Hirdetés
- Projektor topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Lehet, hogy pont a kapkodás volt a gond. Azt kijelenteni, hogy ugyan az, nem lehet. Teljesen más a játékmenet, én konkrétan élvezem. Hatalmas változás történt szinte minden téren. Folyékonyabb, fluidabb lett a játékmenet. A védekezés is sokkal jobb lett, sokkal kezelhetőbb. Nekem nagyon tetszik.
Ezen a felvételen egyértelműen látszik, hogy a felszabadítás spamelése nem kívánt szerelő mozdulatokat is eredményezett. Felszabadítani akkor tudsz, amikor birtoklod a labdát. Közvetlenül a gól elött, az 5-ös játékosod viszont szerelő mozdulatot hajt végre, ami pechedre az ellenfél elé tolja a labdát.
Baromi sokat nyomtam 25.-e óta, de ilyet egyetlen meccsen sem tapasztaltam.
Ne haragudj hogy ezt mondom, de rosszul védekeztél, és Match-Up (L2) helyett a kapkodás miatt történt itt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest