- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
Libretom #16230 üzenetére
Olvasgatom a külföldi fogadtatást. Csalódottság a köbön, csak néha vegyül bele valami kis pozitívum. A legtöbben a színhőmérséklet állítást hiányolják, és sokaknál ez már vízválasztó is. annyira várták.
Szerintem az volt a kötelező minimum, amire már éppen azt mondhatják az Amazonnál, hogy igen, csináltunk valamit. Csökkentettünk a méreten, de csak a vastagságon, könnyebbé tettük, de csak egy picivel. javítottunk a világításon, de csak egy LED-et tettünk hozzá, beletettük a bluetooth-t, mert már az összes többi olvasónkban benne van. és javítottunk a dizájnon, de csak a kijelzőt mertük egy síkba hozni a kávával, és vízálló is lett, mert a reklámképeken jól mutat vizesen (habár gombok nélkül úgyse sok értelme nem lesz).
Ennél azért mindenki többre számított.Én személy szerint örülök a ráncfelvarrásnak, és ha a kontraszt javult a PW3-hoz képest (értem én, hampidampi, hogy nem, csak nehéz beletörődni), valamint sikerült egy árnyékot nem vető, rejtett LED-es, egyenletes világítást produkálni, én már elégedett leszek a PW4-gyel. És én sem raktam volna bele színhőmérséklet állítást a helyükben, ha még nem képesek egyenletesen megvilágítani vele a kijelzőt a teljes fényerő-tartományban. (A Voyage sárgás LED-jei nekem tökéletesek éjszaka.)
"De aki újonnan venne, annak nagyon megéri." Szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest