Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz bubuska10 #4304 üzenetére

Rámentem a 14 winre. Utolsó két meccsen egyet kellett volna nyernem. Nem tudom melyik meccs volt szebb. Az első, ahol a kapusommal kidobtam a labdát, de gondolt egyet, és (erre nincs ráhatásod) laposan dobta ki a 30 méterre álló szélsőnek. Persze még így is majdnem nem lett gól, de a kapus a saját testének területét sem tudta védeni. De a legjobb az utolsó volt. Kettővel mentem elég hamar. Aztán jött egy kamu tizi, ahol az asszisztens a szögletzászlóhoz mutatott, amúgy szerintem labda volt. Majd jött egy szokásos cutbeck, ahol bár beállltam a lövő elé de minek, aztán nekem jött három fél üreskapus ziccer, amit mellélőttek. Majd az i-re a pont egy lövés után jól pattanó labda, ahol a védőm lefejelve visszateremtődött Haaland elé aki belőtte. Próbálgatom ezt az exitlag programot. Vicces, hogy teljesen más a játékmenet vele. Sokkal élvezhetőbb. Vannak területek. A passzokat átveszik a játékosok, az indításoknál nem torpan meg a csatárod... De annyi a különbség, hogy egyiknél úgy kapok ki bizonyos meccseken, hogy ki sem tudok jönni a térfelemről, itt meg úgy, hogy a világ összes helyzetét kihagyják a játékosaim, hátul meg összecsal valamit a játék. A lényeg ugyanaz. Az eredmény is. De legalább élvezhetőbb.

Új hozzászólás Aktív témák