- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Nekem is megjött sawa. Végre egy bug ami jó nekem.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sirandrish #11995 üzenetére
-
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish #11995 üzenetére
Fiamnak is most durrant...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #11991 üzenetére
Most írt kolléga..icon pick Sawa
-
Aguinaga
őstag
Ez a Baggio, apám :)
Mindenképp kirakom, csak ő lövi a tiziket ezentúl -
stilo18
addikt
Egyszerűen nevetséges, hogy nem lehet megcsinálni az sbc-ket, mert folyamatosan kidobálja az embert...
-
raven84
senior tag
Ebben a naptári évben ilyen fos gameplay még nem volt mint most wlen. 9ig bírtam, a többit leadtam. Tényleg megfelezték a szervereket baszki. Jött egy Bellingham, ő azért még befért.
-
Digestive
veterán
Megnéztem most pale toolsban. 380 db 89-99es lapom van. Meg még 190db kibontatlan 89 exchange pack.
Úgyh kb 2 ilyen túlárazott sbct is ki tudnék rakni, de a mostani lapok egyik sem kell. Hátha jön még valami érdekesebb.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #11983 üzenetére
Nem tudom ezeket a 93as csapatokat hogy gondolták.
Nálam 84x10 általában két spec lap többi gold, és jó esetben kiad egy 87-88as csapatot.
85x10 talán van benne egy db 93as vagy nagyobb. A többi 90 alatti. Ez is max 90es csapat.
Nekem ez egyenlőre a lehetetlen küldetés. -
Digestive
veterán
950db 82+ pick után nekem is jött végre egy felső polcos.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11981 üzenetére
Mar Ginolanal is messzire gurult a gyogyszeruk, de ez mindennel nevetsegesebb
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #11980 üzenetére
Most nézem hogy ráadásul mindegyikbe kell egy totw/tots
Ezek betegek -
Sirandrish
legenda
27 darab 93as csapat kell Hammhoz?
-
gjoe
addikt
Azért jól jellemzi ezt a sóher bandát, hogy este 7 és kivag meccsből. Nem lehet játszani, de még sbct sem kirakni. Gondolom a szervereket már megfeleztek mert spórolni kell.
-
-
EA's hit
őstag
Életem először nyitottam ki bármelyik lapját, korábban még az augusztusi végtelen grindokban sem sikerült egyik verzióját sem, sem rendes packból, sem ikon upokból. Leszarom hogy augusztus van, ezen most kurv*nagyot üvöltöttem
-
raven84
senior tag
Azt sem tudom minek csinálgatom a pickeket már. De jött egy ilyesmi megint. Már előre félek a 25től, idén ellőtte ma fifa luckom a következő 3 évre.
-
EA's hit
őstag
Nekem egesz este csak egy futties Dempseyt es rengeteg ertelelhetetlen szar fodder jott, aztan ma reggel ebredezes kozben az 1096. pickbol jott vegre egy Vieira
-
raven84
senior tag
Nah már csak R9 kell és kész is vagyok az idei játékkal. Egy Futties Varanet vagy Luciot mondjuk még kiraknék.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #11970 üzenetére
Megjött az első W -
toxicjew
addikt
Na csinálhatom én itt a százas pickeket, ha nektek ilyeneket dob
Ide Felix volt a legjobb. De van még végtelen sok csomag...
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #11964 üzenetére
Na a 92+ adta
Mondjuk nem hiszem hogy Butra mellé még egy u11-es méret kellene
-
Digestive
veterán
Na ez már fasza kis 82es pick.
-
Woodslave
félisten
Futbin bojkottálja Ona Battilet?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #11961 üzenetére
Jött még egy Kulibáli meg egy Kásemíró...szóval a javát én már kiszedtem...ti jösztök
-
Woodslave
félisten
Komolyan nevetséges ez a cég hogy minden qrva promo napon lerohad a szerver
-
Woodslave
félisten
Na Ona megérkezett meg se nézem hogy 50k
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #11951 üzenetére
Most engem is szivatott kicsit, de sikerült megkerülni
-
raven84
senior tag
Sajna se Hamm se Gino nem mozgat meg, Kéne egy Cruyff vagy R9 sbc.
-
Dzsoki92
senior tag
Arról van valami hír, hogy a Team 4 mellett milyen lapok jönnek vissza ?
-
toxicjew
addikt
Múlt héten kihagytam, de most újra felkészültem
-
EA's hit
őstag
Én is gondolkoztam sokáig azon a toty Sawán, de végül nem raktam ki, csak hát most már nehezen fog beférni, de azért ki akarom próbálni
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #11940 üzenetére
Bergkampot viszont biztos kipróbálhatod
-
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #11940 üzenetére
Igen ő sbc lesz.
-
gjoe
addikt
-
bodnar123
őstag
Kíváncsi leszek, hogy az ufl-ben is teleportálni fog e a labda este 7 után csúcsidőben. Na meg hogy a taktikád a szerverek vagy a kapcsolatod állapotától függ majd, vagy attól amit beállítasz. Ennél szarabb az sem lehet max máshogyan szar. Esetleg a kaszinó hiánya miatt nem fogod játszani. Egy tuti. Egy kompetitív játékban hogy nem számít mit látsz éppen a pályán, nem számít hogy hol vagy a védővel... Mintha codban az hogy fedezékben vagy, az csak 60% esélyt adna arra hogy nem lőnek le. Majd zsinórban 8szor egymás után kilőnek fal mögül. Mert ea valószínűség számítása így működik.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #11928 üzenetére
Igen, számít. Az első benyomás nagyon fontos, és az alapján kétlem, hogy sok embert lesz képes megtartani a játék. Mivel ingyenes, így semmit nem veszítünk azzal, ha csak hónapok múlva lesz játszható, de nekik addig az bevétel kiesés. De ne legyen igazam.
AP: én játszottam vele és még mindig nagyon fapadosza gameplay. Őszintén nem teljesen értem, hogy mire gondolnak az alatt, hogy rengeteget fejlődött. Jobb lett, de ez még messze van a céltól sztem. Ettől függetlenül én is játszani fogom majd és hajrá nekik
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew #11927 üzenetére
hát... pedig nagyon úgy néz ki, hogy bevállalják:
a második teszthétvégén nem próbáltam, de állítólag nagyon nagy volt a fejlődés az elsőhöz viszonyítva.
Szóval ha így folytatják, még akár jó (jobb) is lehet szeptemberig.
Nyilván nem lesz kész teljesen, de a FIFA/EAFC sincs kész sohaTényleg nem ettől várom a csodát, de legalább annyit szeretnék, hogy segítsen lejönni a szerről, ami az EA játéka...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sandros112 #11931 üzenetére
Szörnyű érzés lehet
-
evibly
senior tag
válasz
bubuska10 #11930 üzenetére
Grat! Remélem nálad működni fog ez a lap (ha befér egyáltalán
). Nálam egyszerűen szar, mindenhogy próbáltam, de a finishingje rettenetes, mellé, kapufa, sorolhatnám. Talán nem is skill kérdés ez, mert egy Weghorst, futties Werner, vagy Butra nálam sokkal-sokkal hatékonyabb és biztosabban fejez be, mint Bappé. Pedig örültem neki, mint majom a farkának
-
Sandros112
tag
Ma nekem adta az elite rivals reward: 99 VVD, így nem tudok a védelemhez nyúlni akárki jön. 97 Davies - 98 Saliba - 99 VVD - 99 Frimpong. Kár, hogy ilyen későn jött ez a VVD.
-
bubuska10
senior tag
Egész évben nem nyitottam még a gold lapját se. Tegnapelőtt jött a TOTS, ma meg ez. -
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish #11919 üzenetére
Nekem is mind a 6 dupli volt
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #11927 üzenetére
Most komolyan ez számít? A Fifa egy 30éves sorozat, mégse olvasok mást a forumon (és a FB csopikban) mint hogy laggokkal, glitchekkel, késésekkel, akadásokkal, bugokkal és scriptekkel van tele az egész játék..
30éves előnnyel sem tudják "elkészíteni" a játékot
Focizni azzal is lehet majd gondolom, ahogy packokat nyitogatni is. Mégis mi kell még egy Focis játékba? Biztos fapadosabb lesz, de legalább lehet majd más focis játékot is szidni -
|AP|
veterán
viszonylag friss hír, hogy az UFL is jön szeptemberben. Komolyan elgondolkodtam, hogy idén nem rendelem elő az EAFC-t.
Nem azért mert azt várom, hogy az UFL egyből jobb lesz, de kíváncsi vagyok rá. Túl sok időt töltök a fifával, bízom benne, hogy az UFL nem lesz ennyire addiktív és csak simán tudok néha játszani egy jót ha épp ahhoz van kedvem/időm -
Digestive
veterán
Picit mintha lehúzták volna a drop ratet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #11921 üzenetére
Nekem az a nehezen emészthető hogy annyira lutri az egész, hogy nyomhatod a pickeket a nap 24órájában, ha a f*sz rossz oldalán vagy, akkor sose kapsz semmit.
