- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem is eljött a pillanat mikor úgy döntöttem ezt a gyalázatot inkább lerakom...Haver is akivel együtt akartunk játszani már abbahagyta mert szar az egész egyedül nekem nincs elég időm hozzá meg már kedvem sem.Hetek óta annyi meccset tolok amennyi éppen kell és inkább be sem kapcsolom nemtudom élvezni hiába nyerek.Ma wl első 10 meccs 9 win onnantól szokásos bugos történet vesztettem 4 meccset zsinorban úgy hogy minden helyzet kimaradt sablon gólokat kapok kapus elfut a labda elől stb..Annyira elment a kedvem utolsó 6 meccset leadtam,megérdemli aki küzd ezzel egyáltalán nem élvezhető a történet sajnos inkább olyan mint egy másodállás csak ez ugye ingyen.Szerencsére külön accountot csináltunk ugyhogy rakom fel majd oldalakra eladom az egészet legalább visszakapjuk amit ráköltöttünk mindketten.Saját accomon megvan az efootball néha ha akarok focisat játszani nyomok ott pár meccset.Kitartást mindenkinek akinek ehez van idegrendszere.Div1 be feljutottam szerintem valamennyire tudok játszani de ez a rész ez valami förtelmes.Ennyire rossz játékot még sosem láttam sajnos.
Ui.Ha valaki akar egy komoly teamet xboxra (ultimate edition)írjon nyugodtan.
[kép]
[kép]
Privátba írjon akit érdekel a történet a fenti csapaton kívül van még jó pár fodder 86-88ig.
Jó játékot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest