Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandros112
tag
válasz
raven84
üzenetére
Nem szopatják, itt az esély, hogy megszerezd, ha már eddig nem szerezted meg. Bőven volt hozzá elég xp kiadva. Az is baj, ha játszani kell. Ha nem akarsz játszani, akkor meg minek Puskás? Utána sem lesz kedved játszani. Ez pont ugyanolyan, mint a szerdai karbantartásokon sírni, mert akkor KELL lenyomni a 7 rivals wint.
Mindenkinek ugyanolyan feltételek voltak megadva, hogy végigvigye a szezont.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azon nem veszunk ossze, hogy az EA mocsok
De azt tartom, hogy ha annyira nagyon-nagyon akartad volna Puskast (vagy barki mas, aki meg most kuzd az utolso xp-kert), akkor ma reg meglenne par online meccsel. Aki igazan akar egy 35-os szinten jaro lapot, az nem azt nezi, hogy vajon a szezon vegeig ki tudja-e huzni ot vsak offline meccsekkel, hanem megcsinal MINDENT, hogy mar a storyline vege elott minimum 1 hettel kesz legyen vele.En pl. tenyleg akartam, igazan akartam Puskast, tehat mindent megcsinaltam, ami csak kellett hozza, es nem az volt a celom, hogy az utolso napon meglegyen, hanem hogy minel hamarabb meglegyen. Amint lehet, meglegyen. Meg is lett mar lassan 2 hete, azota hasznalhatom barhol
Ha IGAZAN akar az ember egy lapot, akkor nem var az utolso napokig a megszerzesevel, hanem megy es megszerzi. -
Woodslave
félisten
Nyomtam ma a kvalit. 4-4-1-1. 100-as depth. A csapat mint a veszett menyét nyomja a középpályán. Egyelőre 8/6 valszeg maradni is fog de már nem érdekel. Csak az baxott fel amikor kétszer is kapaszkodni kellett a kontiba pedig qrva xar csapattal jöttek nem is értem. Egyik nagyon jó volt régebbi acc korábbi promo lapok... Mondjuk pont nem ezektől kaptam ki
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit
üzenetére
Mindent megcsinaltam amihez nem kellett online nyerni.
Még a mezes objektívet is megcsinaltam, mégis 2k híjja volt.
Eddig az összes szezon gond nélkül megvolt, sőt...valamennyit Még át is tudtam vinni.Szóval azért igenis mocsok az EA, mert marhára nem adott ugyanolyan felteleket ennél a szezonnál..
-
Woodslave
félisten
Hajrá spanyolok
-
EA's hit
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Azert ne tulozzunk mar
En nagyon orulok, ha mindenki (foleg a magyar jatekosok) eleri Puskast, aki akarja (tenyleg!), de basszus, minden storylineban legalabb 20-30% plusz xp-t adnak ki a szuksegeshez kepest, tehat aki egy kicsit is akarta Puskast, annak mar legalabb 3-4, de inkabb 6-8 napja meg is van. Nagyon siman megszerezheto volt, aki az utolso 2-3 napban konyorog a maradek 1825 xp-ert, az nem is akarta igazan...Es mondom, ne ertsetek felre, remelem mndenki meg tudta szerezni, es kurvara sajnalom, ha valaki lemarad rola, de aki tenyleg, tenyleg igazan akarta ot, ahogy en is, az mar reg meg is szerezte
-
thebigK
addikt
akanji
-
Digestive
veterán

Ezt a lapot amúgy is nagyon ki szerettem volna próbálni.
-
raven84
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gratula!
Undormány ez az xp/meccs faszság az eatől, gondolom már senki nem akar játszani a játékukkal és így veszik rá azt embereket. Eddig meg beraktak ilyen tolj egy meccset 3k xpért az utolsó héten. -
Woodslave
félisten
Az új 93+ pick Kvaradona. Nem rossz értékben az sbchez képest
-
Sirandrish
legenda
Egy nem mindennapi grind vége...
Szerintem nincs más player akiért megtettem volna
-
thebigK
addikt
a feature squad ellen kell menni úgytudom
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és mi? mert nekem sem
-
|AP|
veterán
na, addig-addig grindoltam míg feljutottam elite-be
Innen már csak SB, az gyorsabban pörög -
EA's hit
addikt
válasz
üzenetére
Mindent megpróbáltam, ami a tudásomból kitelt. A hangkártya drivert egy darabig nem engedte frissíteni, aztán teljesen eltűnt, mintha nem is lenne telepítve, de telepíteni sem engedi. Bekapcsolom a gépet, pár percig működik a hang, utána elszáll. Több hasonló problémát is találtam neten, fórumokon, kipróbáltam az ott leírt 3247 féle megoldást, de egyik sem segített.
-
EA's hit
addikt
Valami istenseg nagyon nem akarja, hogy folytassam ezt a jatekot
1,5 hete vittem el a kontrolleremet szervizbe, azota egy regi szar Logitech kontival jatszottam, hat jo szar is volt. Ma kaptam meg a kicserelt, uj kontrolleremet, erre ma meg a laptopom adta be az unalmast
Holnap valoszinuleg az is mehet szervizbe, igy aztan plane nem lesz jatek.Offtopic: nincs kozottunk veletlenul egy IT-mester, aki tavolbol meg tudja mondani, miert tunt el mindenfele hanglejatszas a gepemrol?
-
Z'Z"
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
De megdurgatod őket 3 perc alatt ha meg végigmegy 15 perc goloromokkel..
-
Sirandrish
legenda
Nah 3:0nál kilépett az ellen...kaptam kemény 42 (igen, NEGYVENKETTŐ) EXP-t..
Maradok a gumis megoldásnál
Oh és feljutottam Div 8ba...juppi
-
thebigK
addikt
16w lett a wl, 14-2nél a brazilok kaptak még pár meccset, pickből bonmati, őt nagyon szerettem volna korábban, legalább megvan, tots pakk dupli grimaldo dupli salah, többi pakk zéró
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most nyomtam meg egyet...ezt is nyertem 5:2-re nem lépett ki így vegigment a meccs.

Nem gyorsabb ez úgy se szerintem..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave
üzenetére
Div 9be vagyok, mivel nem játszok, és 2szer vettem a controllert a kezembe, mindkétszer nyertem, de az egyik gyerek a 85. percben lépett ki, és akkor csak 75exp-t kaptam hiába vezettem 2-3 góllal.
Tehát csak akkor érné meg energiát fektetni bele ha megkapnám a 100 EXP-t akkor is ha kilépnek, de sajna nem. Vagy ha az elején kilépnének...bár sanszos hogy akkor még a 75öt se adja ide..Mellesleg vagy épp Youtube-ozok közbe, vagy kutyát sétáltatok, vagy ebédelek, vagy akármi...20 percenként ránézek, indítok egy új meccset oszt annyi

-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Amúgy ez így nem teljesen igaz. Próbáltam 24-200ms-ig minden féle pinggel (egy programmal európai körúttal kaptam a pocketeket) és azért bár a 300 is játszható volt és folyamatosnak tűnt, még gólt is tudtam lőni, sőt nyerni is, de kevesebbet. Emellett rengeteg volt a védőm által elhagyott labda. Viszont a kapusom jobban védett.
-
Aguinaga
őstag
Hála isten, megvagyok Puskással, lassan egy hete, azóta szinte be se kapcsoltam a jatékot, szerintem ezt akarták elérni...
Ja, tegnap 84+ pickből jött egy Ferran Torres, de ki se próbáltam.
-
kapeti07
senior tag
FB csoportban olvastam, hogy van akinál már megy, van akinél nem a 100xp/rivals(champs). De ha 3-0-nál rq-zik az ellenfél akkor kevesebbet kapsz. Az egyik játékos így kapott csak 71xp-t. Ez is változik mint a coin amit kapsz meccsenként.
Akkor a 35 meccsem amit le kellene tolnom az lehet 50 is akár.
Ezek megőrültek
Többet pént nem lát tőlem ez a banda.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
hányadik divben vagy amúgy? Nyomod az sb-t nem tudom elhinni hogy abban a divben ahol vagy (gondolom alacsony mert nem szoktál játszani). Ne tudnál elverni embereket.

gyorsabban haladnál
-
toxicjew
addikt
Na tessék, lehet grindolni
(De jó, hogy nekem nem kell...) -
EA's hit
addikt
Na legalább ez a 82+ pick végre újra dobál foddereket a múlt heti hulladék után. Nyilván semmi extra de már vagy 4-5-6 spec lap esett 70 pickből. Igaz a múlt hét úgy leszívta a klubomat hogy most sem tudok már többet kirakni, 86 felett nincs gold lapom, és a gold common is elfogyott

-
bodnar123
őstag
Elég valószínű, hogy nem számít a 20 vagy 30 ping különbség. A stabilitás valószínűleg annál inkább. Általában ha egy ügyes youtubert megnézel, akkor nem ugrál összevissza a ping. Folyamatosan 20 mondjuk. Nekem meg 24-30 a legjobb. Amikor viszont már megy a meccs akkor stabilan egy számot mutat. Valszeg a gond itt van. Valamit ez alapján állít be a játék, de attól még az én netem nem annyi fixen. Valszeg ezért teleportálgatnak a játékosok minden passz után, meg ezért villog a piros kurzor, meg tűnik el. Ugy meg nehéz fejpárbajt nyerni, hogy épp a játék nem tudja, hogy azt a játékost irányítom.
-
Woodslave
félisten
Játszottam pár meccset 1000-es digin. A ping 18-20. Lehet placebo vagy a taktika vagy reggel vagy mittomen de jobbnak érződik a játék. Tudtam nyerni rivals meccseket. Nyilván a wl eredményt sokban nem befolyásolná...
-
bodnar123
őstag
Csak úgy mint múlt héten megint 12 win és egyet leadtam brazil csapattal. A packokért megérte.... Valahol az elején jött egy saliba. Végre van egy 98as lapom Puskáson kívül. Ja első 3 meccset buktam. A legesélytelenebb meccseket ott kaptam. 0 cm hitbox megvolt. De aztán a szokásos, a gép felhozott . Ja a wl reward semmi.
-
Woodslave
félisten
Gyorsan lepörgettem 100 picket már majdnem beírtam egy promo lap se jött erre softban után konzolon elnyitottam a picket Bentancur..
tök jó ki helyette Mattheus Kroos... Valverde se játszik bármilyen jó Lothar az csak Lothar. Lehet Kroos helyett ő annyira soha nem jött be -
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem dőlök a kardomba ha nem lesz meg.
Igazából csak a kozmetika miatt kellene, sokkal többet nem játszanék a játékkal csak azért mert megvan.
Esélyes hogybez az utolsó szezonom amibe komolyabb időt öltem. Itt a nyár, annyi mást lehet csinálni.
Ha meg szar idő van, akkor ott a GT7
Azt hiszem most el tudtam annyira engedni a játékot, hogy nem veszem meg a következőt
-
Sirandrish
legenda
-
|AP|
veterán
hát így nem lesz meg Öcsi bácsi...
-
Woodslave
félisten
Na mivel vége a szezonnak úgy gondoltam ha sikerül feljutok. Tudom nem nagy szám de veretlenül végig tudtam menni div 2-n. Tudom semi pro ellenfelek ellen.
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Fifa 22 után most egy jó ideje nyomom online season-be a játékot, de kezdek már besokallni kicsit. Tudnátok valami jó felállást javasolni és hozzá játékos instrukciókat?
4321 felállást erőltetem, de egyszerűen semmilyen beállítás nem vált be még, nem úgy futnak üresbe a játékosok, ahogy azt a régebbi játékokban megszoktam instrukciók nélkül.
Köszönöm -
EA's hit
addikt
Eddig is tudtuk hogy fogyatékos vagy, nem kell bizonygatnod, maradj csak a kick off glitcheknél
-
EA's hit
addikt
Na akkor eldőlt, hogy a jövő évit is megveszem
Az első naptól kezdve rá fogok gyűjteni, amint megszerzem, onnantól fixen ő lesz végig a kapusom. -
Woodslave
félisten
reggel egyet játszottam, div 2 utolsó zászló. Simán nyertem 5-0 első félidőben. Utolsó meccsnek nem mentem neki, egyrészt nem igazán érzem hogy tovább kellene menni (bár div 2-től is paráztam és továbbra se kaptam ki) meg tudom milyenek a feljutós meccsek nem volt kedvem idegbe jönni ilyen jó élmény után

nagyon viszket a tenyerem az app grindre de úgy döntöttem bojkottálom a 81+ pp-t
na jó csináltam még 4-et hogy kerek 1650-el fejezzem be ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kapeti07
senior tag
Nekem kell még 3450 xp kell még. Kezdem elengedni, bár volt olyan szezon ahol a végén adtak 4000 xp-t ha jól emlékszem.
Ma reggel megcsináltam a francia kupát. Nem is gondoltam volna, de másfél óra alatt meglett. Csak 1x kaptam ki, bár így menne a Rivals/WL is.
A pakkok amiket kaptam persze értékelhetetlenek voltak. De nekem az XP kellett most nagyon. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
jah... nulla XP ma is... Nyilván nem érdekel már sok embert, mert mindenki Puskással rohangál már, de azért nem bánnám ha jönne még legalább 2000

-
Kristof_94
nagyúr
Csúcson a kontent.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ST, imádom.
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Régebben mindig cf-be használtam, ott szerettem a legjobban...de most St...
-
Kristof_94
nagyúr
Nálatok Puskás milyen pozícióban játszik? St vagy cam?
-
toxicjew
addikt
Szépen lassan elengedem a grindot. Elég jó ez a csapat már így is. Persze csinalgatom őket továbbra is, de nem viszem túlzásba. Elég unalmas már
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
az szép, nekem csak gold lapok voltak benne

Puskáshoz még 1900XP kell, eddig mindig volt az utolsó héten 2000XP-s object, hátha nem pont most változtatnak rajta
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Most buktam zsinórban két tizipárbajt friendlybe.
Ha ezt a sokat szidott, scriptelt, bugos, hibáktól hemzsegő játékot egy 1-től 100-as skálán kellene értékelni és adnék rá egy 1.5/100-at, akkor a közösségre, ellenfeleimre 1.1/100-at. Talán maga a játék is azért olyan amilyen, mert a szellemi nívó átlagban ezt kívánja. 
-
EA's hit
addikt
Ennél a francia kupánál gusztustalanabb játékmódot én még nem láttam. Egy óra alatt sikerült 1 db meccset megnyerni
Emellett legalább 8x vezettem, de senki nem lépett ki 1-0-nál, mind kiegyenlített, szóval 1-1-nél kiléptem én. Múlt héten az olasz kupánál mindegyik ellenfelem kilépett 1-0-nál, ha megszereztem a vezetést, most senki. A játékmenet meg gusztustalan. Ahogy az egész kupa is
Ja és MINDENKINÉL ott van a nyomorult Barcola, kivéve annál, akinek toty Mbappé-gotg Henry volt a csatársora
Jó fos rewardokat is ad, főleg így júliusban, valószínűleg hanyagolom is innentől. -
bubuska10
senior tag
Friendlyben 155 góllal lőttem többet eddig, mint az ellenfeleim. Ez a stat nem a dominanciát és nagyszerűséget mutatja, hanem azt, h az ellenfelek sose lépnek ki.
Öt-null, hadd menjen, hátha visszahozom másfél perc alatt! -
Sirandrish
legenda
84x20
Remélem adnak még vagy 2K EXP-t az utolsó 3 napra, mert sírva fakadok
-
EA's hit
addikt
Nálam az a Valverde hatalmas csalódás volt, CM-ben is, CDM-ben is próbáltam, de súlytalan, észrevehetetlen volt. Hetekkel ezelőtt ki is került a csapatból, aztán mostanra sbc-be is került sajnos, pedig nagyon örültem, mikor kinyitottam La Liga tots alatt.
-
Woodslave
félisten
válasz
stilo18
üzenetére
Nem okoskodás

Na kipróbáltam. Qrva jó tényleg. Gyors ott van mindenhol.
Ezért utálom ezt a játékot. Két napja div 2-be jutottam azóta egyszer nem kaptam ki. Most is 30 perc 4-0 ide. Persze nem ezt utálom hanem azt ha mondjuk hétfőn vagy kedden játszani fogok taknyosra szopatnak majd ugyanezzel a csapattal és taktikaval.

Valverde 9.6 pont 1 assist. 4-5-1 jobb cam come back. Tudom furcsa de vhogy jól mozognak vannak kimondottan szelsok bár hajlamosak cserélni a camokkal valszeg vmi stat vagy work rate dolog esetleg én húzom xarul őket.
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egy utolsó tipp, aztán nem akarok bele okoskodni...
4321-nél keress olyan taktikát, ahol 71 a depth...tudom nerfet kapott, de szerintem még mindig jól működik azért...és hátha úgy Neked is szimpatikusabb lenne az egész rendszer...(Néha cimborámmal szoktam coop -ozni, ő se szereti amúgy... mindig mondja, hogy hiányzik neki a szélső rész, a szélen mozgó játékosok....)
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én 4321-ben játszok, (az amúgy a profik által szeretett felállás) ő a balance-os középpályásom, a többiek stay back-en vannak....
Valverde high/high, tényleg kb mindenhol ott van, nem fárad, gyors, jól is védekezik, támadásban is simán lehet egy másod hullámban számítani rá... -
Kristof_94
nagyúr
Nekem Watkins jött valami plusszos csomagból. Nem jutottam vele előrébb. WL rank 5, Musiala és valami Bayernes csaj a 2 pick. Csomagokban semmi.
-
raven84
senior tag
Valaki azt magyarázza már el, hogy miért van 3 féle gameplay ebben a kula játékban. Rival is más, wl is, kupa is. Ha SBznék gondolom az is más lenne.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én meg töröltem ezt a játékot.
Francia kupa reward. Mind 83as persze dupla. Mehettek a kukába.
Másik kupa 87x4 1db88as.
84x5 mind 84.
Esti 86x2 mind 86. Minden pakk csak azt adja ami rá van írva. Minden percert kár amit ezzel töltök.
Most egy kis szünet jön. Ideje valami mással játszani. -
Woodslave
félisten
Kiraktam egy icon picket Suker hát mindegy kb ez is
-
|AP|
veterán
hát ma nem sok XP-t dobtak ki...
-
Woodslave
félisten
Semmi értelme ennek a játéknak. Megcsináltam az összes napi uppot jött egy csomó exchange fodder. Ok csinálok belőle megint 30 picket de minek.

Jó mondjuk nem kötelező nem tudom minek fakadtam ki
-
thebigK
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
én 4/4et lehoztam (leszenvedtem) a brazilokkal a 83x20ért, mondjuk nem érte meg, de most tényleg sirni tudnék a gameplay, meg úgy az ellenfelek taktikája miatt, érzésre nálam idén most a legszarabb az egész. Az "új" promobol eddig sajna csak egy kökcu, meg egy pellistri jött
-
Woodslave
félisten
Na gyerek megcsinálta a 11 wint. Rice és Valverde packok pickek semmi extra. Pár hete qrva jó lett volna most kinek kellenek már ezek... Inkább grindelem az appot
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azt tartom, hogy ha annyira nagyon-nagyon akartad volna Puskast (vagy barki mas, aki meg most kuzd az utolso xp-kert), akkor ma reg meglenne par online meccsel. Aki igazan akar egy 35-os szinten jaro lapot, az nem azt nezi, hogy vajon a szezon vegeig ki tudja-e huzni ot vsak offline meccsekkel, hanem megcsinal MINDENT, hogy mar a storyline vege elott minimum 1 hettel kesz legyen vele.
Ha IGAZAN akar az ember egy lapot, akkor nem var az utolso napokig a megszerzesevel, hanem megy es megszerzi.
En nagyon orulok, ha mindenki (foleg a magyar jatekosok) eleri Puskast, aki akarja (tenyleg!), de basszus, minden storylineban legalabb 20-30% plusz xp-t adnak ki a szuksegeshez kepest, tehat aki egy kicsit is akarta Puskast, annak mar legalabb 3-4, de inkabb 6-8 napja meg is van. Nagyon siman megszerezheto volt, aki az utolso 2-3 napban konyorog a maradek 1825 xp-ert, az nem is akarta igazan...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)