Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cabal

tag

válasz kodmen #9690 üzenetére

Szia!

Én most vettem Onyx c67ml-t. Még nem nyomkodtam sokat, mert a fa alá lesz, de azért nyilván ránéztem.
    Android alapú, gyárilag van rajta google play, nem kell rámókolni. A beépített olvasója elég gyorsan lapoz, könnyen elérhetőek rajta a főbb beállítások. De mivel android alapú (4.2) könnyű telepíteni rá másik olvasót is, akár az Amazon Kindle is felmehet rá. :) Én az AlReader-t és a CoolReadert feltettem rá gyorsan, rendben működnek, ahogy kell. Tud zenét is lejátszani, ha ez érdekes lehet olvasás közben és van saját felolvasója is. Magyarul természetesen nem tud. (De a playen szerintem van olyan is.)

Sokat agyaltam mit vegyek, pw2, touch lux 2, illetve e között. A touch lux 2-t nyomogattam egy pw2 mellett az egyik MM-ben, és hát nem tetszett a lapozási sebessége... (Az asszonynak a fehér verzió bejött volna...)
    A minősége egyelőre jónak tűnik, a gombok illetve a készülék nem recseg. A ház viszonylag sima műanyag, szerintem ennél jobb a Wayteq gumírozott borítása. (A touch lux 2 is sima csúszós fajta.) Amiért ezt nem veszem nagyon negatívumnak, hogy úgyis tokban lesz tartva/hordva.

A készenlétről nem tudok nyilatkozni, mert mint mondtam, még nincs napi használatban. Viszont készenlétből hamar kikapcsol. (Ez nyilván állítható) De ez szerintem az android alapú készülékek nagy részénél így van beállítva, ezzel is spórolnak az akkuidőn. Viszonylag gyorsan bekapcsol amúgy, kb. fél perc a boot idő.

A világítása szép homogén, 1/3 fényerő alatt használtam. Wifire könnyen csatlakozott.

Hirtelen ennyi, remélem segít a döntésben.

• kuruczz

tag

válasz kodmen #9690 üzenetére

Az Icarus olyannyira=a WayteQ-el, hogy annak a rootolásával rootoltam az enyémet, szóval teljesen. Ebben az esetben WayteQ c. Onyx. Nekem 5 napig volt Onyx c65-öm (írd be a keresőbe, hogy népítélet, és megtalálod mit írtam róla, meg azt is, mit írtam a WayteQ-ről). Mai fejemmel (is) WayteQ-et vennék.

Új hozzászólás Aktív témák