Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz
tooomas
üzenetére
Azért nem válaszoltam, mert még csináltam az enyémet és sikerült. Fel kell tölteni fullra az aksit,(tényleg fullra nem csak a gép szerint) majd leszedni az aksiról az elektronikát pár órára(én 6órát hagytam) majd összerak ügyelve a pontos polaritásra és műxik. Am a linken lévő oldalon a szöveget nem bírtam megérteni

-
fkenny
senior tag
-
fkenny
senior tag
Van mellette egy nagy 15,6"-os gyors nehéz notim, de azt suliba vinni túl nehéz. A legutóbbi eredményem: 2:08 órát ment a gép úgy hogy wifi megy, képernyő a 2.fokozaton és a Bluetooth meg a táv vezérlő is ment meg az OS ami WIN7 usb- Fcs vinyóról fut. Ha Ubuntuval használom akkor is ennyi az idő. a gép 2éves és az elektronikája az akunak azt hiszi ,hogy 98%-a el van használódva de egy kis trükkel fel lehet tölteni fullra
Ebay-ról rendeltem 10cellás aksit azzal még mobilabb lesz a kicsikém 
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Ígértem fél évvel ezelőtt 1 BIOS mod-ot hogy a 700-as Eee pc-k CPU órajele a gyári 630-ról 900-n menjen. Ez elkészült, működik! ezen a linken 1 hétig elérhető!
Telepíteni a sima updater progival kell win alól. A 900Mhz eléréséhez, ha kész a frissítés, be kell lépni bios-ba és ott az OnBoard LAN Boot ROM-ot ENABLED-re kell nyomni és restart után 900Mhz-van működik a gép. A BIOS file 1302-es módosítása.
A File elkészítéséhez, egy külföldi sorstárs volt segítségemre!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy van e valakinek ilyen vagy ilyen akkumulátora a 700-as Eee-hez. Ha igen le tudnátok e mérni nekem azt, hogy mennyire emeli meg a kép alját, mert a következő modding miatt fontos lenne.Most ezt az Eee-t 2hónapja vettem és az alábbi modokat tettem vele:[link]
A gép teteje, le lett tapétázva a karcok ellen és arra öntapadós tépőzárral lett felrakva a merevlemez és a távirányító:

A külső vinyóra WIN7 Proff van telepítve ami usb-n keresztül egész gyorsan fut! (Tervbe van véve egy sata mod, is csak még lusta vagyok megcsinálni.) Az élményindex:
-CPU: 900Mhz-n 1,7 999Mhz-n 1,9
-RAM: 4,1 (2GB)
-VGA:1,9
-Játékos VGA:1,0
-HDD(usb-s) 4,3
Ha kell bizonyíték ként majd csinálok róla képet!
Bárkinek, bármilyen kérése, kérdése van írjon!Ha sok zagyvaságot írtam bocs, ha nem tetszik a hsz-em törölhető!
-
fkenny
senior tag
Ígértem hogy linkelem majd hogy mit műveltem ezzel a kis Ördöggel! [link]
E-sata mod még vártat magára mivel a pákám behalt és ezt is pisztollyal csináltam de ha kell linkelem azt is hogy milyen gány állapotba van
Várom a kommenteket !

-
fkenny
senior tag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Ismerem hogy kel de ennyire nem tudtam megnyiszálni!
Kérek ISO-t
-
fkenny
senior tag
A hűtés mod a legegyszerűbb az összes közül

Itt az a lényeg hogy bőven le legyen fedve a "cucc" 2-3mm-es rézlappal!
Jól bepasztázva és a csavarhelyeknél legyen kifurkálva ennyi lényegében!
Eredmények:
600 valamennyi Mhz-n:
terhelve:
Előtte:
87fok
mod után:
64fok
900 Mhz-n
90fok fele
Mod után:
73 fok
(nem 100% hogy pont ennyi mert emlékezetből megy
)
E-sata mod:
Itt be van jelölve hogy mit hova forrassz a csatlakozót meg te döntöd el hova teszed!
Bluetooth-mod vagy bármely usb-s vacakhoz!
:

itt be vannak jelölve az adatszálak! 5v az usb-s vackokak , 3v pedig a +ssd-nek kelhet.....
Röviden ennyi! Majd ha készen leszek vele megy fel blogba az egész A-z ig

Aki jártas a notebook szerelésben annak gyerekjáték az egész
-
fkenny
senior tag
Köszi! Ismerem a típust most is ilyenről írok! Tudom mit várok el tőle (volt anno egy Acer Aspire One-m)
Win7 meg a külső hdd-re megy majd ha lesz rá pénzem
Majd nyár eleje fele!
De a modokat még most a tavaszi szünetben terveszem végrehajtani rajta !
Elvileg már holnap itt lesz
Várom 
Köszi a biztató szavakat !
-
fkenny
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Hamarosan ez is az lesz! ha lesz rá időm lefotózom hogy havernak hogy csináltam meg hozzá a hdd-t

-
fkenny
senior tag
-
fkenny
senior tag
Sziasztok kedden boldog tulajdonosa leszek ennek.
Olyan kérdésem van hogy honnan tudom leszedni az ehhez való Windows 7-es drivereket?
Meg létezik rá Windowsra is meg Linuxra is képernyőfelbontás növelő meg órajelnövelő kis progi, azoknak kéne a kéne a neve vagy link
!Bármi Jó tanácsotok van ne tartástok magatokban!
A gépet 30ezer Ft-ért vettem! Még van rá fél év gari!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)