- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Ja de előtte van ám még 4 pont. Talán nem az 5.el kéne kezdeni az olvasást.
A megnyíló parancssorban a "copype.cmd" szkriptet kell alkalmaznunk, melynek két kötelező paramétere van: az első a számítógép-architektúrát határozza meg (x86, x64), míg a második a célmappát, ahová az előkészített WinPE kerül (példánkban a "D:\winpe_x86" mappába).
Tehát a példában a fenti mappába készíti el a portable win-t. Erre utal az 5.pont.Bár én nem próbáltam de ahogy olvastam szerintem az első 4 pont ennek a PE verziónak elkészítéséről szól. Vagy te próbáltad és nem készíti el?
tothm: Nekem sincs olyan rég eee-m. Linuxot meg csak suliban használok. Tehát passz. Annak meg sok értelme nincs hogy csak azért írjak hsz-t hogy "nem tudom a választ".
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
USB-ről. Olvass bele a hsz-ekbe is, van ott min még 1 megoldás rá. De ez csak a jéghegy csúcsa. Rengeteg módszer van amivel pendriveból xp boot lemezt faraghatunk. Döntsd el te melyiket próbálod ki.-->google
Ha ilyen gondom lesz én valszeg beszerzek egy külső meghajtót, drágább, de megkíméled magad a rengeteg próbálkozástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest