Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Draki

aktív tag

válasz mr_ricsi #50 üzenetére

OK. Ha újra belebotlok vagy eszembe jut vmi írok.

• Draki

aktív tag

válasz mr_ricsi #48 üzenetére

Nem tom. Ehhez nincs hozzáfűzni valóm, mert Sis chipsetes SocketA lappal (nem csak ecs lappal, de semmilyen más lappal se) még nem volt dolgom (nem véletlenül) és szvsz már nem is lesz.

K7VTA3 vs. Radeon dologról már mintha halottam (olvastam) volna vmit. De bevallom már elfeljtettem, hogy mit. :( Ilyen gépet is raktam össze csak én Gef4-et raktam mellé. Töckéletes mind a mai napig. Ez bosszantó dolog elismerem, de ilyesmi előfordul sajnos.

Nézd nem akarok meggyőzni senkit se. Én is MSI lapot venék ha rámszakadna pár milla :), csak azt mondom hogy ecs alapokra is lehet jó gépet építeni. És ez biztos, mert nem csak nekem sikerült ezidáig. (Sajnos! :D Mennyit kaszálhatnék ha csak én lennék képes összerakni az ecs gépeket. Havi 2-3 millió lapot gyárt az ecs... :)) lenne munkám nem mondom. Futná belőle MSI-re :DDD)

Ja a 2. K7S5Apro lapban nincs véletlenül kimerülve az elem, mert olyankor szokott felejteni a bios. De ez csak egy tipp. :)

• Draki

aktív tag

válasz Csepy #40 üzenetére

OK. Nincs harag. :)
    Csak nem tudom miről beszélsz. :D

''Garancia nem megoldható'' :F :F lol
    Pul*ar-ba beviszed (A hivatalos magyarországi forgalmazója az ecs termékeknek. Általában itt díszeleg a hirdetésük a PH!-en.) és cserélik... de rajta is van a garijegyen. Egyébként a kisker is cseréli, ha ott vetted.

A 12-ből 10 hibás... ha ez igaz akkor lehet, hogy selejtes szériát fogtál ki (vagy átvertek), de ha selejtes széria került volna ki akkor miért nem érkezett semmilyen visszajelzés a vásárlók felől? (Nem volt tele PH!-se sz@r az ecs lapom tipusú topicokkal.) Nem értem a dolgot, ha vettél 12db ecs alaplapot és abból 10 rossz volt, akkor hogy érted azt hogy a gari nem ér semmit? Nem vették vissza garanciálisan vagy mi? Hol vetted a lapokat?

Tech. support parancsolj: [L]http://www.ecsusa.com/[/L]

Ha neked ez SEMMIRE se használható akkor nem a gyártóval van a baj...
    A terméktámogatásról csak annyit, hogy az L7VTA lapomra eddig már vagy 10 új BIOS-t adott ki az ECS és az uccsó 5-ben már nem is kellett javíani semmit csak az új procikat támogatták vele +1-2 apróságot adtak a bioshoz (leelenőrizheted a linken :) ), szerintem nagyon jól használható az ecs terméktámogatása. Teljesen értetlenül olvastam amiket írtál. :U

Remélem elég tényszerű voltam...

Érdekes mintha két külön bolygón éltünk volna eddig! :))
    A tiéd biztos jobb hely, mert az enyém nagyon sz@r! :DDD Live long and prosper!

(Egyébként már összeraktam jópár gépet ECS alapokra és kopp-kopp eddig mind üzemel. De ez megint nem jelent semmit csak ellen pontozásul a 12-ből-10 rosszra amit te írtál. :) )

Persze továbbra sincs harag, csak beszélgetünk... :)

[Szerkesztve]

• Draki

aktív tag

válasz ptiboy #7 üzenetére

Jujjjj ezen a hozzászóláson kicsit megütköztem. :)

A világ egyik legnagyobb alaplap gyártójáról ilyet kijelenteni... no comment.

Jók azok az alaplapok is amiket írtál (Gigybyte, MSI, Asus). Az ABIT lapokról meg inkább nem mondok semmit, mert nincs értelme vitatkozni. :) Maradjunk annyiban hogy nem olyan minőségűek, mint a gigabyte vagy az msi.

A fentiek fényében meglepődnél ha tudnád kinek is szállít lapokat az ECS... :)

Az ECS saját néven forgalmazott termékeit sokáig a low-end kategóriába pozícionálta. Olcsó nagyon megbízható, de szerényebb felszereltségű lapokat kínált. Manapság viszont kezd betörni az igazi felső kategóriás gyártók közé is. (Kezdődött a sor a P4 alá készült Photon fantázia név alatt futó lapokkal.)
    De ebbe ne menjünk bele. A lényeg: Nézd meg kik a világ első számú alaplap gyártói! Biztos sok sz@r lappal került közéjük az ECS.

Nem reklámozni akartam a márkát csak felbosszant, ha tájékozatlanul okoskadnak egyesek... ''és a tanulság h.'' ha nem vagy tájékozott egy témában akkor inkább maradj csendben vagy pedig kérdezz (ez a legjobb), de ne vonj le általános érvényű igazságokat (Ráadásul hülyeséget. Még a végén vki elhiszi :) )!

Szvsz. ha valakinek fícsör gazdag alaplap kell akkor ne vegyen ECS lapot, ha viszont ''csak'' egy megbízható lap kell akkor nyugodtan vehet, sőt badarság +10K-t kifizetni a semmiért.

(Mint látod az aláírásomból nekem is ECS lapom van és soha semmi gond nem volt vele. Ez persze nem jelent semmit csak úgy mondom. De az azért jelent vmit, hogy 3 év garit adtak rá... :P)

Remélem nem haragudtál meg csak azt szeretném, hogy egy szakmai fórumon csak korrekt (szakmailag indokolt) kijelentéseknek legyen helyük.

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés