most új szezon után Div. 5-ben vagyok, és most hogy elkezdtem többet Ligázni, fel is tűnt egy elég idegesítő “valami”… Amit nem nagyon tudok hova tenni érdekelne hogy Ti is tapasztaljátok-e.
A kapcsolat jelző csík… Kezdjük ott, hogy 5 sávos kapcsolatom még SOHA nem volt. Általában 4 sávos meccseket játszok, azok 90%-ban jól működnek, jó a reakció idő.
Viszont van, hogy egyszer csak gondol egyet, és 3 sávos kapcsolatnál nem hajlandó jobbat kínálni. Akárhányszor nyomok rá hogy “Cancel”, újra- és újra 3 sávos meccseket ajánl fel. Van hogy visszalépek a menübe, majd ismét elindítom a keresést, de akkor sem ad jobb kapcsolatot. A játék (olykor a PS) újraindítása kell, hogy helyre álljon.
Ezeken a 3 sávos meccseken rendre szenvedek, mert olyan érzés mintha csak Nálam késne a bemenet.
Ti mit tapasztaltok ilyen téren? Elérhető valahogy az 5 sávos kapcsolat?
LAN kábelen csatlakozik a gép a netre, szóval nem ez a gond.Jelentem a taktika továbbra is működik!
Div. 5-ben, most 4 meccsből 3GY, 1V, úgy hogy mindegyik ellenfelem megjárta már a Div. 1-et.
És még egy kérdés a végére: Ti milyen csatárt használatok? Nekem a Free World Wideból Zamorano esett, de nem az igazi sajnos. Gondolkodom egy Target Men-en, van etétem tapasztalatotok? Jól működnek a Target Man csatárok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Div. 5-ben, most 4 meccsből 3GY, 1V, úgy hogy mindegyik ellenfelem megjárta már a Div. 1-et.