Rengeteg olyan játék van ahol lehet fizetni ahhoz hogy előnyhöz juss, ez nem újdonság. De azokba a játékokba ha nem fizetsz, de az idődet belerakod becsülettel, akkor meg tudsz szerezni bármit. Itt ez nemigaz. Csinálhatsz te hetente 2K picket. Nyithatsz 500 csomagot, tökmindegy.
Kinyitottam már nem tudom hány ezer csomagot, nem tudom hány ezer picket, de még se egy Messi, se egy Mbappe nem jött. Ronaldo is most jött csak...persze az a lapja ami ma már sz*rt se ér. ICON pickek is mindig duplák. 78 alatti játékosom nincs is, de mégis minden 89 Exchanges pakkból 40 dupla legalább -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #11917 üzenetére
egyszerűen a fifa (eafc) formátum annyira tetszik...
Ez a formula. Rakd bele az életed, vagy a havi fizetésed. Én is beleraktm menü grindot, mint itt sokan. Egyszerű szerencsejátékfüggőség. Ahhoz, hogy mindent megszerezz, ez sem elég. Az élet sem. Kell hozzá még a havi fizu. -
thebigK
addikt
ez az icon pick óriási scam, eddig az összeset megcsináltam, de eskü egybe nem volt még egy db futties se, csak ezek a gotg szarok
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #11913 üzenetére
Persze amúgy szavam se lehet igaz belerakom az időt a menű grindba ha már a játékban xar vagyok.
Azért nem fogom megvenni mert elveszi az életem nem tudok normálisan játszani csak főállásban de mivel nem fizetnek ezért nem túl okos dolog.
Valszeg elleszek az ufl- el bár qrvara nem vagyok focirajongó
egyszerűen a fifa (eafc) formátum annyira tetszik...
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish #11915 üzenetére
Hozzám is megérkezett, de őszintén a padra nem fér be már.
Az a gond, hogy jelenleg bármilyen TOTS lapnak jobban tudnék örülni.
mindenhova azokat a fos lapokat kéri
-
Kristof_94
Topikgazda
Atya ég. Mondom játszom pár rivals meccset, de ilyen szutyok még nem volt a játék, mint most. A delay valami rettenet, a korábbi sokszorosa, egy normális passzt nem tudtam adni, mert minden totál más irányba ment. Ott tartok, hogy nem tudom eldönteni a játék ilyen bugos szar vagy a kontrollerrel van megint valami. Esetleg mindkettő. Ha előbbi, akkor meg rohadtul nincs kedvem megint a hulladék DHL-el vagy kikkel sz*rakodni, hogy aztán a szervizből egy ugyan olyan fos kontrollert hozzanak vissza. Újat meg minek vegyek, ha nincs rá normális garancia, ahol a hibás helyett küldenek egy zsír újat. Nevetséges. Mindkét cég.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #11910 üzenetére
Az elégedetlenség
Azért kb 4x annyi értékes játékost nyitottál bő két hónap alatt, mint én 10 alatt. Jó nem jön neked heti 2 mint itt egy két embernek, de azért még így is jó vagy. Bár ha a csalódottságod arra jó, hogy ne vedd meg ezt a trágyát, akkor: szegény woodi, szerintem is igazságtalanság veled a játék és inkább hagyd abba jövőre megint.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #11909 üzenetére
Hát nekem továbbra se jött a kb 1300 db 81+ meg most a 700 db 82+ pickbol az összes 85+ 84+ 87+ pickből. Tudom másnak se.
Ikon pick Torres és Charlton. Utóbbinak legalább ára van bár padra se
-
toxicjew
addikt
Ne már
-
bodnar123
őstag
Elvárom, hogy a játék mivel komptetitívnek van csúfolva, ezért 80%ban ne a netcode döntse el a meccset, miközben a megjelenés után 10hónappal nem működik a kamera állítása custom mellett meccs közben. Bravó....
-
homerhamm
addikt
Mobileban 70-es játékosért ez jött.
-
evibly
senior tag
Én (ahogy kábé mindenki) hasonlóan a bőség zavarával küzdök, de végül Butra és futties Werner maradt meg a két csatár poszton. A tegnapi pikkból viszont kipottyant futties Grimaldo, na neki azért lett helye a középpályán
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11900 üzenetére
Az semmi, ha az egyikben ott lenne a toty lapja, a masikban meg a toty es a futties is, akkor lehetne 2 pickbol 3 Ronaldo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged