Hirdetés
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Én meg már letöröltem a játékot, de azért web appon még szórakoztam az sbckkel. Hát nem most esett ki a 98as Mbappe?
-
Woodslave
félisten
Jó ez az R9 nem állítja meg a fizikai világ
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #12193 üzenetére
Egyszer is elég lett volna
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #12191 üzenetére
Ezt a pár hetet kibirjuk
Siran: ja. Három acc van. A fő accon már nem játszok nem menűzök. Csak a gyk játszik wlt de nem igazán szereti most inkább fornite
A második accot nyomtam fel rendesen azon mindent csinálok de div 1-ben vagyok nem túl pihentető játszani.A harmadikat meg tegnap kezdtem amikor softban van a másikon akkor csinálom meg div8-ból div 5-ben vagyok itt azért kicsit szórakoztatóbb
De ja mondjuk napom nagy része erre megy el
-
stilo18
addikt
Fiam accjával nem tudom mi történt az elmúlt 2 napban, de egyszerűen nevetségessé vált, hogy mindent ki nyit
Lucio kivételével az összes Futties lapot kinyitotta ebből a teamből, mellé R9, Dinho, 98-as Bappe, 98-as Bellingham, 99-es Messi szóval... tényleg már csak nevetni tudunk rajta...Én is raktam vele az sbc-ket, nekem Dinho, Vieira, Gullit, de hát ők már nem ....ezek kivételével csak az alsó polcos Futties -ok jöttek...
-
szabyka95
őstag
Tegnap messi, ma lucio, ezzel meg van a 99-es csapat
Top 2-es PC-n, nem mintha szamitana, nem "WL ready team" -
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom nálam mi a gond, de eddig semmi komoly nyitás nem volt, pedig minden este szoktam egy kicsit pörgetni az sbcket. Lassan kellene egy búcsú wl is, szerintem 1 hónapja nem toltam ott.
-
bubuska10
senior tag
Most 2 db 83-as lapom volt, 83x2-t kinyitom, és az egyik dupli. Mi volt rá az odds?
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #12182 üzenetére
Persze nem akarok álszent lenni.
Beckham jött azóta még egy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #12180 üzenetére
305nél járok, de nem jött se Beckham, se Ferdinand, se Lucio..
Egy Gullit jött tegnap és annyi..
Emlékeim szerint neked 150 körül már jött egy 99es (Beckham), szóval még mindig azt mondom hogy bármennyire is fáj, neked jóval átlag feletti a luckod...biztos borzasztó lehet -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #12179 üzenetére
Kivéve akit írtam
428 db 84+ nem volt elég
-
Woodslave
félisten
Nekem jött egy Lucio reggel szóval a két brazil csoda hiányzik már csak. Főleg Dinho bár Saka is megoldja amit tudok.
-
toxicjew
addikt
Nos, én ezen a ponton fejezem be az idei részt. Szép volt
, jó volt
, elég volt
A másik topicban találkozunk
Ezzel a csapattal búcsúzom. -
Woodslave
félisten
Elkezdtem egy új accot qrva jó érzés örülni megint nyitasoknak
Kb fél óra
-
Sirandrish
legenda
Messiiiii in the house..
Hja..nem nyitottam, vettem...ennyi luckom sose lesz nyugi -
-
Woodslave
félisten
Jó a kvali. Legalább 5-en léptek ki 0-0-nàl mondjuk első támadás után bagy egyenlítés után. Egyik meccsen 5-1-ről kaptam ki hosszabbításban 8-5-re (pontosabban itt kiléptem) a dda erős volt valamikor
-
gjoe
addikt
Na mi a cserebogár. Animacioban medina és aubameyang jött. Majd utána csodálkoztam mennyi színes lap van ebben a 84x10 ben. Nem 2db.
Első ránézésre észre sem vettem dinhot
na pár napig nem panaszkodom.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #12154 üzenetére
Ja tok jo ez az uj evo
Most vettem eszre 2 van es az egyik 500 ezer coin -
Woodslave
félisten
Tudom hogy a csapat jórészt luck és menü grind nem számít mert skill stb. De akkor is agyfaxt tudok kapni amikor a 2.5 millió sbc Eusébio meg Hamm nem tud átmenni egy 50k Lucumin.
Tegnap próbáltam a 3-5-2-t qrva jó volt. Ma reggel már nem annyira
-
EA's hit
őstag
Azért ez a Lahm elég baszó kis lap lett, és végre valami újdonság, nem mindig ugyanaz a pár játékos kap csak 99-es lapot
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12158 üzenetére
Azt a rossz KDB-t dobd ki a picsába, aztán meg Bellinghamet is
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12151 üzenetére
Hát de mi az, hogy ott nincs CDM?!
Én is azt tolom évek óta (oké, 4-1-2-1-2, de az gyakorlatilag ugyanaz), és az egyik legfontosabb poszt a CDM... 4-3-1-2, azaz 2 CM (lehetőleg az egyik stay back, a másik támadóbb), meg egy CDM.
-
homerhamm
addikt
válasz
TrueGooner #12155 üzenetére
Ó, köszi, akkor nyomjuk tovább 25-be is.
Egyébként ikszet nem olvasok, mert egy nagy fos. -
Kristof_94
nagyúr
Jó ez az új evo, de egy Newcastle vagy magyar lap sem fér bele... Nem is értem a pace limitet, hülyék ezek.
-
homerhamm
addikt
Én is kérdezek egyet: lesz EAFC Mobile 25 vagy jövő ilyenkor 200-as játékosokkal rohangálunk?
-
TrueGooner
senior tag
FC25 bétával játszott innen valaki? Ha igen, mi a véleménye róla? Főleg gameplay érdekelne.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12149 üzenetére
CDM kb. minden felállásban van, mit használsz? Ahol nagyon nincs CDM, ott használd CB-ben.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #12146 üzenetére
Vieiranal klasszikusabb/jobb cdm talán nincs a játékban. De nem cm.
-
Sirandrish
legenda
Futties ICON MIVAAAAAN??
Hja semmi -
Sirandrish
legenda
Jött egy Vieira...
CM-ben jobb lehet mint De Bruyne 98as lapja? -
toxicjew
addikt
Potyogtetem itt a dolgokat, jött egy Bellinghem meg Socrates. Nyilván kipróbálom őket.
-
Woodslave
félisten
Véletlenül wifin játszottam két meccset villogott minden de mégis simán nyertem mindkettőt. Lehet ez a titok hogy kompenzálja xar kapcsolatomat
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #12138 üzenetére
Ja az más
Na 152-ik 84+ megérkezett Beckham is
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #12134 üzenetére
Nálam Messi csere. Nagyon nem jött be. Gondoltam már csak ezekből a packokbol van esély vmi 99-es futties lapra
Toxic: 12+/-t csináltam akit eddig még nem láttam az Socrates.
-
toxicjew
addikt
Ha még nem tűnt volna fel, bekerült a 93+ icon pick és nincs rajta limit
Párat megcsináltam, de Sheva volt a legjobb.
-
Woodslave
félisten
Megvettem két 650k packot. Todibo volt mindkettőben a csúcs. Mekkora lehet ha erre vki igazi pénzt ad ki..
A wlt 13/9 l-ről indítottam tudtam hogy 14-re esélyem nincs teljesen mindegy milyen csapatom van. 4 meccsen közöm nem volt a játékhoz. Természetesen utolsón 10 perc alatt vertem 3 gólt...
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #12130 üzenetére
Ja lehet. De nekem este 10 db 84x10 mind úgy nézett ki mint amiket felraktam képeket. Egyben sem volt.
Nekem más a pack luck. Tízes skálán mínuszban van az enyém. -
EA's hit
őstag
68 db tots lapom van, pedig semmi extrat nem csinalok, csak nyomom az sbc-ket amiota lehet. Igen, paletools-szal, mert 100x gyorsabb es egyszerubb, nem ertem, miert nem hasznalod. Raadasul rengeteg nagy ratinges sbc-be 3-4-esevel dobalom bele a totsokat, ha ugy jon ki, megis egyre csak gyulik. Eusebio kirakhato lett volna 0 tots lappal, en megis beleraktam vagy 20-30-at szerintem.
-
gjoe
addikt
válasz
Sandros112 #12121 üzenetére
Azzal csak egy gond van ha megnezed miket nyitok, hogy tots lap nincs bennük. Így még if upgrade is kell.
Szóval nagyon nem éri meg. Non-stop csinalhatnam a rengeteg upgredet és egy napi ilyen meló eredménye egy 93as csapat.
Na nekem erre nincs energiám. Pláne hogy nem használok paleot. -
Digestive
veterán
Több hét kihagyás után elkezdtem a WL-t. 10/8 eddig. Felváltva játszom a meccseket két csapattal. Van az alap csapat és az öregfiúk.
-
toxicjew
addikt
Nekem Karchaoui jött meg Benzema, közben meg kiraktam Ginolat.
-
Aguinaga
őstag
Hát, most rövid időn belül jött egy GOTG Gullit meg egy Copa America-s Messi.
Nem panaszkodok ma. -
-
toxicjew
addikt
De cigányok ezek
Akkor marad Ginola.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #12112 üzenetére
Jobb lenne megvenni mint kirakni
De végre megjött Henry is
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #12112 üzenetére
De. Ez így elég nevetséges. És tulárazott.
Na egy 85x10
Nálam ilyeneket ad.
-
Sirandrish
legenda
Nem valami 99es Maldiniről szólt a fáma?
96os jött be... -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #12110 üzenetére
Nálam az a valverde a kezdoben van. Tuti nem megy sbcbe. Most hamm Toty lapja volt használva az objektív miatt és tetszett szóval lehet azt kirakom majd valamikor.
Nálam majd akkor sikerül ha minden is nyitható lesz és jön a porgetheto 85x10.
Amugy jól jellemzi a játékot, hogy rivalsnal néha vesztenem kell nehogy felmenjek elitbe.
Én tuti nem vagyok elit játékos, de még div1 sem. -
Woodslave
félisten
Mármint hogy birjuk lappal vagy idegzettel? Lapom qrva sok volt még Hamm után is bár ha nem jön a 84+ akkor kicsit bajban lettem volna az utolsó 6 csapatnál mert 97+ lapokat nem nagyon akartam bekwrakni bár mondjuk Olmo ment beke de valazeg Valverdet se sajnáltam volna.
Amúgy semmi értelme ugyanez lenne Wernerrel is de én jobban szeretem a menü grindot mint a játékot
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #12101 üzenetére
Nem is értem hogy tudtok ilyeneket kirakni.
Mondjuk 3 napja egy sbct sem raktam ki. Majd holnap újra raprobalok.
Nálam a 84x10 általában 2db színes lap és max 91es, a többi gold. 85x10 na itt már van 4-5 db színes lap de max 92. És kB minden tizedik nyitasban van 94es vagy nagyobb lap. Így ez nekem egy lehetetlen küldetés. -
raven84
senior tag
Gondolom az általános beleszarásnak köszönhetően végre először meglett idén a 16w ezzel a csapattal:
Én ezzel búcsúzom is a 24től és a fórumtól is, ha lesznek preseason questek majd visszarakom a gémet és azokat letolom. Viszlát a 25ben egy hónap múlva!
-
stilo18
addikt
Elkerülte a figyelmem, vagy senki nem dobta be, hogy elindult a 84x10-es grind vonat?
-
Woodslave
félisten
Feljutottam div 1-be win megvan talán ezt a hetet kibírom.
Első div 1 meccsen Eusebio power shootja után lépett is ki a kolléga
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #12098 üzenetére
Ja nekem is jött. Meg 5 Todibo és egy Adama meg 2 Riise
Mondjuk ezzel a 84+ sbcvel se könnyű kirakni 20 94-es squadot
Új hozzászólás Aktív témák
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Iphone SE3 2022 128GB Tökéletes , Nagyon Jó AKKU,Garancia, Üzletből
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest