- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
az egyenetlenség nekem beleférős kompromisszum, nem akartam sokat költeni rá, mert számítottam a hideg fényes problémára. azzal meg még kísérletezek
(#4971) grosy és (#4973) ZooLee: valószínűleg ezekbe a kérdésekbe már egyéni preferenciák és alkati adottságok is beleszólnak. nekem elég egyértelműen a következő a preferenciasorrenden:
1. ambiens fény
2. meleg lokális fény (ie. csiptetős lámpa)
3-4. hideg lokális fény és hideg közvetlen megvilágítás (hideg csiptetősöm nincs, de vszleg valamivel jobb lenne, mint a közvetlen)
5. LCDnagy kérdés, hogy ha lenne meleg fényű közvetlen megvilágítás, akkor az hová lyukadna ki. asszem arra még kell egy kicsit várni
(#4972) koncsik: ülve olvasáshoz jó a felső LED, mert ott az olvasó felső kávája van a legközelebb a szemedhez, és az zavarna, ha alulról világítana. fekvésben többféle variáció is van, de jellemzően az alsó káva van közelebb.
nekem a kindle az epub hiánya miatt, ha nem is kizárt, de valószínűtlen. tudom, hogy calibre, én is azt használom, viszont a telefonon is epub megy (aldiko), és nem feltétlen akarok egy párhuzamos mobi fát is karbantartani. persze van az a pénz
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest