- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Persze, rosszabb nem lesz, de nem biztos, hogy élvezetes lesz az olvasás. Ha nem tudja kényelmesen fogni azt az olvasót, akkor nem fogja annyira szeretni - ha nem fogja annyira szeretni, lehet, hogy nem is akar majd jobbat. Míg ha vesz egy normálisabbat, akkor ha mégsem jön be, kis veszteséggel el tudja adni, de egy noname valamit nem nagyon fog tudni eladni.
Én eredetileg az Icarus Illumina HD-t néztem ki magamnak, az árban is elfogadható volt, van gombja is, meg érintőkijelző is, aztán majd kiválasztom, hogy mikor melyiket használom. Aztán megláttam a barátnőm Kindle-jét, és nagyon megtetszett, hogy nincs rajta gomb, mert az olyan elegáns (nekem). Ezért elkezdtem olyat vadászni, ami hasonlóan néz ki, tudja azt, amit az Illumina HD, és nem Kindle. Így lett belőle az Aura. Eszem ágában sem volt másfélszer annyit kiadni érte, de miután megláttam, hogy létezik olyan, ami jó is, meg nagyon tetszik is, úgy döntöttem, hogy nekem megéri - mivel miután megláttam, semmi mással nem lettem volna elégedett. Először jött a tudás, után a külső, és nőneműként nekem az adott kütyü külseje is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest