Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz LittleBiG007 #16232 üzenetére
Én egy 7 colos, vízálló, állítható színhőmérsékletű, inverz móddal is rendelkező Voyage-re várok. Jó lenne még PB-os mappa kezelés is, de nem vagyok telhetetlen. Tudom hogy az Amazon a saját ócska rendszerét sosem adná fel.
(#16225) Ajándékok:
Kicsit előreszaladtál, nem? -
Libretom
aktív tag
válasz LittleBiG007 #16232 üzenetére
Sajnos a Voyage-hoz képes igazából egy dologban van előrelépés, az pedig az ár. Igen fontos, mert ár-érték arányban ez igen jó vétel lesz. Viszont a méretben semmi előrelépés nincs, és az egyenletes megvilágításhoz a több led biztosan hasznos volna. (Persze lehet, hogy jól megoldották.) A Kobo Aura One-on lévő színhőmérséklet állításról sosem hittem, hogy igazán használni fogom. Nem így történt, és bár nem tökéletes a narancsos fény egyenletessége, mégis éjszakai, vagy elalvás előtti olvasásnál ez a szín kiváló! Nem "ébreszti fel" az embert, képes újra elaludni, míg fehér fénynél ez már kétséges. Persze ez talán egyéni szempont a részemről... Igen, a két legnagyobb versenytárs közül (úgy érzem) most a Kobo áll valamivel jobban. (És most nem a Forma-ra gondolok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Digitális Állampolgárság Program
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest