Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem is eljött a pillanat mikor úgy döntöttem ezt a gyalázatot inkább lerakom...Haver is akivel együtt akartunk játszani már abbahagyta mert szar az egész egyedül nekem nincs elég időm hozzá meg már kedvem sem.Hetek óta annyi meccset tolok amennyi éppen kell és inkább be sem kapcsolom nemtudom élvezni hiába nyerek.Ma wl első 10 meccs 9 win onnantól szokásos bugos történet vesztettem 4 meccset zsinorban úgy hogy minden helyzet kimaradt sablon gólokat kapok kapus elfut a labda elől stb..Annyira elment a kedvem utolsó 6 meccset leadtam,megérdemli aki küzd ezzel egyáltalán nem élvezhető a történet sajnos inkább olyan mint egy másodállás csak ez ugye ingyen.Szerencsére külön accountot csináltunk ugyhogy rakom fel majd oldalakra eladom az egészet legalább visszakapjuk amit ráköltöttünk mindketten.Saját accomon megvan az efootball néha ha akarok focisat játszani nyomok ott pár meccset.Kitartást mindenkinek akinek ehez van idegrendszere.Div1 be feljutottam szerintem valamennyire tudok játszani de ez a rész ez valami förtelmes.Ennyire rossz játékot még sosem láttam sajnos.
Ui.Ha valaki akar egy komoly teamet xboxra (ultimate edition)írjon nyugodtan.
[kép]
[kép]
Privátba írjon akit érdekel a történet a fenti csapaton kívül van még jó pár fodder 86-88ig.
Jó játékot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest